THC działa toksycznie na jajniki (zmniejsza się częstotliwość owulacji)
Czy wy coś wiecie na ten temat? czy THC moze być przyczyną wahań cykli?
ps: nie wiem czy był taki temat, jesli tak to poprosze o link
Moderator: modTeam
THC działa toksycznie na jajniki (zmniejsza się częstotliwość owulacji)
natasza pisze:Palę nieustannie prawie codziennie
natasza pisze:tak naprawdę niestosowne
gosia pisze:Widzę, że mam pokrewną duszę Yasmine
gosia pisze:mam pogląd na temat TAKICH ludzi jak ona wyrobiony i TACY ludzie wywołują we mnie określone reakcje, i takie a nie inne emocje. I tyle. Nie chcę sie kłócić
Yasmine pisze:Hmm Natasza, ale po coNie mozesz patrzec na ten szary swiat i dlatego tak czesto siegasz ?
gosia pisze:Ja juz sie Nataszy nie pytam o nic - mi wystarczy, mam pogląd na temat TAKICH ludzi jak ona wyrobiony i TACY ludzie wywołują we mnie określone reakcje, i takie a nie inne emocje.
natasza pisze:Co to znaczy TAKICH ?
natasza pisze:Pewnych rzeczy nigdy nie skumasz i tyle.
natasza pisze:Bo w pewien sposób jesteś ograniczona.
gosia pisze:natasza napisał/a:
Co to znaczy TAKICH ?
Pytasz co to za część zdania, o jego etymologię czy tylko o znaczenie?Co Ci wytłumaczyć?
Pewnych rzeczy nigdy nie skumasz i tyle.
Może dlatego, że ja rozumiem, a nie "kumam"![]()
Bo w pewien sposób jesteś ograniczona.
- zobacz najpierw co sama robisz i jakieś dajesz świadectwo o sobie, nawet tym stwierdzeniem. Szanuj się - to tylko rada, posłuchaj proszę...
gosia pisze:Ja juz sie Nataszy nie pytam o nic - mi wystarczy, mam pogląd na temat TAKICH ludzi jak ona wyrobiony
Maverick pisze:Sorecer napisał/a:
Sorry Natasza za uszczypliwość, ale napisz szczerze, czy potrafiłabyś przez miesiąc ani razu nie zapalić trawy?
To chyba pytanie retorczne, gdyz odpowidz jest wszystkim znana.
"W kazdej chwili moge przestec blablabla"
gosia pisze:Ja juz sie Nataszy nie pytam o nic - mi wystarczy, mam pogląd na temat TAKICH ludzi jak ona wyrobiony i TACY ludzie wywołują we mnie określone reakcje, i takie a nie inne emocje. I tyle.
gosia pisze:A ty Natasza niestety próbujesz mi sprawic przykrość.
gosia pisze:Nie umiesz znieść krytyki i mylisz wiele pojęć stając się tymsamym smieszną. .
gosia pisze:Kończę dyskusję z Tobą, bo nie widzę dalszej potrzeby rozmowy z Tobą, gdyz niczego ona mnie nie nauczy, czyli jest zbędna.
Maverick pisze:To chyba pytanie retorczne, gdyz odpowidz jest wszystkim znana.
"W kazdej chwili moge przestec blablabla"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 158 gości