Depilacja Pań

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

mefisto
Zaglądający
Zaglądający
Depilacja Pań

Postautor: mefisto » 19 wrz 2010, 15:40

Witam. Nasze drogie panie mam do was pytanko czy dałybyście a może chciały byście być wydepilowane w miejscach intymnych przez swoich panów a może miałyście możliwość spróbować takiej jak by to ładnie nazwać zabawy.
Awatar użytkownika
Alamakota
Uzależniony
Uzależniony
Re: Depilacja Pań

Postautor: Alamakota » 20 wrz 2010, 10:40

mefisto pisze:Witam. Nasze drogie panie mam do was pytanko czy dałybyście a może chciały byście być wydepilowane w miejscach intymnych przez swoich panów a może miałyście możliwość spróbować takiej jak by to ładnie nazwać zabawy.

Depilować to może nie, ale dałam się strzyc.
Z jednej strony, osobie drugiej łatwiej polawirować dokładnie w miejscach, które ja słabo widzę. Ale jednak stres jest, i parę drobnych zacięć się zdarzyło - bardzo to nie boli, ale krwawi mocno :)
Mimo to fajnie oglądać faceta, który z wielkim namaszczeniem się do tego zabiera, wystawia język w skupieniu i jedzie :]

Golenie nóg przez facetów jest zwykle irytujące, bo robią to taaaak powoli i delikatnie - zapominając, że nasze owłosienie nożne to nie jest jak ich szczecina z twarzy. No ale ja już nóg nie golę (tylko depiluję), więc pozamiatane :)
mefisto
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: mefisto » 24 wrz 2010, 19:40

hmm więcej żadna pani się nie wypowie na ten temat??
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 24 wrz 2010, 19:58

Dla mnie depilacja wchodzi w zakres higieny i dbania o siebie. A że każdy ma rączki toja się sama golę i niech mój facet obojętnie gdzie też sobie to sam robi. Nic w tym kręcącego.

Wróć do „Zdrowie i uroda”