Ewela pisze:najlepiej jego zdaniem zeby torebki mialy przegrodki!bo jesli ich nie ma to jest w srodku balagan:)i nie da sie niczego znalezc.
moje maja przegrodki, a w kazdej torebce jest taki balagan, ze nigdy sie nie potrafie niczego doszukac

Moderator: modTeam
Yasmine pisze:moje maja przegrodki, a w kazdej torebce jest taki balagan, ze nigdy sie nie potrafie niczego doszukac
Ewela pisze:ostatnio Wojtus stwierdzil na podstawie torebki,ze jestem balaganiara!a ja nosze tylko najpotrzebniejsze rzeczy......
cytrusia pisze:przecież kolor ubrania nie swiadczy o człowieku jak ktos jest pusty w środku to bedzie taki i w różowym i w czarnym
Wstreciucha pisze:mozesz gadac jak do sciany , oni i tak swoje Chory
TFA pisze:łojezu ale ja nigdzie nie mowie ze to o czyms swiadczy, ani tak nie mysle, stwierdzam tylko fakt, ze tak sie zlozylo w moim zyciu ze wszystkie "barbie" z ktorymi mialem do czynienia byly glupie, ale zdaje sobie sprawe z tego ze po prostu tak jak Hyhy moglem tylko na takie trafiac i to nie znaczy ze jak ktos byl ubrany na niebiesko to byl madrzejszy, mniej glupi itd. . Ja po ubiorze nie oceniam ludzi, a nawet twierdze ze tacy ludzie to idioci ktorzy walą stereotypami, albo maja kompleksy
Gosia... pisze:Ja np. nie lubie dziewczyn, ktore sa nijako ubrane - nic po prostu takie szaraczki, nic soba nie reprezentujace, zero jakiegos wariactwa - nigdy! ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.
Gosia... pisze: ale wiem, ze czesto takie osoby sa bardzo wartosciowe, i mi daleko od nich.
TFA pisze:Wole jais prosty ubior (jeansy, spokojne kolory) niz jakies tandetnie ubrane panienki w biodrowkach z rozowym paseczkiem z cekinami albo blyszczacymi cwiekami
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 194 gości