Zboczenia

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 18 maja 2005, 13:03

moon pisze:
Imperator pisze:Pedo-nekro-sodomo-zoofil - posuwa zdechłe szczeniaki analnie.

Zabić ch*ja <zly1> <zly1> <zly1> Biedne szczeniaczki.

Przecież to był dowcip. Marny, ale był.
Zresztą, nie sądzę, że ktoś mógłby być aż tak walnięty. Choć... :>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 18 maja 2005, 13:10

Wiem, ze dowcip, ale są takie świry na świecie bankowo.

Mam wyobraźnię i za takie coś to fiuta powinni odcinać. <gun4>

Wiesz u nas na osiedlu w sąsiednim bloku mieszkał taki stary, zarośniety dziad z psem.
Do tej pory pamiętam jak ten pies mial tyłek rozepchany, rozwalony. Dobrze, że świrem się już zajeli <bicz1>
Ostatnio zmieniony 18 maja 2005, 13:12 przez ksiezycowka, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Qzik
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Qzik » 18 maja 2005, 13:11

Niezły dowcip. Czepiacie się.
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 18 maja 2005, 13:12

moon pisze:ale są takie świry na świcie bankowo

Nie no, aż tak źle chyba nie może być z kimkolwiek :|
Awatar użytkownika
nikifor
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: nikifor » 19 maja 2005, 21:00

O zboczeniach - znaczy dużo zdjeć i filmików wszelakiego zabarwienia jest na www.el-ladies.com ale są to jedynie niegroźne odchyłki typu: (mniam mniam mniam ) - les, ale są i fetysze, kopka i siusiu, grubaski, (mniam mniam) - panie troszke starsze; tzw shemale no i troszke zwierzątek. Są też filmiki do zaciągniecia.

A co do zboczeń to nie wiem czy to zboczenie ale mnie kręci bondage i takie tam różne unieruchamianie. Bez bólu, raczej "drobne znęcanie" sie w postaci łaskotania, tudzież jakichś wibratorków. To tez tam jest. Czy to jest zboczenie? czy tylk lekka dewiacja?... Co o tym myslicie.
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 19 maja 2005, 21:31

nikifor pisze:Czy to jest zboczenie? czy tylk lekka dewiacja?... Co o tym myslicie.

Pytasz o oglądanie takich filmów? :P
moon pisze:Do tej pory pamiętam jak ten pies mial tyłek rozepchany, rozwalony.

A dziadzio nie chodził okrakiem? <aniolek2>
KOCHAJ...i rób co chcesz!
Awatar użytkownika
nikifor
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: nikifor » 19 maja 2005, 23:28

chodzi mi o Bondage w rzeczywistosci. A co do oglądania filmów to nie traktuje tego jasko zboczenia tylko jako oglądanie filmów.
A co do pieska to dziadzio chyba nie mógł go posówać bo wydaje mi sie ze pies ma za małą dziure. Najwyże pies mógl jego posówac.:?
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 19 maja 2005, 23:53

nikifor pisze:dziadzio chyba nie mógł go posówać bo wydaje mi sie ze pies ma za małą dziure

Jeśli kury posuwają, to co tam pies <pijak>
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 19 maja 2005, 23:55

Kury?!?!? <boje_sie>
<belt1>
Awatar użytkownika
Orbital
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Orbital » 20 maja 2005, 00:20

Znałem (z widzenia) takiego gościa co ponoć (nie został przyłapany na gorącym uczynku) posuwał kury, koty i psy. Młody chłopak był dosyć coś koło 18lat.
Wyglądał na troche upośledzonego i wiem, że pochodził z mocno patologicznej rodziny.
"Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza."
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 20 maja 2005, 00:26

Przychodzi facet do seksuologa i mówi:
- Panie doktorze, chyba ze mną coś nie w porządku.
- A dlaczego pan tak uważa?
- Bo często mam ochotę na kurę.
- Tzn ?
- No, biorę kurę pod pachę, idę do ogrodu, wykopuje dołek, wkładam tam jej łepek, obsypuję dokładnie ziemią i jak już jest tak ładnie wypięta, to biorę ją od tyłu.
- A łapek pan jej nie wiąże?
- No, nieeeeeee.
- Bo ja zawsze wiążę, żeby mnie po jajach nie drapała.
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
Mysiorek
Weteran
Weteran
Postautor: Mysiorek » 20 maja 2005, 00:50

sophie pisze:Kury?!?!?

Potwór-niepotwór, byleby miał...
<pijak>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 20 maja 2005, 06:55

moon pisze:Mam wyobraźnię i za takie coś to fiuta powinni odcinać.

I naprawde myslisz ze wykastrowanie pedofla uchroni kolejne dzieci przed nim? Bo ja czytalem wlasnie ze nie za bardzo.
Awatar użytkownika
Bender
Weteran
Weteran
Postautor: Bender » 20 maja 2005, 08:22

w niemczech byl program kastracji pedofilow i gwalciciceli
okazalo sie potem ze zwiekszyla sie liczba przestepstw na tle seksulanym szczegolnie z wzmoznona agresja brutalbnoscia i okrucienstwem

strzelac - a potem metoda warstwowa ;)
Cyniczny zlosnik i przesmiewca (C)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 23 maja 2005, 00:05

Maverick pisze:moon napisał/a:
Mam wyobraźnię i za takie coś to fiuta powinni odcinać.

I naprawde myslisz ze wykastrowanie pedofla uchroni kolejne dzieci przed nim? Bo ja czytalem wlasnie ze nie za bardzo.

A czy ja coś takiego napisałam?Opisałam tylko moje odczucie. Po prostu tacy sk***iele po winni być potwornie mordowani.
Agusia

Postautor: Agusia » 29 maja 2005, 01:55

Kiedys jechalam autobusem od mojego Miska do szkoly.Siedzialam sobie i do mnie dosiadl sie facet.Z wygladu zupelnie normalny zamienilismy 2 zdania(juz nie poamietam na jaki temat..chyba cos o komunikacji).W autobusie zaczal sie robic duzy tlok.Mialam w nogach plecak i torebke z ksiazkami na kolanach, a on mial jakas torbe,ktora tez lezala u niego na kolanach...Po kilku przystankach nagle poczulam jego reke na moim kolanie.Na poczatku myslalam,ze chce sobie poprawic torbe,czy moze go ktos szturchna.Szybko zmienilam zdanie jak mnie zaczal smyrac po kolanie <belt3> .Myslalam,ze za chwilke przywale temu facetowi.Strasznie nie lubie dotyku obcych ludzi lub dalekich znajomych nawet przy powitaniu(juz jest lepiej,ale kiedys strasznie tego nie lubilam).Nie moglam tego dluzej zniesc i po prostu wslalam i odeszlam z tego miejsca. Niby sytuacja nie byla grozna itd..ale nie dawalo mi to spokoju przez caly dzien.Teraz bardziej uwazam na zachowania obcych ludzi w komunikacji publicznej...brrrr
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 29 maja 2005, 12:08

A nie mogłas go <boks> ? :|
Ja bym tak zrobiła. Albo chociaż zaczęła się na niego drzeć, bo na pewno bym była ostro wkurzona.
Awatar użytkownika
AlicE!
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: AlicE! » 29 maja 2005, 12:37

Proszę grzecznie ODCZEPIĆ SIĘ OD QR:D!!! [znaczy tak na mnie mówią a nie żebym była jakaś inna:P]
Agusia mogłaś przynajmniej głośno mu powiedzieć, co o tym myślisz:P Inni by usłyszeli to może by się facet zawstydził...Przypadki są rózne...
Koleżanka kiedyś miała niemiłe spotaknie w windzie, gdzie jakiś pan proponował jej żeby sobie popatrzyła na to co on ma pod płaszczem...
Co może być przyczyną tych wszystkich zboczeń? Dlaczego ludziom tak odbija?
Agusia

Postautor: Agusia » 29 maja 2005, 13:08

moon pisze:A nie mogłas go ?

Wlasciwie nie wiem czemu sie tak zachowalam tzn,ze bylam cicho.Ogolnie jestem cicha osoba. Jechalam wtedy od swojego chlopaka wiec glowe mialam "w chmurach" zupelnie.
Jak tylko sie ruszylam on sobie poszedl po prostu uciekl, wiec stwierdzilam,ze nie bede robic "scen".
Awatar użytkownika
Pogosia
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Pogosia » 29 maja 2005, 13:11

Wlasciwie nie wiem czemu sie tak zachowalam tzn,ze bylam cicho.Ogolnie jestem cicha osoba. Jechalam wtedy od swojego chlopaka wiec glowe mialam "w chmurach" zupelnie.
Jak tylko sie ruszylam on sobie poszedl po prostu uciekl, wiec stwierdzilam,ze nie bede robic "scen".

wrr! nie znoszę takich ludzi, którym się wydaje że wszyscy marzą o ich dotyku :/
Some things in life are like fucking for virginity - you know it's pointless but it feels so good that you just don't want to stop.
Awatar użytkownika
foxy_lady
Weteran
Weteran
Postautor: foxy_lady » 01 cze 2005, 13:06

widze, ze wiekszoac z was mowi ze zrobila by to, czy tamto, ze wykrzyczala itd a tak naprawde chyba wszytskie doskonale wiemy, ze w takich sytuacjach czlowiek dretwieje i cal odwaga gdzies ulatuje.
dla kobiety takie zachowanie jest bardzo uwlaczajace !
People are all the same
And we only get judged by what we do
Personality reflects name
And if I'm ugly then
So are you

Awatar użytkownika
saviour
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: saviour » 11 cze 2005, 20:23

nikifor pisze:Z jakimi zboczeniami mieliście kontakt i czym sie objawiały.

Nie pamiętam nazwy, może mnie ktoś oświeci w tym temacie. Najbardziej dziwne dla mnie (bo nie pojmuję istoty) z czym się spotkałem, to umiłowanie seksu z kobietą o połamanych kończynach, które znajdują się w gipsie... Nie wiem wprawdzie jakich nowych doznań może to dostarczać, ale faktycznie coś takiego istnieje ;).

Ktoś wie jak się cuś takiego zwie?
Awatar użytkownika
nikifor
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: nikifor » 07 lip 2005, 21:34

tak wydaje mi sie ze to moze byc podniecające - a to dlatego ze kobitka nie moze nic zrobić a ty mozesz jej robić wszystko np doprowadzić do szaleństwa łaskotaniem w stopy lub do kilkukrotnego orgazmu wbrew jej woli. Cos jak sm
Alucard

Postautor: Alucard » 15 lip 2005, 15:36

"Ekskrementofagia - dewiacja polegająca na osiąganiu satysfakcji seksualnej przez spożywanie wydalin partnera" www.shiteaters.com

Inne zboczki na www.hardbabes.com

Mój kumpel cenzura! trupa i jeszcze za to 20zł zapłacił(widziałem kasetę wideo)
to jest fuj.Poza tym sytuacje z macaniem kogoś w autobusach są częste a ja słyszałem o 5 przypadkach jak do tej pory.Mój znajomy lubi walić swojemu psu konia(skubany nawet potrafi celować wytryskiem.
JA nie mam żadnych takich odchyłów(no chyba że:"rotteuryzm (ocieractwo) - dewiacja w której źródłem satysfakcji seksualnej jest ocieranie się mężczyzn o pośladki, piersi, rzadziej inne czesci ciala kobiet " ale tylko za zgodą partnerki)
"Eretofonofilia - skrajna postać sadyzmu, w której wyzwolenie seksualnej reakcji następuje podczas mordowania ofiary""Nekrosadyzm - odmiana sadyzmu w jednej z jego krańcowych postaci. Szczególnie niebezpieczna dewiacja seksualna. Wyraża się śmiertelnym duszeniem"-przesrana sprawa ale to są już psychole(wampiryzm też ohydny)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 lip 2005, 01:07

Alucard pisze:(wampiryzm też ohydny)

I to pisze facet, który ma wampira w avatarku i jego imię jako nicka ;P
Awatar użytkownika
guli
Maniak
Maniak
Postautor: guli » 21 lip 2005, 12:31

Pogosia pisze:ja kiedyś miałam znajomego, którego fetyszem była bielizna...niby nie szkodliwe, ale mnie krew zalewała, jak wracając do pokoju z herbatą przyłapałam go z nosem w moich majtkach

Super!! Zawsze idąc do kuchni ściągasz majtki?? ;) <browar>
A swoją drogą to praktycznie każdy z nas ma jakieś małe lub większe dewiacje (do większych się nie przyzna)

moon pisze:A tak naprawdę są 2 zboczenia przeciw którym jestem i zawsze byłam. Jako jedyne u mnie powodują piane na buzi. Pedofilia i zoofilia.

Duże <browar> dla Ciebie!!

nikifor pisze:właśnie co z wami słodkie panie - czemu ten ekshibicjonizm przypisany jest tylko facetom. Czy macie za mało werwy - a może byście chciały tylko odwagi brakuje ?

No właśnie sexuolodzy przypisują ekshibicjonizm tylko mężczyznom, ale z obserwacji wynika, że dużo kobiet ma takie skłonności - serwis amatorski, za publikowane zdjęcia nie otrzymuje się gratyfikacji :)
http://www.voyeurweb.com/main/winn06-20 ... index.html
http://www.voyeurweb.com/main/winn05-20 ... index.html
Grzeczne dziewczynki idą do nieba

Niegrzeczne na ziemi mają swój raj
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 21 lip 2005, 18:45

moon, a nekrofilia ?? :>
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 21 lip 2005, 19:10

Yasmine pisze:moon, a nekrofilia ??

Nie wywołuje u mnie piany, ale uważam ją za coś obrzydliwego.
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 22 lip 2005, 14:07

guli pisze:No właśnie sexuolodzy przypisują ekshibicjonizm tylko mężczyznom, ale z obserwacji wynika, że dużo kobiet ma takie skłonności - serwis amatorski, za publikowane zdjęcia nie otrzymuje się gratyfikacji

Czesc striptizerek jest wlasnie ekshibicjonistkami... Lepszej roboty nie znajda :)
moon pisze:Nie wywołuje u mnie piany, ale uważam ją za coś obrzydliwego

gorsze niz zoofilia
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 22 lip 2005, 14:35

Mav pod jakim względem gorsze?

Wróć do „Zdrowie i uroda”