Moderator: modTeam
Own3d pisze:Ok Dzięki A Macie Jakieś Metody Na Opryszczke?
Sposób działania Vratizolin działa wirusobójczo, głównie na wirusy opryszczki oraz półpaśca. Preparat wykazuje również działanie bakteriobójcze. Krem powoduje szybkie wycofywanie się zakażenia wirusowego a tym samym ustąpienie bólu.
Zastosowanie Wyprysk kontaktowy, ostry lub przewlekły. Wyprysk z powikłaniem bakteryjnym. Alergiczne i łojotokowe zapalenie skóry. Opryszczka zwykła. Opryszczka narządów płciowych. Ospa wietrzna. Półpasiec. Łuszczyca. Krostowica dłoni i stóp.
złotooka kotka pisze:Polecam wybranie sie do lekarza i powiedzenie mu, ze sie ma opryszczke. Ja dostalam lek, ktory owszem bralam dluzsza chwile, ale cholernie pomoglo. Nie da sie tego zalatwic bez lekarza!
Nemezis pisze:orientuje sie ktos moze co do sposobow oczyszczania twarzy u kosmetyczki?
Nemezis pisze:oczyszczania przy pomocy igły.
Nemezis pisze:obiecywalam sobie, ze wiecej nie pojde
Nemezis pisze:ale w koncu trzeba
tarantula pisze:wybieram sie za miesiac na nia ale uprzedzam drogo kosztuje-200zl, zdam relacje jak bylo
tarantula pisze:Bardzo duzo zalezy od kosmetyczki.Naprawde.
pani_minister pisze:Przy pomocy igły... cześć twarzy faktycznie igiełkami mi zwykle robią. Boli tak samo, jak zwykle (czyli jak cholera), ślady też jak zwykle.
tarantula pisze:Podobno bardzo dobra jest mikrodermabrazja
Nemezis pisze:mam bardzo delikatna i wrazliwa skore,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 183 gości