Ubiór...

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 03 lis 2005, 23:13

Ewela pisze:najlepiej jego zdaniem zeby torebki mialy przegrodki!bo jesli ich nie ma to jest w srodku balagan:)i nie da sie niczego znalezc.

moje maja przegrodki, a w kazdej torebce jest taki balagan, ze nigdy sie nie potrafie niczego doszukac ;).
Koszykarz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Koszykarz » 03 lis 2005, 23:14

Torebki sa po to zeby w nich nosic zimna Pepsi dla Waszego spragnionego mezczyzny :)
Ewela u r hot woooo!!!:)
Awatar użytkownika
Ewela
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Ewela » 03 lis 2005, 23:15

No u mnie tez jest zawsze i ostatnio Wojtus stwierdzil na podstawie torebki,ze jestem balaganiara!a ja nosze tylko najpotrzebniejsze rzeczy......
Koszykarz bejbe u r hot wooo!!!! :)
Koszykarz
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Koszykarz » 03 lis 2005, 23:18

Yasmine pisze:moje maja przegrodki, a w kazdej torebce jest taki balagan, ze nigdy sie nie potrafie niczego doszukac

Tzn ze maja zle przegrodki ktore nie spelniaja norm ISO -997 :) Powinnas je zareklamowac :)

Ewela pisze:ostatnio Wojtus stwierdzil na podstawie torebki,ze jestem balaganiara!a ja nosze tylko najpotrzebniejsze rzeczy......

Kotku czyli zakretka po fancie tez jest niezbedna???? :D
Ewela u r hot woooo!!!:)
Awatar użytkownika
Ewela
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: Ewela » 03 lis 2005, 23:22

Zbieramy zakretki na Elfiki z Coca coli(zapomniales)!dlatego sa potrzebne...
Koszykarz bejbe u r hot wooo!!!! :)
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 05 lis 2005, 20:41

foxy_lady pisze:mezczyzni chyba tak naprawde nie zwracaja wiekszej uwagi
Error :D
Ja zwracam uwage...Uwielbiam jak moja dziewczyna jest w sukience.Lubie jak ma ładne bluzeczki byle nie ubierała się jak mandaryna.
Nienawidze różowego.
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
kanapka
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: kanapka » 05 lis 2005, 20:52

Pegaz pisze:Uwielbiam jak moja dziewczyna jest w sukience.Lubie jak ma ładne bluzeczki

baa, każdy lubi - popatrzeć. ale ja pare godzin później żadnych szczegułów nie pamiętam - dla mnie kolor bluzeczki czy krój spudnicy nie odgrywa znaczenia ;-)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 06 lis 2005, 13:46

Uwielbiam rózowy <aniolek2> jak i wsystkie pastele , oczywiscie czekoladowy brąz ...jest super!!!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Pegaz
Weteran
Weteran
Postautor: Pegaz » 06 lis 2005, 14:30

Heh gdyby różowy mi się z plastikowymi dziewczynami nie kojarzyl to kto wie..
Ile jest wart świat pełen grubych krat?
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 06 lis 2005, 14:42

ej ja tez lubie rozowy!! i skonczcie z tymi stereotypami bo mi sie nie dobrze robi! :P przeciez wszystko zalezy co komu pasuje do urody a w ogole pastelowe roze i czekoladowy braz to najmodniejsz teraz polaczenie :)

ja mam swira na punkcie ciuchow - to juz wiecie :) ogolnie juz kiedys pisalam co nosze :)
ale teraz wypowiem sie na co u afcetow zwracam uwage :) lubie jak facet ubrany jest fajnie, ma swoj styl i nie boi sie wyrozniac w tlumie. To niestety sztuka, niewielu facetow potrafi sie dobrze ubrac, a juz na pewno lepiej sie ubieraja Ci co maja kobiety :P Lubie swetery, jeansy, elehganckie obowie, marynarki i plaszcze.. zadbany i elegancki facet - marzenie :) choc musze przyznac kiedys szalalam za facetami noszacymi glany, ktorzy ubierali sie raczje niechlujnie ;) Ogolnie nie jestem wymagajaca, ale na taki styl wlasnie zwracam uwage. Ostatnio tez podoba mi sie fajne polaczenie stylu eleganckiego i sportowego u facetow ;)
Awatar użytkownika
___ToMeK___
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: ___ToMeK___ » 06 lis 2005, 16:21

za to nie brakuje takich co ubrac sie nie potrafia i jednoczesnie wyrozniaja sie w tlumie :]
0101010001101111011011010110010101101011001000000100011101100101011100100110101101100101
-.-. .. . -.- .- .-- --- ... -.-. / .--. .. . .-. .-- ... --.. -.-- -- / -.- .-. --- -.- .. . -- / -.. --- / .--. .. . -.- .-.. .- / ---... .--.
Awatar użytkownika
natasza
Weteran
Weteran
Postautor: natasza » 06 lis 2005, 16:22

Ubiór - chcać nie chcąc dla mnie bardzo ważny element istnienia człowieka.
Zwracam na niego uwagę, lubie osoby atrakcyjne, zadbane, ładnie pachnące i ubrane w dobrym stylu, a już najważniejsze jest to, żeby miały ten swój styl.

Lubię wyzywające ubrania albo wygodne i na luzie, nie cierpię nijakości.

Co do różowego, to faktycznie też mi obrzydł przez co niektóre panny na ulicach. Ale jeden ciuch na ciele człowieka w kolorze różu to nie grzech, gorzej jak jest tego więcej.
"Można być w kropli wody światów odkrywcą. Mozna wędrując dookoła świata przeoczyć wszystko."
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 06 lis 2005, 20:15

Nienawidzę różowych strojów (bluzeczek, koszulek, dresiarskich wdzianek i tego typu badziewia) u kobiet. Kojarzy mi się to jednoznacznie, poza tym wygląda ohydnie <belt1> Dla mnie to totalne bezguście i zalatuje remizą na kilometr, hehehe...

[ Dodano: 2005-11-06, 20:21 ]
Ja osobiście bardzo lubię swój styl - dżinsy + sportowa marynarka(wygodnie, gustownie, dużo rzeczy się zmieści itd). Pasuje prawie na wszystkie okazje, hehehe:)
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 06 lis 2005, 20:26

wypraszam sobie <cisza> mam kilka rozowych rzeczy , grunt to umiec to nosic , a nie wygladac jak budyn malinowy :P
Te same fakty dają jednym wiele do myślenia, innym tylko do gadania.
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 06 lis 2005, 22:01

Fakt, rozowy kolor prawie to samo co pusta panna :D

Ja nie lubie ani rozowych ani niebieskich ani tych censored tego typu zielonych :D

Chociaz wiem, ze to tak nie jest, ze jak ktos to nosi, to jest tepy. Ale zazwyczaj jest :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 06 lis 2005, 23:02

Normlanie juz nigdy wiecej chyba nie założe mojej ukochanej różowej bluzeczki... <boje_sie>
<rofl3>
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 06 lis 2005, 23:02

Hyhy pisze:Chociaz wiem, ze to tak nie jest, ze jak ktos to nosi, to jest tepy. Ale zazwyczaj jest

ciekawa interpretacja
Awatar użytkownika
Hyhy
Weteran
Weteran
Postautor: Hyhy » 06 lis 2005, 23:05

Nom jak spotykalem tego typu panienki to wszystkie byly puste, co ja na to poradze? :D
"Jest taka cierpienia granica, za ktora sie usmiech pogodny zaczyna...Hyhy "

hyhy e(L)o :)
Awatar użytkownika
gracja
Maniak
Maniak
Postautor: gracja » 06 lis 2005, 23:39

haha, a mialam na spotkanie forumowe isc w rozowej bluzce :))
ciekawy start..:))
chrzanicie glupoty - róz a róż to RÓŻnica :)
zależyc co, na kim i w jakim kontekście :)
a zgaszony róż do brązowych dodatków wygląda przyjemnie :]
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 lis 2005, 12:31

Hmm w pewnym sensie sie z HyHy zgadzam, ze wiekszosc tlenionych blondyn z rozowymi bluzeczkami i torebkami czy bucikami z ktorymi mialem do czynienia byla najzwyczajniej w swiecie glupia i pusta jak beben :D byc moze przy blizszym poznaniu okazalo by sie inaczej, no ale nie moja wina ze robia takie pierwsze wrazenie.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
cytrusia
Początkujący
Początkujący
Postautor: cytrusia » 07 lis 2005, 13:26

przecież kolor ubrania nie swiadczy o człowieku jak ktos jest pusty w środku to bedzie taki i w różowym i w czarnym[/scroll]
"miłość nie umiera tylko odchodzi gdy na nią nie zasługujemy"
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 07 lis 2005, 13:40

cytrusia pisze:przecież kolor ubrania nie swiadczy o człowieku jak ktos jest pusty w środku to bedzie taki i w różowym i w czarnym[/scroll]

mozesz gadac jak do sciany , oni i tak swoje <chory>
Awatar użytkownika
robinho
Maniak
Maniak
Postautor: robinho » 07 lis 2005, 13:45

Róż może być...

Najważniejsze żeby dziewczyna nie wygladała w tym różowym jak lalka barbie. Tak jak prostytutka, którą widzę przy drodze codziennie kiedy wracam z pracy... żal mi dziewczyny, no al emniejsza o to.

Podobają mi się dziewczyny które ubierają się w rzeczy w których czują sie dobrze i kobieco. Jednym dziewczyną bardziej pasuje casual, innym szpilki.

Lubie elementy kobiecej garderoby przykuwające delikatnie uwagę. Jakaś wyjątkowa wstawka, ozboba, cikawie wykończone rękawki czy dekolt. Delikatnie wygladający zza dekoltu stanik, kieszenie podkreślające kształt pośladków, bluzeczki zawadiacko odsłaniające kark...

jak coś mi jeszcze przyjdzie na myśl to napiszę.
"Monalizą byłaś mi, marzyłem tylko o tobie
Rysowałem serca dwa, pytałaś po co to robię.

FALUBAZ! Ekstraliga jest już nasza!
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 lis 2005, 13:48

cytrusia pisze:przecież kolor ubrania nie swiadczy o człowieku jak ktos jest pusty w środku to bedzie taki i w różowym i w czarnym

Wstreciucha pisze:mozesz gadac jak do sciany , oni i tak swoje Chory

łojezu ale ja nigdzie nie mowie ze to o czyms swiadczy, ani tak nie mysle, stwierdzam tylko fakt, ze tak sie zlozylo w moim zyciu ze wszystkie "barbie" z ktorymi mialem do czynienia byly glupie, ale zdaje sobie sprawe z tego ze po prostu tak jak Hyhy moglem tylko na takie trafiac i to nie znaczy ze jak ktos byl ubrany na niebiesko to byl madrzejszy, mniej glupi itd. :D. Ja po ubiorze nie oceniam ludzi, a nawet twierdze ze tacy ludzie to idioci ktorzy walą stereotypami, albo maja kompleksy.
Awatar użytkownika
Wstreciucha
Weteran
Weteran
Postautor: Wstreciucha » 07 lis 2005, 13:53

TFA pisze:łojezu ale ja nigdzie nie mowie ze to o czyms swiadczy, ani tak nie mysle, stwierdzam tylko fakt, ze tak sie zlozylo w moim zyciu ze wszystkie "barbie" z ktorymi mialem do czynienia byly glupie, ale zdaje sobie sprawe z tego ze po prostu tak jak Hyhy moglem tylko na takie trafiac i to nie znaczy ze jak ktos byl ubrany na niebiesko to byl madrzejszy, mniej glupi itd. . Ja po ubiorze nie oceniam ludzi, a nawet twierdze ze tacy ludzie to idioci ktorzy walą stereotypami, albo maja kompleksy

tyle ze mowimy tu o ubiorze w kolorach rozowych, a nie o danym typie kobiet prosto z wiejskiego parkietu w dyskotece po dawnym PGR-ze ;) nie odnioslam sie osobiscie do Ciebie TFA, wiec dlaczego masz pretensje <aniolek2>
Grace

Postautor: Grace » 07 lis 2005, 14:29

hmm, ja ma sporo ciuchow, i innych dodatkow rozowych - w sumie kiedys bardziej mi sie ten kolor podobal niz teraz, ale no duzo tego mam. Nie jestem ani glupia, ani puszczalska wiec stereotypom naprawde mowmy nie :) Chociaz wyglad swiadczy o czlowieku, to jednak nie mowi ZA niego, a tylko O nim i to w bardzo waskich kwestiach. Ja np. nie lubie dziewczyn, ktore sa nijako ubrane - nic po prostu takie szaraczki, nic soba nie reprezentujace, zero jakiegos wariactwa - nigdy! ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 07 lis 2005, 14:36

Gosia... pisze:Ja np. nie lubie dziewczyn, ktore sa nijako ubrane - nic po prostu takie szaraczki, nic soba nie reprezentujace, zero jakiegos wariactwa - nigdy! ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.

Wole jais prosty ubior (jeansy, spokojne kolory) niz jakies tandetnie ubrane panienki w biodrowkach z rozowym paseczkiem z cekinami albo blyszczacymi cwiekami <aniolek2> a juz najbardziej tandetne sa dla mnie bluzeczki z kroliczkiem playboya itd . :D nie wspomne juz o jakichs napisach "bad girl" itd.
Grace

Postautor: Grace » 07 lis 2005, 14:39

No widzisz, gusta sa rozne, a ciuchy to tylko ciuchy nic wiecej
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 07 lis 2005, 14:41

Gosia... pisze: ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.

<banan>

TFA pisze:Wole jais prosty ubior (jeansy, spokojne kolory) niz jakies tandetnie ubrane panienki w biodrowkach z rozowym paseczkiem z cekinami albo blyszczacymi cwiekami

dokladnie Tfa :). Chociaz ja mam 2 rozowe bluzki i je bardzo lubie, ale nie ubieram sie cukierkowo :).
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 07 lis 2005, 14:43

o gstach sie nie dyskutuje , kazdy ma inny , ja lubie cukierkowe ubiory ! w zadnym innym kobieta nie wyglada lepiej , poza eleganckim czarnym ! <aniolek2>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora

Wróć do „Zdrowie i uroda”