To Twoje zdanie JArek.
Nie musisz tego podkreślać. Ja we wszystkich swoich wypowiedziach wyrażam tylko i wyłącznie swoje zdanie!
Moderator: modTeam
Maverick pisze:A noszenie skarpet do sandalow ma plusy. Nogi sie tak nie poca, odciski sie nie robia, skora na stopach tak nie twardnieje... Poza tym inaczej wyglada facet w skorzanych sandalach i w skarpetach, a inaczej w sandalach Reeboka
agata pisze: widocznie ludzie nie dbaja o stopya przeciez latem to jest bardzo eksponowana czesc ciała ..........
agata pisze:jak pielegnujecie swoje stopy??czy wykonujecie jakis specjalne zabiegi by wasze stópki (szczególnie teraz gdy zbliza sie lato) wygladały ładnie?? jesli tok to co robicie??
gosia pisze:Ja tam robie sobie pedicure zawsze, czyszczę tarką i szczoteczka. Czasem używam peelingu. Codziennie wieczorem stosuję krem pilęgnacyjny do stóp.Rano, przed wyjściem talku do stóp bądz kremu antyperspiracyjnego do stóp. I nie mam z nimi problemu. Jakiekolwiek otarcia łagodzę maścią Alantan - polegam.
Yasmine pisze:gosia napisał/a:
Ja tam robie sobie pedicure zawsze, czyszczę tarką i szczoteczka. Czasem używam peelingu. Codziennie wieczorem stosuję krem pilęgnacyjny do stóp.Rano, przed wyjściem talku do stóp bądz kremu antyperspiracyjnego do stóp. I nie mam z nimi problemu. Jakiekolwiek otarcia łagodzę maścią Alantan - polegam.
Gosiu biorac pod uwage Twoje wszystkie posty o : pielegnacji wlosow, pielegnacji ciala, codziennym goleniu nog,perfekcyjnym makijazu, teraz codziennej pielegnacji stop chcialabym powiedziec kiedy Ty masz na to wszystko czas??
gosia pisze:Bardzo dużo, całe 24 h są do wykorzystania przecież Trzeba tylko sobie wszytsko rozplanować a warto
Yasmine pisze:gosia napisał/a:
Bardzo dużo, całe 24 h są do wykorzystania przecież Trzeba tylko sobie wszytsko rozplanować a warto
Nie masz czasem ochoty wpakowac sie pod kolderke, wlaczyc sobie jakies filmy, pospac poleniuchowac i dac sobie spokoj choc na jeden dzien z tymi wsyzstkimi zabiegami. Bo ja kocham takie dni kiedy nie musze ukladac wlosow czy malowac sie(chociaz i tak sie malo maluje).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 185 gości