Problem z "myszka"
Moderator: modTeam
Problem z "myszka"
witam. Jestem nowym uzytkownikiem i mam wazne pytanie. "myszka" mojej dziewczyny od dwoch tygodni jest jakas dziwnie napuchnieta,twarda.. nie wiem co to moze byc
blagam o odpowiedz..
- ksiezycowka
- Weteran
czy my znamy wszytskie choroby?? nie! nie mam pojęcia co to może znaczyć że myszka Twojej kobiety jest cała napuchnięta i twarda -> ale lekarz takiej odpowiedzi wam udzieli. My możemy powiedzieć tylko tyle, że to jakiś stan zapalny może być.
Nie lubię jak spływa w dół spod mokrych rzęs, Dotykając prawą kroplą ust - Zielony deszcz. Jak zalewa policzki i parzy jak lawa, Co z wulkanu gorącym wodospadem spada.
- ksiezycowka
- Weteran
- Bywalec
tak sobie czytam...co prawda wczorajszy temat ale odpowiem...
nie jest wstydem iść do ginekologa mając 15lat! Przecież to też człowiek i nie jedno widział. Zdrowie jest najważniejsze. Jeżeli zaczeliście już współżyć powinniście być odpowiedzialni ( w każdym razie ja tak pojmuję taką decyzję) i wszelkie problemy trzeba rozwiązać u specjalisty. Lepiej sie teraz szybko i dobrze wyleczyć niz za 5-10... lat mieć problemy np. z zajściem w ciążę
a co do objawów i ich przyczyn: może to być stan zapalny, zadrapanie (choc to troszke za dlugo), otarcie wewnętrzene...
MARSZ DO GINEKOLOGA!

nie jest wstydem iść do ginekologa mając 15lat! Przecież to też człowiek i nie jedno widział. Zdrowie jest najważniejsze. Jeżeli zaczeliście już współżyć powinniście być odpowiedzialni ( w każdym razie ja tak pojmuję taką decyzję) i wszelkie problemy trzeba rozwiązać u specjalisty. Lepiej sie teraz szybko i dobrze wyleczyć niz za 5-10... lat mieć problemy np. z zajściem w ciążę
a co do objawów i ich przyczyn: może to być stan zapalny, zadrapanie (choc to troszke za dlugo), otarcie wewnętrzene...

- Wstreciucha
- Weteran
solczi pisze:wiecie mamy po 15 lat i wizyta u ginekologa nie jest dla niej rzecza naturalna.. a zwlaszcza ze zdazylismy ze soba wspolzyc
wizyta u ginekologa w tym wieku jest dla Twojej dziewczyny nie naturalna a współżycie jest jak najbardziej naturlane nie no po prostu

moon pisze:Tym bardziej powinna byc naturlana rzecza skoro juz wspolzyliscie.
i z tym sie dokładnie zgodze!!
jeśli to nie jest wyimaginowany problem Twój i Twojej dziewczyny to niech ona idzie do ginekologa a nie martwi sie bo jeszcze rzeczywiście z tych zmartwień zobaczy wróżki i krasnoludki jak pisze Wstręciucha
Na każdy dzień gotowy plan,by zapomnieć i nie myśleć o tym czego brak..
- jamaicanflower
- Maniak
Przeraża mnie, że w tak ważnych kwestiach ktoś może zdawać się na opinię obcych ludzi i przez 2 tygodnie nie przyjdzie mu do głowy, by iść do ginekologa
A to, że dla kogoś napuchnięcie i twardość jest objawem ciąży to pozostawiam bez komentarza... 

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
- asiulenka091089
- Początkujący
To teraz juz wiem czemu moja mama ostatbio tak sie martwila o mojego 13sto letniego brata jak poszedl posiedzec w parku z kolezanka ;] heh ... do lekarza.... nikt nic innego tu napisac nie moze.... tylko ze podobno do 18 roku zycia to trzeba z mama.... ;]
"Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy,
ale to, że on sam nie potrafi uwierzyć nikomu."
hehe czy z tatusiem to nei wiem ;p tez chyba mozna... ale jak ja mialam 17 lat i poszlam do ginekologa to pani doktor powiedziala mi: "Pani ma jeszcze 17 lat i co? I powinna przyjsc do mnie pani z ... z mama"
"Największą karą dla kłamcy jest nie to, że ktoś mu nie wierzy,
hmmm, prawdę mówiąc pierwsze słyszę...ja też na pierwszej wizycie u ginekologa byłam jeszcze przed 18 urodzinami i jakoś nie usłyszałam, ze powinnam przyjść z rodzicem/opiekunem.....Daisy pisze:hehe czy z tatusiem to nei wiem ;p tez chyba mozna... ale jak ja mialam 17 lat i poszlam do ginekologa to pani doktor powiedziala mi: "Pani ma jeszcze 17 lat i co? I powinna przyjsc do mnie pani z ... z mama"