wpad nad morze :/
Moderator: modTeam
totylkoja pisze:po drugie ziomek zyczenie Aidsa komukolwik rowna sie zerowym wspołczynnikem człowiczenstwa u ciebie bo to gorzej niz zyczyc komus smierci ....
A zderadzanie swojej dziewczyny z 4 panienkami na wyjeździe nie równa się zerowemu współczynnikowi człowieczeństwa?
Jeśli masz w sobie resztki przyzwoitości, to dla dobra swojej dziewczyny zostaw Ją. Nie jesteś Jej wart.
I jak to Kermit napisał: bardzo dobrze Ci tak! Masz za swoje.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Kermit pisze:tylko mi osobiscie szkoda tej jego dziewczyny
Mi też. Dlatego wnoszę, by autor tematu zostawił Ją dla Jej dobra. Jeśli kiedykolwiek cokolwiek dla Niego znaczyła i chce dla Niej dobrze, powinien to zrobić.
"Miarkuj złość.
- Wstreciucha
- Weteran
"Najlepsze" w tym wszystkim jest to, ze o tym, czy masz HIV, dowiesz sie dopiero za pol roku. Bo na samym poczatku HIV jest trudny do wykrycia, dopiero sie rozwija. A teraz glowna droga przenoszenia HIV sa wlasnie przypadkowe kontakty hertero.
Wiec moze zrob dziewczynie przysluge i nie spij z nia przez pol roku, choc wiem, ze to malo mozliwe. A co tam, najwyzej razem bedziecie chorowac i razem zarazac dalej nad morzem i na Mazurach itd.
Nie zycze tego, ale sprawdz sobie moze? Testy na HIV sa anonimowe. W necie znajdziesz informacje na temat przychodni robiacych takie testy.
Wiec moze zrob dziewczynie przysluge i nie spij z nia przez pol roku, choc wiem, ze to malo mozliwe. A co tam, najwyzej razem bedziecie chorowac i razem zarazac dalej nad morzem i na Mazurach itd.
Nie zycze tego, ale sprawdz sobie moze? Testy na HIV sa anonimowe. W necie znajdziesz informacje na temat przychodni robiacych takie testy.
"a miłość tylko jedną można wszędzie spotkać
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"
przed grzechem i po grzechu zostaje ta sama"