Pegaz pisze:Hehe ja od roku ponad ani jednego papierosa nie wypaliłem..
Oooo to super. A ciągnie Cię czasami by zapalić
SaliMali jak tam z rzucaniem u Ciebie
Moderator: modTeam
Pegaz pisze:Hehe ja od roku ponad ani jednego papierosa nie wypaliłem..
o, a ja dopiero zobacyzłam pytanieDzindzer pisze:SaliMali jak tam z rzucaniem u Ciebie
Dzindzer pisze:A ciągnie Cię czasami by zapalić![]()
Mysiorek pisze:Negocjator napisał/a:
zdecydowałem się na hipnozę... ciekawe podejście. Hmm... a może by tak... ?
Chyba dla jaj ( i weryfikacji ) spróbuję, bo majątek leci z dymem
(ale jeszcze nie teraz ;P )
lollirot pisze:Ale ja uwielbiam palić! Uwielbiam wyciągać papierosa, podpalać, zaciągać się, wydmuchiwać dym, uwielbiam wszystko! Uwielbiam przerwy na papierosa. Ruch dłoni.
Koteccek pisze:Namawiam go już od ponad 2 lat, aby rzucił, ale to nic nie daje.
Koteccek pisze:Wiem, że chce, ale jak to on mówi- że jak tylko nie zapali
to coś się w nim "gotuje", czegoś mu brakuje i po prostu musi
Koteccek pisze:Chciałam, aby poszedł w ślady swojego ojca (rzucił po 25 latach), a mój partner pali od 11 lat i jemu trudniej to zrobić.
Koteccek pisze:że nic to nie pomoże, że jeśli samemu nie zechce się rzucić to nie ma sensu na te środki antynikotynowe wydawać kasy.
Dzindzer pisze:Koteccek pisze:Namawiam go już od ponad 2 lat, aby rzucił, ale to nic nie daje.
To przestań. Wzięłaś palacza i mu dupę trujesz. To nie jest fajne. Możesz wymagać by np. w Twoim domu nie palił
Andrew pisze:Jasne a mój dziadek palił a zmarł jak mial 92 lata , babcia ( to w kwesti biernego palenia) ma dzis 101 lat
Pegaz pisze: "Idzie rak. Idzie rak idzie rak czasem naprzód czasem wspak. Idzie rak nieborak jak uszczypnie, będzie znak!" z dedykacją dla palczy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 100 gości