Ania82 pisze:Joasia pisze:Ja spróbowałam kilka razy ale na raty to robiłam, boli jak nie wiem co

To widzę, że nie tylko ja się odważyłam... I też na raty robiłam, bo tak na raz to się chyba nie da, przynajmniej nie po raz pierwszy.

desire86 pisze:a teraz jakich uztywasz metod

jesli mozna zapytac
Jasne, że można zapytać. Teraz jednorazówki używam. Aczkolwiek zamierzam jeszcze kiedyś depilatorem sobie zrobić, albo woskiem.
jeszce raz zaznacze ze odwazna jestes hi hi a po jednorazópwkach nie masz czerwonych krostek? tzn chrostek ani podraznien i nie zostaja ci czarne kropki
[ Dodano: 2007-05-01, 17:28 ]MałaGwiazda pisze:"no widocznie... ale sa tez inne metody depilacji takze masz kilka do wyboru... a teraz na co sie zdecydowałas jesli mozna zapytac oczywiscie

"
myśle, że maszynka (powrót do starej metody..niestety

)..o tyle, że zawsze po niej mam beznadziejne podrażnienie<wsciekly>...ale kupłam sobie kremik na tego typu problemy, także nie powinno być źle

ostatnio także myśle o wosku u kosmetyczki..bólu się nie boje,ale najpierw spróbuje na nogach...jeli nie będzie źle to ide z marszu do niej.

[/quote]
nom to widocznie stare najlepsze.. a jaki to krem?? wiesz ja probowałam juz wosku na nogach troche boli ale da sie przezyc
naprawde akurat na nogach sie opłaca sa dłuzej gładsze a jak z okolicami.. to niewuiem