eng pisze:A znasz jakiegoś zadbanego, ubranego dobrze i modnie faceta hetero ?
Przeciez to bzdurne pytanie. Podejrzewam ze eng sobie zazartowal a wy na powaznie to wzielyscie
Moderator: modTeam
Gosia... pisze:Genralnie jesli chodzi o zakupy, to wybieram się teraz, z braku czasu, rzadko, ale kupuje wiecej na dluzszy czas, i zawsze z moim facetem, bo wiem, ze takie ciuchy, ktore z nim kupie beda podobaly mi sie dluuugo, a nie tydzien i w kat. Swoisty paradosk, wyprobujcie dziewczyny:)
Gosia... pisze:ak bylo np z kolorem turkusowym, bo braz mi przypadl do gustu bardzo, ale nie mam pojecia czy to nadal jest <<modne>>.
megane pisze:W sumie takie trendy by mi nie przeszkadzały, problem jednak jest taki, że u nas jesli już się takowe pojawią, to nic poza tym w sklepach nie ma...
jesl cos sie komus podoba to dlaczego ma tego nie kupic, skoro sie w tym dobrze czuje? Co Ci to przeszkadza?larena pisze:niedawno byly modne jaskrawe kolory szczegolnie barwy "rasta" a do tego branzoletki i jamajskie motywy i nagle wszystcy zaczeli sie jak rastuchy ubierac nie majac w ogole pojecia ze te kolory i znaki cos symbolizuja
unlucky_sink pisze:larena napisał/a:
niedawno byly modne jaskrawe kolory szczegolnie barwy "rasta" a do tego branzoletki i jamajskie motywy i nagle wszystcy zaczeli sie jak rastuchy ubierac nie majac w ogole pojecia ze te kolory i znaki cos symbolizuja
jesl cos sie komus podoba to dlaczego ma tego nie kupic, skoro sie w tym dobrze czuje? Co Ci to przeszkadza?
TFA pisze:Problem w tym, ze wielu ludziom to sie wcale nie podoba, a ubieraja to zeby byc modnym, bo nie maja wlasnego gustu.
larena pisze:same kolory mi nie przeszkadzaja, kto co lubi ale juz polaczenie trzech kolorow cos oznacza tak samo pewna symbolika i to mi przeszkadza
A skąd wiersz, ze im się nie podoba? Pytales?TFA pisze:Problem w tym, ze wielu ludziom to sie wcale nie podoba, a ubieraja to zeby byc modnym, bo nie maja wlasnego gustu.
a jak sie laczy bo sie uwaza ze to dobrze wyglada? W mojej szafie znajdują sie różne rzeczy-od kolorowych t-shirtów z różnymi napisami: np. Jamaica, po krawaty, biale bluzki, skórę, jakies tam ciuch w stylu lat 60tych. Kiedys nazywano mnie punkiem, tylko dlatego, ze nosilam skóre i glany. Ludzie kupują to co im sie podoba, nie wydaje mi się, żeby jakas wielka grupa ludzi kupowala cos co im sie nie podoba, tylko dlatego, ze to jest modne.larena pisze:polaczenie trzech kolorow cos oznacza
moze wlasnie sobie wyrabiaja? wy nigdy nie przechodziliscie metamorfozy? od zawsze sie ubieracie tak jak teraz i nigdy nie probowaliscie czegos nowego?TFA pisze:bo nie maja wlasnego gustu.
unlucky_sink pisze:Ludzie kupują to co im sie podoba, nie wydaje mi się, żeby jakas wielka grupa ludzi kupowala cos co im sie nie podoba, tylko dlatego, ze to jest modne.
TFA pisze:Problem w tym, ze wielu ludziom to sie wcale nie podoba, a ubieraja to zeby byc modnym, bo nie maja wlasnego gustu.
larena pisze:za rok modny bedzie pastelowy róż i nagle Ci sami ludzie beda chodzic w rozowych bluzeczkach
unlucky_sink pisze:z różnymi napisami: np. Jamaica,
unlucky_sink pisze:W mojej szafie znajdują sie różne rzeczy
unlucky_sink pisze:wy nigdy nie przechodziliscie metamorfozy?
runeko pisze:i nie gniecie mnie czy to troszke kiczowate
unlucky_sink pisze:larena napisał/a:
polaczenie trzech kolorow cos oznacza
a jak sie laczy bo sie uwaza ze to dobrze wyglada?
nawet gdyby ci sie cos podobalo?larena pisze:ja walsnie czegos takiego nie cierpie i nigdy za taka moda nie podazam
larena pisze:bo wlasnie zdanie mam i nikt nie musi mna kierowac i mowic mi co jest trendy
larena pisze:w esce puszczaja jamala i polowa malolatow jest rasta
larena pisze:ja mowie tu o ludziach ktorzy nagle zaczeli sie tak ubierac bo zrobila sie na te polaczenia moda
w esce puszczaja jamala i polowa malolatow jest rasta. to mnie drazni
kilka lat wczesniej polowa gimnazji chodzila poubierana na skejtowsko bo wtedy to bylo modne i ja walsnie czegos takiego nie cierpie i nigdy za taka moda nie podazam bo wlasnie zdanie mam i nikt nie musi mna kierowac i mowic mi co jest trendy
unlucky_sink pisze:A skąd wiersz, ze im się nie podoba? Pytales?
Sasetka pisze:kapciochy zwierzaki
paula19 pisze:ale co tu zrobić jak w sklepach jest odzież, której często po domu bym nie ubrała, a gdzie dopiero pokazać się gdzieś w tym...
TFA pisze:i tamto, musze to miec
Jawka pisze:I się czymś skutecznie zarazić....![]()
![]()
Ja też piorę, tylko jestem z natury strasznie brzydliwa niewyborażalne dla mnie zarówno jest noszenie używanych ciuchów jak i pożyczanych. Byłam raz w sklepie z używaną odzieżą i sam zapach mnie skutecznie odstraszył od zakupów.... Wolałabym mieć 3 rzeczy, nowe, swoje, niż 30 niewidomo jakiego pochodzenia.Dzindzer pisze:no nie wiem czy sie mozna zarazic. te ciuchy sa chyba prane i dezynfekowane. Zreszta te za sklepu tez nie wiadomo kto przymierzał. A wiadomo, że jak kupisz uzywane to od razu w domu wypierzesz, zreszta ja ze sklepu piore, bo chce miec swieze i pachnace
Jawka pisze:Ja też piorę, tylko jestem z natury strasznie brzydliwa niewyborażalne dla mnie zarówno jest noszenie używanych ciuchów jak i pożyczanych. Byłam raz w sklepie z używaną odzieżą i sam zapach mnie skutecznie odstraszył od zakupów.... Wolałabym mieć 3 rzeczy, nowe, swoje, niż 30 niewidomo jakiego pochodzenia.
moon pisze:paula19, to przybij piatke
Moja mama tez id la mnei kupuje dzis bylam w pracyw bardzo fajnej i wygodnej bluzce za 3 zlote. Ładna klasyczna biala.
Mam pelno takich ciuchow i wg mnei to jedyny sposob co by skutecznie sie oryginalnie ubrac. Ewentualnie jakies polaczenia ale to i tak nie to...
Jawka pisze:I się czymś skutecznie zarazić....
Dzindzer pisze:a na dole nie chce ściagacza, bo strasznie ich nie lubie.
Jawka pisze:Byłam raz w sklepie z używaną odzieżą i sam zapach mnie skutecznie odstraszył od zakupów....
Ale ja wiem z kim się całuję :-) Z publicznych toalet korzystam tylko w sytuacjach ekstremalnych :-) A w jadłodnialniach nie jadam... :-)paula19 pisze:Ale, to jest tak, ze z publicznej ubikacjii korzystasz, w jadłodalniach jadasz, nigdy nie wiesz gdzie i czym mozna się zarazić... tak samo idąc do dentydty mozna AiDS złapać, już nie mówiąc o całowani się...
Hmm.... dawniejpaula19 pisze:Tak było dawniej, teraz moze to wszytsko w boksach tak nieestetycznie wygląda, ale przynajmniej nie śmierdzi już...
dziwnych masz tych znajomychTFA pisze:Tak, czesto slysze "teraz jest modne to i tamto, musze to miec".
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 208 gości