Sposób na ramiona

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Silla
Początkujący
Początkujący
Sposób na ramiona

Postautor: Silla » 14 wrz 2008, 19:38

Witam. szukałam podobnego tematu, ale wszukiwarka mi nie działa. Jeśli istnieje, to prosze o skasowanie tego. wiem, że to nie forum fitness, ale niegdy nic nie wiadomo. :?
jestem szczupła osobą, jedyna dysproporcja w mojej budowie to za grube ramiona, łopatki i pachy, tłuszcz odkłada się tam gdzie nie potrzeba ogólnie rzecz biorąc, nie wiem jak dokładnie to opisać. może ktoś z was ma podobny problem i zna ćwiczenia na te okolice, aktywności sprzyjające schudnięciu? albo przynajmniej krój ubrań, które to maskują? Może problem wydaje się przesadzony, ale u osoby, która waży 50kg przy 165cm wzrostu nawet drobne mankamenty rzucają się w oczy. i czy faceci zwracają uwagę na takie rzeczy? <hmm>
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 14 wrz 2008, 20:47

Znajac zycie, to pewnie wszystko jest ok. Nie szukaj sobie jesiennych kompleksow :P
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Silla
Początkujący
Początkujący
Postautor: Silla » 14 wrz 2008, 21:36

Czyli to będzie na tyle co "nigdy nic nie wiadomo". ;p
Co do tematu to ramiona są i nie mają zamiaru zniknąć. <boje_sie>
Awatar użytkownika
Maverick
-#
-#
Postautor: Maverick » 14 wrz 2008, 23:45

Wrzuc fotke na imageshack.us i daj linka. Autorytatywnie wypowiem sie czy mi sie podobasz :P A ze jestem wybredny to mozna uznac iz przy mojej akredytacji jestes dziewczyna atrakcyjna :D
Awatar użytkownika
Nexus7
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Nexus7 » 15 wrz 2008, 00:41

Maverick pisze:Wrzuc fotke na imageshack.us i daj linka. Autorytatywnie wypowiem sie czy mi sie podobasz :P A ze jestem wybredny to mozna uznac iz przy mojej akredytacji jestes dziewczyna atrakcyjna :D

Wybrednosc nie ma wiele do rzeczy, znam bardzo wybredne osoby, ktore ozywiaja sie dopiero na widok pan po 40-tce. Najpierw trzeba by jeszcze zalozyc, ze Twoj gust jest jakims obiektywnym wyznacznikiem <diabel>
Do autorki: naprawde ciezko uwierzyc, ze przy takich wymiarach (165cm/50kg) masz rzeczywiste problemy z grubymi ramionami. Tak czy inaczej, ciezko jest spalac tluszcz z konkretnych miejsc, to kwestia genetyki. Cwiczenia z lekkimi ciezarkami moga je ew. ladniej uksztaltowac (byle nie przesadzic).
Silla
Początkujący
Początkujący
Postautor: Silla » 15 wrz 2008, 17:15

Maverick pisze:Wrzuc fotke na imageshack.us i daj linka. Autorytatywnie wypowiem sie czy mi sie podobasz A ze jestem wybredny to mozna uznac iz przy mojej akredytacji jestes dziewczyna atrakcyjna

A nuż masz niestetyczny typ, i co? Zresztą potrzebuję konkretów, a nie akredytacji. 8)
Ciężarki, aha. Spróbuję.
Może nie są grube, ale przy mojej budowie odznaczają się wyraźnie. Ważne, że mi się nie podoba, no. Głupia genetyka.
Awatar użytkownika
Marissa
Weteran
Weteran
Postautor: Marissa » 15 wrz 2008, 17:28

Silla pisze:zna ćwiczenia na te okolice

Pompki?

Maverick pisze:Wrzuc fotke na imageshack.us i daj linka. Autorytatywnie wypowiem sie czy mi sie podobasz :P A ze jestem wybredny to mozna uznac iz przy mojej akredytacji jestes dziewczyna atrakcyjna :D

<hahaha> <hahaha> <hahaha>
Silla
Początkujący
Początkujący
Postautor: Silla » 15 wrz 2008, 18:11

Marissa pisze:Pompki?

To pierwsze za co się wzięłam. Efekt taki, że wyrobiłam sobie mięśnie, a tłuszcz został.
Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 15 wrz 2008, 21:55

Nie da sie miejscowo spalic tluszczu, koniec kropka.
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.

Wróć do „Zdrowie i uroda”