Jawka pisze:Uda muszą być umieśnione, rozbudowane (oczywiście nie do przesady).... tak, żeby było na czym dłoń oprzeć
Tez tak mam. Bardzo mi sie to podoba. I nie lubie malych plaskich tylkow u facetow. Musi byc odstajacy i jedrny

Moderator: modTeam
zgadzam sie w 100 % z powyższym postem
TedBundy pisze:ja również, bo i dywagacje nt męskiej dupy jako warunku sine qua non związku są z deczka żałosne. Mylę się. Mylę się, prawda?
TedBundy pisze:ja również, bo i dywagacje nt męskiej dupy jako warunku sine qua non związku są z deczka żałosne.
Andrew pisze:Nie zgodzę się z Tobą Dzindzer.
i ja się zgodzę. Jesśli my możemy dyskutować o kobiecych stopach to dlaczego one nie mogą podyskutować o męskich stopach, tudzież innch członkachlarena pisze:Andrew napisał/a:
Nie zgodzę się z Tobą Dzindzer.
a ja sie z Dzindzer zgadzam
Pewnie ze charakter wazniejszy. Z 10 % moze bardziej od fizycznosci [al enie myl z uroda].Blazej30 pisze:h widzę że tu same zwolenniczki przewagi charakteru nad urodą
Nie moz ebyc plaski, umiesniony, m ieciuski i kragly, wlosy mnie ni grzeja ni ziebia.Blazej30 pisze:więc czym powinien charakteryzowac się męski tyłeczekpowinien być umięsniony czy mięciutki
owłosiny czy ogolony?? wolicie jabłuszka czy gruszeczki?? ma mieć dołeczki
PrzymusowoYasmine pisze:jedrny
MOzna se ot tak poklapacAndrew pisze:zazwyczaj jest tak , ze podoba sie to , a ma sie cos innego - zatem ?
Po to samo co Ty o polityce - bez celu <amasz>TedBundy pisze:rozumiem, tylko po grzyba o tym dywagować?
moon pisze:MOzna se ot tak poklapac
TedBundy pisze:Rozwijając ostatnią myśl - rozmawia się z reguły o pojazdach, jakie chce się mieć
dlaczego az tak Cie drazni ten temat?
Normalka. Bywa i tak.TedBundy pisze:ho ho , toż to uprzedmiotowanie faceta, nicht wahr?![]()
Bo zbytnio to "nie mam" wali po oczach...TedBundy pisze:I zabawne - wszyscy mi jakieś kompleksy wmawiają, których nie mam
Czyli piszesz bezsensownie i tyle. Po kiego?TedBundy pisze:A piszę w nim nadal, bo szukam w nim sensu. Sensu, którego nie ma
TedBundy pisze:A piszę w nim nadal, bo szukam w nim sensu. Sensu, którego nie ma
TedBundy pisze:więc się z tego topicu ewakuuję
TedBundy pisze:ho ho , toż to uprzedmiotowanie faceta, nicht wahr?![]()
tutaj chyba sa pewne analogie co do damskich pup z meskiego punktu widzeniakaterina pisze:Duze mi sie zdecydowanie nie podobaja
Sepik pisze:tutaj chyba sa pewne analogie co do damskich pup z meskiego punktu widzenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 93 gości