moon pisze:Imperator pisze:Pedo-nekro-sodomo-zoofil - posuwa zdechłe szczeniaki analnie.
Zabić ch*ja <zly1> <zly1> <zly1> Biedne szczeniaczki.
Przecież to był dowcip. Marny, ale był.
Zresztą, nie sądzę, że ktoś mógłby być aż tak walnięty. Choć...
Moderator: modTeam
Maverick pisze:moon napisał/a:
Mam wyobraźnię i za takie coś to fiuta powinni odcinać.
I naprawde myslisz ze wykastrowanie pedofla uchroni kolejne dzieci przed nim? Bo ja czytalem wlasnie ze nie za bardzo.
Wlasciwie nie wiem czemu sie tak zachowalam tzn,ze bylam cicho.Ogolnie jestem cicha osoba. Jechalam wtedy od swojego chlopaka wiec glowe mialam "w chmurach" zupelnie.
Jak tylko sie ruszylam on sobie poszedl po prostu uciekl, wiec stwierdzilam,ze nie bede robic "scen".
nikifor pisze:Z jakimi zboczeniami mieliście kontakt i czym sie objawiały.
Pogosia pisze:ja kiedyś miałam znajomego, którego fetyszem była bielizna...niby nie szkodliwe, ale mnie krew zalewała, jak wracając do pokoju z herbatą przyłapałam go z nosem w moich majtkach
moon pisze:A tak naprawdę są 2 zboczenia przeciw którym jestem i zawsze byłam. Jako jedyne u mnie powodują piane na buzi. Pedofilia i zoofilia.
nikifor pisze:właśnie co z wami słodkie panie - czemu ten ekshibicjonizm przypisany jest tylko facetom. Czy macie za mało werwy - a może byście chciały tylko odwagi brakuje ?
guli pisze:No właśnie sexuolodzy przypisują ekshibicjonizm tylko mężczyznom, ale z obserwacji wynika, że dużo kobiet ma takie skłonności - serwis amatorski, za publikowane zdjęcia nie otrzymuje się gratyfikacji
moon pisze:Nie wywołuje u mnie piany, ale uważam ją za coś obrzydliwego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 223 gości