Wujo Macias pisze:I bardzo dobrze, za duzo imprezujesz, troche siedzenia w domu Ci nie zaszkodzi.
dobrze, będę brać przykład z Ciebie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Dzindzer pisze: Mati z Agnieszki
lollirot pisze:Moja kota postanowiła się znowu wykąpać, tym razem ze mną. Człowiek już nawet w wannie nie ma spokoju
Plus minus tyle mniej wiecej zrobilem przez 6 lat studiow (choc jesli doliczyc egzaminy i prace zaliczeniowe, to wyjdzie, ze jednak costam sie dzialo w temacie nauowej przygody.). Nie, ze sie chwale ( asekuruje sie, bo Miltonia moze sie cziac zza weglem.), czy cos, takie luzne porownanie.Yasmine pisze:w listopadzie czeka mnie jakieś 8-9 kolosów, jakieś 4 referaty i napisanie pierwszego rozdziału pracy
Yasmine pisze:Mati, my tak nie jemy, serio
Dzindzer pisze:jak Mati z Agnieszki
lollirot pisze:Moja kota postanowiła się znowu wykąpać, tym razem ze mną. Człowiek już nawet w wannie nie ma spokoju
Yas...Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:O tak, polecam.
jestem wręcz pewna, że odstresowałabym się tam jak cholera
łohohohoh, ubaw po pachyMati pisze:tak sobie jaja robię ze stereotypów![]()
ja też nie, teraz się zaczynam zastanawiać, czy ja jakimś nadętym bubkiem jestem, że nie rozumiem "jaj" takich.Yasmine pisze:Bo nie zauważyłam, że tak powiem tych jaj
Ah no tak. Pisałeś wcześniej o tej ciężkiej orce na dziennych w porównaniu z zaocznymi ;DDWujo Macias pisze:Plus minus tyle mniej wiecej zrobilem przez 6 lat studiow
Wujo Macias pisze:Yas...Toz Ty bys miala nerwowe nawet gdyby Cie do przedzkola teraz cofneli.
"Jutro robimy ludziki z zoledzi i ja teraz nie wiem, czy dobrze te zapalki powsadzam!"
" Pani przedszkolana powiedziala, ze niedlugo przyniesie modeline. Ja sie boje, ja nie wiem w jakiej temperaturze to piec...A co jak popieprza mi sie kolory? Jeeeezu! Stres! Nerwy! Kupe!"
Wujo Macias pisze:Yas...Toz Ty bys miala nerwowe nawet gdyby Cie do przedzkola teraz cofneli.
"Jutro robimy ludziki z zoledzi i ja teraz nie wiem, czy dobrze te zapalki powsadzam!"
" Pani przedszkolana powiedziala, ze niedlugo przyniesie modeline. Ja sie boje, ja nie wiem w jakiej temperaturze to piec...A co jak popieprza mi sie kolory? Jeeeezu! Stres! Nerwy! Kupe!"
Ale nie mowilem o sobie.księżycówka pisze:Wujo Macias napisał/a:
Plus minus tyle mniej wiecej zrobilem przez 6 lat studiow
Ah no tak. Pisałeś wcześniej o tej ciężkiej orce na dziennych w porównaniu z zaocznymi ;DD
Yasmine pisze:j![]()
TedBundy pisze:vide kryzysu finansowego i załamaniu rynku nieruchomości. Drożeć będzie, cały czas, najlepsza inwestycja. Tak, oczywiście.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości