fifi pisze:Czy tylko marihuana zawiera THC? Moze głupie pytanie, ale nie wiem.
Nie tylko..
Moderator: modTeam
charlie81 pisze:Pegaz napisał/a:
Jestem przeciwnikiem używek
wszystkich?
Andrew pisze:Pegaz napisał/a:
Zioło =pierwszy krok do piekła
Zalezy jak dla kogo .... mnie to mimo prób nie pociaga jak i nie uzaleznia ...mam silny charakter
Student pisze:A czy slyszeliscie kiedys o smierci ktora spowodowalo bezposrednio palenie trawki??
fifi pisze:och. najwieksza wadą trawki zdaje sie, ze jest to swoisty pomost do cięższych narkotyków. A z nimi to już wiadomo. Ale może warto byłoby się zastanowić, czemu np. w Holandii można kupić lufkę w drugstore i to w świetle prawa. Znaczy się- trują swój naród?
Pegaz pisze:no i jeszcze dochodzi sprawa tego że palenie zioła odbija się na zdrowiu potomstwa.
Alucard pisze:Nienawidzę ćpunów. CZy walą koke czy tylko zioło to i tak to samo ćpanie.Skończcie z tym gównem bo cpanie nie ma sensu(ot taka ucieczka od rzeczywistości).Nie rozumię jak można jarać trawę codziennie??To już jest chore.A pomyślcie jeszcze o potomkach które urodzą się z np 3 nogami albo z okiem na czole.
Pegaz pisze:charlie81 pisze:Przez palacych rodzicow? Od Rydzyka sie urwales?
Tu cię charlie zmartwie..może trzy nogi i cyklop to lekka przesada ale dziecko może się urodzić upośledzone ponieważ środki halucynogenne uszkadzają geny.
Cusco pisze:Pegaz napisał/a:
no i jeszcze dochodzi sprawa tego że palenie zioła odbija się na zdrowiu potomstwa.
Co jest niczym w porównaniu do sprawy palenia papierosów podczas ciąży.
Cusco pisze:No pewnie ze może, ale to nic niezwykłego że rodzą się dzieci z upośledzeniami
Cusco pisze:Czemu ucieczka, czy każdy kto pali musi mieć milion problemów, depresje i bóg wie co jeszcze? A może MJ pali się po to aby milej spędzić czas? Aby było weselej, aby spojrzeć na świat i poznać go z innej strony, będąc spalonym, możemy dostrzec wiele ciekawych aspektów naszego życia o których normalnie nie myślimy, zwykłe rzeczy potrafią być piękne… Oczywiście może palić codziennie jest przesadą ale to jak z tym piciem piwa przed telewizorem…cel ten sam, tylko zamiast wątrobie obrywa się szarym komórką … jak kto woli i o to, i o to dbać trzeba.
fifi pisze:Wiesz, co? ja już takie przemowy słyszałam od mojego kumpla. potem przestał palić i zaczął mówić inne rzeczy.dużo wtedy się dowiedziałam na temat tych cudownych stanów, i na temat jak to "łatwo" przyszło mu nie palić zioła. Było mu cholernie ciężko, ale w końcu wybrał rzeczywistość bez ulepszaczy. I za to chylę mu czoła.
charlie81 pisze:Przez palacych rodzicow? Od Rydzyka sie urwales?
Cusco pisze:To z alkoholu tez zrezygnował? Bez sensu, nie wiem, moze ja jestem młody i głupi, ale nie mógłbym zrezygnować z czegoś co sprawia ze lepiej się czuje
Cusco pisze: A jesli chodzi o alkohol, no fakt jest szkodliwy (bardziej niz MJ) ale jest to wręcz polska tradycja
Pegaz pisze:Cusco pisze:To z alkoholu tez zrezygnował? Bez sensu, nie wiem, moze ja jestem młody i głupi, ale nie mógłbym zrezygnować z czegoś co sprawia ze lepiej się czuje
To własnie jest uzależnienie.
Pegaz pisze:To własnie jest uzależnienie.
Pegaz pisze:Proponuje ci dobrze dowiedzieć się o skutkach palenia zanim dane będzie tobie je odczuć albo co gorsze twojemu otoczeniu.Z tym jest jak z alkoholizmem o chorobie mówi sie wtedy kiedy cierpi twoje otoczenie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 88 gości