Wujo Macias pisze:Teraz ja!
Serce Blazeja pelne milosci,
Lecz podejscie do kobiet?Och,litosci!
Łap To!
Mądry Laske bierze z zada, "innym" sperma sie odkłada.
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Wujo Macias pisze:Teraz ja!
KOsmos jaj nie ma. To już ustalone!Maruda pisze:Że sobie zacytuje kosmos czy inne jaja (czy ich brak).
Zależy czy. Ja jestem z anie szukaniem, a trafianiem.Zależy czego się szuka, ale to już tak na marginesie
Jesteście dla niego straszniWujo Macias pisze:Teraz ja!
Aha, tak jak ta Twoja wspollokatorka. Niby taka fajna, niby szal a sie okazalo, ze przeciete dziewcze. Nie, ze zle, ale zeby rozporek sam sie otwieral...Yasmine pisze:Nola pisze:mówiąc delikatnie mało atrakcyjna
te są bardzo atrakcyjne znów...
księżycówka pisze:Babcię mam, ale nie wiem o co Ci chodzi w tym momencie?
Wujo Macias pisze:Aha, tak jak ta Twoja wspollokatorka. Niby taka fajna, niby szal a sie okazalo, ze przeciete dziewcze.
bo pewnie wymagania jak Elżbieta IIYasmine pisze:Tamte bardzo ładne a z tym gorzej.
Wujo Macias pisze:nie jestesmy dla Blazeja zli. Liczymy, ze sie takie konfrontacje fraszkowo- liryczno- alkoholowe rozpoczna.
Chcialem cieto zripostowac "umyj cycki", ale wtedy Miltonia znowu powie kilka milych slow o facetach z forum i ich klasie; wiec tylko- poczulem sie urazony droga Yasmine...Yasmine pisze:Wujo Macias pisze:Yas, jeszcze niedawno pisalas mi, ze wspolokatorka taka ladna i fajna.
że fajna, to zdania nie zmieniłam. Że ładna to nie pisałam, że średnia, ale cudo dla innych i że to mnie dziwi. Słuchaj uchem a nie brzuchem
Martinoo pisze:1. Prawdziwy facet zachowuje sie jak facet, nie jak dziecko.
2. Rozmowa z prawdziwym facetem to rozmowa z prawdziwym facetem a innym takim.
3. Niewielu jest prawdziwych facetów.
4. Prawdziwy facet nie tylko jest prawdziwy jest także codziennie pomocny.
5. Codziennie pomocny facet to nie facet tylko dziecko.
6. Prawdziwy facet nie musi być odważny, czuły i miły wystarczy że kocha swoją wybrankę.
7. Jeśli jednak nie dojdzie do wniosku, że powinien być odważny czuły i miły to prawdopodobnie jest dzieckiem.
8. Prawdziwy facet jest stabilny i stały jak wysunięty (wysuwany) słupek drogowy.
9. Elastyczność i umiejętność dostosowania się do sytuacji to czyni z Ciebie faceta!
10. Facet prawdziwy łaczy w sobie cechy galaktki, legionu rzymskiego, stada wilków, ciężarówki, kadry zarządzającej googla, harpuna, rzędu laserów i batyskafu
księżycówka pisze:Mati ja potrzebuję do jazdy na mieście. Mati Warszawa to nie Gorzów Wielkopolski.
Maruda pisze:Mati. Stać Cię na lepszą forumową Matkę
Bez obaw. Na bank nie będzie to CinquecentoMati pisze:ale kup coś co trzyma się kupy
O nieeeeee. Do auta nic nie mam poza tym, że wszystkie ośrodki zmieniły pojazdy na Yarisy w związku z tym do sprzedania krąży MASA Cors. Po ośrodkach szkoleniowych, których w Warszawie i okolicach jest ok. 250. Więc zajeżdżone auto po kursach odpada.Mati pisze:może corsa?
SweetMati pisze:a od mojej forumowej Mamci proszę się odczepić![]()
Ja się doczekać nie mogęWujo Macias pisze:censored.a, nie piszcie magisterki, naprawde.
Maruda pisze:
Miltonia pisze:Kiedy mialam 14-15 lat chodzilam na treningi 3 razy w tygodniu. Konczyly sie wieczorem i zawsze koledzy odprowadzali mnie do domu,
Wujo Macias pisze:I co, Kami wpada?
księżycówka pisze:Bez obaw. Na bank nie będzie to Cinquecento
księżycówka pisze:że wszystkie ośrodki zmieniły pojazdy na Yarisy w związku z tym do sprzedania krąży MASA Cors
księżycówka pisze:Z takimi jakie ja chcę to tak z 15 tys. minimum bym wyłożyć chyba musiała
lollirot pisze:Kuuuurna, po 3 tygodniach na kuchni moje dłonie są kobiece jak u przeciętnego robotnika z budowy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości