Depilacja Pań
Moderator: modTeam
Depilacja Pań
Witam. Nasze drogie panie mam do was pytanko czy dałybyście a może chciały byście być wydepilowane w miejscach intymnych przez swoich panów a może miałyście możliwość spróbować takiej jak by to ładnie nazwać zabawy.
Re: Depilacja Pań
mefisto pisze:Witam. Nasze drogie panie mam do was pytanko czy dałybyście a może chciały byście być wydepilowane w miejscach intymnych przez swoich panów a może miałyście możliwość spróbować takiej jak by to ładnie nazwać zabawy.
Depilować to może nie, ale dałam się strzyc.
Z jednej strony, osobie drugiej łatwiej polawirować dokładnie w miejscach, które ja słabo widzę. Ale jednak stres jest, i parę drobnych zacięć się zdarzyło - bardzo to nie boli, ale krwawi mocno
Mimo to fajnie oglądać faceta, który z wielkim namaszczeniem się do tego zabiera, wystawia język w skupieniu i jedzie
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Golenie nóg przez facetów jest zwykle irytujące, bo robią to taaaak powoli i delikatnie - zapominając, że nasze owłosienie nożne to nie jest jak ich szczecina z twarzy. No ale ja już nóg nie golę (tylko depiluję), więc pozamiatane
- ksiezycowka
- Weteran