Przypomina mi się rozmowa znajomej z jej kumplem:
- co robisz, że masz takie fajne ramiona, ćwiczysz na siłowni?
- nie, jak mnie kumpel pieprzy to trzymam się szafy.
Moderator: modTeam
moon pisze:No tak kazdy facet po prostu sobie zyjacy ma kaloryferek badz jegoz arysSir Charles pisze:No właśnie brzuch tego faceta nie jest umięśniony. Jest NORMALNY.![]()
moon pisze:jamaicanflower napisał/a:
, bohaterami moich snów zawsze byli blondyni o jasnych oczkach, a i tak zakochałam się w całkowitym przeciwieństwie.
Jak u mnei zupelnieAle paru blondynow te zbylo po drodze ;PP
moon pisze:I nie plaskiSzersze barki silne ramiona
Qra pisze:Silne ramiona to chyba to co tygryski lubia najbardziej
TedBundy pisze:dziwna sprawa. Nie miałem nigdy czegoś takiego, jak swój ideał partnerkiSprecyzujmy, fizyczny ideał. Po prostu nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Że ma być taka, w talii tyle, pupa taka, a nie inna i tego typu brewerie. To impuls "spontan,elektryczność"
Sir Charles pisze:Moon, do cholery, znasz Ty budowę człowieka? TAK, tkanka mięśniowa na brzuchu KAŻDEGO układa się w tzw. kaloryferek, czy sześciopak. NATURALNIE.
Sir Charles pisze:W czasach, kiedy nie było nadmiaru żarcia, każdy zdrowy, szczupły facet wyglądał mniej więcej tak. A teraz to ciało bliskie chyba kobiecego ideału
i zdarty lakier na paznokciachSir Charles pisze:A czy mi ktoś uwierzy, jak napiszę, że najładniej wygląda cellulitis?
może wg przyjętych przez ciebie norm, dla mnie nie jest estetyczny.Sir Charles pisze: A brzuch, który wkleiłem jest estetyczny
Tak i wiem ze nie kazdy takie cudo posiada. Kazdy ma tak miesnie ale nie u kazdego je widac. Tak trzeba zyc aktywnie zeby bylo widac. Ale dla mnei wycie aktywne to nie sa sporty koniecznie. Dla mnie czlowiek aktywny to czlowiek pracujacy w odpowiedniej pracy chociazby.Sir Charles pisze:Moon, do cholery, znasz Ty budowę człowieka?
Sir Charles pisze:sumienny uzytkownik siłowni to dla Was raczej łakomy kąsek
Sir Charles pisze:Ale wiesz, w dzisiejszych metropoliach mało kto ma okazję sobie pół godziny dziennie porąbać drewno
moon pisze:Ładniejszy bylby bez twarzy
Candy Killer pisze:no tak bo czesto faceci chodzacy na silownie kojarza sie z kafarami strasznymi
jamaicanflower pisze:ozdobiona drewnianymi koralikami
jamaicanflower pisze:Jest całkiem odwrotnie, na podstawie tego, co najbadziej pociąga układa się samoistnie wachlarz cech fizycznych, który Ty nazwałeś ideałem.
Sir Charles pisze:A czy mi ktoś uwierzy, jak napiszę, że najładniej wygląda cellulitis? ;P
Sir Charles pisze:A brzuch, który wkleiłem jest estetyczny.
moon pisze:Tak i wiem ze nie kazdy takie cudo posiada. Kazdy ma tak miesnie ale nie u kazdego je widac. Tak trzeba zyc aktywnie zeby bylo widac. Ale dla mnei wycie aktywne to nie sa sporty koniecznie. Dla mnie czlowiek aktywny to czlowiek pracujacy w odpowiedniej pracy chociazby.
Rafeek napisał/a:
zaledwnie 85 i moj brzuch jest zazwyczaj mieciusi:)
Optymalnie jak dla meni przy wzroscie jakies 186-190 cm
unlucky_sink pisze:może wg przyjętych przez ciebie norm, dla mnie nie jest estetyczny.
nie, to ja się wylamalam, ale chyba mam prawolollirot pisze:bo się charlie wyłamał z ogólnych norm wg których oponka piwna świadczy o kondycji i proporcjonalnej budowie, jest też cholenie estetyczna, błagam
to ze ty sie obejrzysz za umiesnionym to nie znaczy ze wszyscylollirot pisze: mi któraś wmówi, że na plaży obejrzy się za balonem, a nie za PłASKIM [nie mówię umięśnionym nie wiem jak], to mi ręce opadną do reszty.
alternatywa dla kultu wieszaków - kult tłuszczu?
Mamusiu! To juz przesada <boje_sie>Rafeek pisze:Rafeek.JPG
Przeca absolutnie nie swi adczy, ale jest szlodzio ;PPlollirot pisze:charlie wyłamał z ogólnych norm wg których oponka piwna świadczy o kondycji i proporcjonalnej budowie
Obajrze sie za plaskich al enie tak usmiesnionym jak Charlie zapodal zdjecie, a za balonami to nie. Maly brzuszek tak, duzy - absulutnie nie!lollirot pisze:jak mi któraś wmówi, że na plaży obejrzy się za balonem, a nie za PłASKIM [nie mówię umięśnionym nie wiem jak], to mi ręce opadną do reszty.
Ja tam sie po prostu smarze jak prosiaczek na roznieTedBundy pisze:na plaży się opala
Dzindzer pisze:oj jak nie ma krótkiej to to slicznie wyglada, a mój niechce nosić, a ja tak bym chciała. Wiec musiałam sobie kupic![]()
lollirot pisze:bo się charlie wyłamał z ogólnych norm wg których oponka piwna świadczy o kondycji i proporcjonalnej budowie, jest też cholenie estetyczna, błagam
moon pisze:Moze jak bylam mala to jakis miesniak mnie skrzywdzil?
Olivia pisze:Przesadzasz to Ty. Wyglądasz jak sterydziarz, tacy faceci kojarzą się z pustakami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 98 gości