Pegaz pisze:a to światowa nie narodowa usmiech to wiem.
Tam zapomniałem wstawić miedzy...
[ Dodano: 2005-10-08, 12:14 ]3000GT pisze:...każdy zna chyba granice
Otóz nie każdy zna i ci którży przekraczaja ich kolejne krańce, kończą z rozwalonym muzgiem
3000GT pisze:to wola sobie zmienić troche rzeczywistość
No ale najważniejsze zeby nie tracić z nia kontaktu tylko spojżeć na nią z innej bezpieczniejszej perspektywy. Oceniec zyski i straty.
3000GT pisze:Płomień 81
Hehe Wyszedł leprzy towar niz jamajski natural
Pegaz pisze:Tak wszyscy są zawsze winni tylko nie palący..policja winna środowisko winne rodzina winna wszyscy nauczyciele..
Jednak nie rozumiesz 3 problemów, i tych któży są na nie narażeni.
Oczywiście ze winic można policję za to że pieprza komuś przysłość. Bo tak jest i tego nie cofniesz, czasem odpuszczają sobie płotki, no ale to w sczególnych warunkach.
Reszta równeiz jest winna, tylko ze nie o to tu sie rozchodzi, jak marysia by była legalna lub puł legalna jak to było przed kilku laty to wszystko by było ok.
Pegaz pisze:gdy trafi w odpowiednie miejsce to jeszcze pół biedy
Monar ? Monar jest raczej dla ludków któży mocno przesadzaja z syntetykami. Które uzależniają fizycznie.
Ja osobiście dałem sobie sam radę z Amfetamina Juz nie biorę ponad 1,5 roku. Może sobie leżeć koło mnie, moga robic kreski nawet moim dowodem lub karta a ja i tak poprosze zeby ktoś go oblizał. Bo wiem ze już nie moge brać amfy, po prostu mi nie służy
Pegaz pisze:Happy endu nie ma.
Co sie cieszysz i tak umżesz
Pegaz pisze:Czasy są parszywe potrzeba też troszke charakteru..nie okazuje się go paląc zioło wręcz przeciwnie to zwykła oznaka słabości.
Sądzę ze coś w tym racji jest, ale nie do końca. Bo skoro poradziłeś sobie nawet będąc totalnym thużem zażywając narkotyki to jest dopiero wyczyn! Na trzeźwo można dostać tak wiele ciosów ale i tak pada się na glebe i coraz ciężej się podnieść. A tu masz ziołowa regenerację.
Wiem ze mamy doświadczenie jezeli chodzi o niemoc społeczna, czyli źle w domu rodzinnym i takie tam. Nie któzy stają się przez to niezniszczalnim drudzy miekna i szazeją. Upadają pod fundamenty społeczeństwa a czasami niżej.
I to czy się bieze narkotyki czy też nie nie jest tak do końca miarą człowieka. Bynamniej nie tych miękkich jak maihuana,
Pegaz pisze:zwykłe uleganie modzie nic więcej..
Załamałeś mnie tym. To nie jest moza Buahahaha, to jest styl życia. Jednym to odpowiada drugim nie. Zalezy jaki organizm, jedni dobże znoszą neuro toksyczne związki inni nie . Matematyka polega na tym ze to nie jest do holery MODA!
Już 9000 lat temu ludzie palili ganję i co powiesz ze to było modne