larena pisze:według mnie najładniejsze włosy u kobiety to długie włosy
ehe... tylko przy takich temepraturach trudno wytrzymać

Moderator: modTeam
larena pisze:dready bardzo mi sie podobaja szczegolnie u facetow, mam duzo znajomych z dreadami i nie zgadzam sie z twierdzeniem ze jak dready to na pewno brudne i wogle syf wiec prosze o nie wypisywanie takich glupot bo przeciez dready tez sie myje
ptaszek pisze:Nic tylko rękę w nich zatopić.
ptaszek pisze:tylko przy takich temepraturach trudno wytrzymać
megane pisze:Nienawidzę przedziałków na środku głowy - to każdego potrafi oszpecić, co niestety namiętnie noszą faceci z długimi włosami.
betusia pisze:Ale to co mówisz na temat "dreadów" - dotyczy nie porządnych ludzi ale sekciarskich małolatów co eksperymentują...
Teź kiedyś miałam jednego dreda, ale ja miałam wtedy 14 lat. Nie wyobrażam sobie, żeby dwudziestokilkuletni poważny człowiek takie kluski na głowie nosił... I tu nie chodzi o to, że od razu myślę, że się nie myje - ale dlatego, że to jest nieestetyczne po prostu....
betusia pisze:larena pisze:dready bardzo mi sie podobaja szczegolnie u facetow, mam duzo znajomych z dreadami i nie zgadzam sie z twierdzeniem ze jak dready to na pewno brudne i wogle syf wiec prosze o nie wypisywanie takich glupot bo przeciez dready tez sie myje
Ale to co mówisz na temat "dreadów" - dotyczy nie porządnych ludzi ale sekciarskich małolatów co eksperymentują...
Teź kiedyś miałam jednego dreda, ale ja miałam wtedy 14 lat. Nie wyobrażam sobie, żeby dwudziestokilkuletni poważny człowiek takie kluski na głowie nosił... I tu nie chodzi o to, że od razu myślę, że się nie myje - ale dlatego, że to jest nieestetyczne po prostu....
a mam z tyłu takiego irokeza. jak wejdziesz na poprzednią stronę tego tematu to zobaczysz...
ja bym go nie farbował na Twoim miejscu
[ Dodano: 2006-08-01, 16:16 ]
no teraz to już 2 strony do tyłu
don pedro pisze:hej, zastanawiam się co sądzicie o farbowaniu włosów u chłopaków,czy wolicie tych ostrzyżonych na 3mm czy raczej długowłosych,jakie fryzury się wam podobają i jakie wg Was są na czasie??? aha prawie zapomniałem: żel i masowa tendencja do jego stosowania, co o tym sądzicie?
Nie mam od farbowania zadnego jego zdjecia.megane pisze:Nie no, pokaż zdjęcie bo to też może wyglądać nienajgorzej.
Ja lubie roznych mam bruneta ale pol zycia uganialam sie tylko za blondynami. Moze byc taki badz taki, ale nei pomiedzany takiAle ogólnie to ja lubię ciemnowłosych ;D
megane pisze:Nie no, pokaż zdjęcie bo to też może wyglądać nienajgorzej.
Ale ogólnie to ja lubię ciemnowłosych ;D
TFA pisze:Masz cos do naturalnych blondynow ?
Jawka pisze:u kobiety to chyba gorsze- facet może się zgolić- dziewczyna teoretycznie też, ale musi być bardzo odważna
Nie musi na łyso. Ja tak mialam ze mialam duze ciemne odrosty do blon i po prostu przez jakis czas krotsza fryzurke nosilam z przeblyskami na samych koncowkach blondu jasnego i fajnie to wygladalo.Jawka pisze:kobiety to chyba gorsze- facet może się zgolić- dziewczyna teoretycznie też, ale musi być bardzo odważna
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 153 gości