Czy to naprawde działa
Sauna Solution
Moderator: modTeam
Sauna Solution
Co o tym sądzicie
????
Czy to naprawde działa
????
Czy to naprawde działa
Ja byłam kilka razyw, więc nie wiem czy po takim czasie krótkim da sie osiągnąć cokolwiek. Bardzo przyjemne uczucie, to podobno działa oczyszczająco. W każdym razie ja mam raczej suchą skórę, a raczej taką tendencję dlatego nie wiem czy sauna jest polecana w takich przypadkach. Traci się "sztucznie" zresztą wodę z organizmu, (ktora i tak trzeba potem uzupełnić). Ale zdrowe od czasu do czasu.
I don`t like to hear I`m wrong when I`m right...
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
to ja wam powiem cala prawde o tym wynalazku
moich rodzicow znajoma sobie kupila to cos. Uzyla jeden raz i zaprzestala
po 1 jest to jeden wielki pic na wode (mozna dzieki temu schudnac, ale polecala to dla osob o niewielkiej nadwadze do gora 3 kilogramow)
po 2 gdy uzyla tego wynalazku to sobie cala skore przypalila
Wiec KakaShi zrobisz co uwazasz ale ja w zupelnosci nie polecam tego wynalazku. no chyba ze chcesz zeby twoja skora wygladala jak nalesnik <aniolek2> pozdrawiam <browar>
po 1 jest to jeden wielki pic na wode (mozna dzieki temu schudnac, ale polecala to dla osob o niewielkiej nadwadze do gora 3 kilogramow)
po 2 gdy uzyla tego wynalazku to sobie cala skore przypalila

Wiec KakaShi zrobisz co uwazasz ale ja w zupelnosci nie polecam tego wynalazku. no chyba ze chcesz zeby twoja skora wygladala jak nalesnik <aniolek2> pozdrawiam <browar>
Siema cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem 
-
- Bywalec
A ja schudłem kilkanście kilo ale tylko dzięki prawdziwemu wysilkowi który powodowało bieganie..wszystkie inne sposoby na odchudzanie to jeden wielki żart jesli nie spali się wysiłkiem to nie wiele rzeczy pomaga.Diety działają w ten sposób że najpierw człowiek chudnie a następnie tyje jeszcze bardziej niz wcześniej..wysiłek to jest to..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Dlatego nie dieta a calkowita zmiana nawykow zywienia !
ale co do wysilku masz racje. Daje najwieksze i najtrwalsze efekty.
Zmiana nawyków nie zawsze pomaga.Ja mam niski metabolizm i musiałbym naprawde jesć bardzo niewiele żeby pomogła dieta a wysiłek trwale przyśpiesza metabolizm tak więcmozna jesć normalnie a mimo wszystko się chudnie lub utrzymuje wage.Poza tym mnie łatwiej było się zmusić do wysilku niz do wielkiej zmiany w zywieniu..
Pegaz pisze:Ja mam niski metabolizm i musiałbym naprawde jesć bardzo niewiele żeby pomogła dieta
Wiec powinienes wlaczyc(a nie diametralnie zmieniac nawyki) do swojego jadlospisu produkty ktore ten metabolizm przyspieszaja. Przede wszystkim duzo blonnika(owoce, warzywa, ciemne pieczywo),zielona herbate(pije juz rok- codziennie i mimo ze cwicze malo to jakos udaje mi sie utrzymac wage)i duzo wody.
Ale skoro wolisz cwiczyc no to prosze
Yasmine pisze:Wiec powinienes wlaczyc(a nie diametralnie zmieniac nawyki) do swojego jadlospisu produkty ktore ten metabolizm przyspieszaja. Przede wszystkim duzo blonnika(owoce, warzywa, ciemne pieczywo),zielona herbate(pije juz rok- codziennie i mimo ze cwicze malo to jakos udaje mi sie utrzymac wage)i duzo wody
Spróbuje
-
- Bywalec
Ja też kiedyś schudłam 10 kg ( rok temu) biegałam,ćwiczyłam, ale przede wszytskim dzięki diecie - naprawdę da się dzięki temu schudnąć! Tyle, że ja jadłam tak mało, że brakowało mi sił. A jeśli według mnie za dużo zjadłam to <belt1> . Głupie, ale ... skuteczne. Opanowałam się, jak mi się okres zatrzyamał. Ale teraz jestem bardzo zadowolona z mojej figury. Fakt, że teraz znów na szlak diety powróciłam, bo chcę wyglądać lepiej, nie oznacza, że powrócę do dawnych nawyków. To nie jest zdrowe i wiem o tym. Teraz inaczej do tego podejdę 
- Sir Charles
- Weteran
gosia pisze:Tyle, że ja jadłam tak mało, że brakowało mi sił.
Jak nic nie robisz i nic nie jesz, to spala Ci tez miesnie... Nikt sie nie kaze opychac slodyczami, ale troche ziemniakow, ryzu czy makaronu zawsze trzeba zjesc... W sensie, ze cholernie niezdrowo jest sie zywic samymi warzywami
soul of a woman was created below
charlie81 pisze:gosia napisał/a:
Tyle, że ja jadłam tak mało, że brakowało mi sił.
Jak nic nie robisz i nic nie jesz, to spala Ci tez miesnie...
Xle przeczytałeś, ja ćwiczyłam też - większość czasu na ćwiczenia to zabierało mi bieganie, więc to nie było tak, że nic nie robiłam.
- Sir Charles
- Weteran
Ale nie mialas na nie sil... Duzo korzystniej jest jesc i miec sily na bieganie. No ale to akurat powtarzam juz czyjas wypowiedz.gosia pisze:charlie81 pisze:gosia napisał/a:
Tyle, że ja jadłam tak mało, że brakowało mi sił.
Jak nic nie robisz i nic nie jesz, to spala Ci tez miesnie...
Xle przeczytałeś, ja ćwiczyłam też - większość czasu na ćwiczenia to zabierało mi bieganie, więc to nie było tak, że nic nie robiłam.
soul of a woman was created below
Yasmine pisze:gosiu, ja bym chciala tylko wiedziec ile masz wzrostu i ile wazysz ze tak chcesz jeszcz lepiej wygladac .
Oj, nie chcę robic topicu o sobie.
Ale żadnej Sauny Solution nie będę stosować
-
- Bywalec
- Weteran
- Bywalec
motylek to jest takie urzadzenie do spalania tkanki tluszczowej i masazu jednoczesnie. przyklad takiego motylka mozesz zobaczyc na stronie allegro- http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57880120
zapraszam do przejrzenia
zapraszam do przejrzenia
Siema cześć i czołem pytacie skąd się wziąłem 
- ksiezycowka
- Weteran