podpaski - pytanie do dziewczyn
Moderator: modTeam
podpaski - pytanie do dziewczyn
Jakie podpaski sa wg Was najlepsze?
Ostatnio zmieniony 28 paź 2004, 23:50 przez SueEllen, łącznie zmieniany 3 razy.
Mimo ze na dziewczyne nie wygladam, to ostatnio cos tam slyszalem jak kolezanki sie chwalily ze Bella jest dobra.
http://www.bella.pl/index.php?page_id=15

http://www.bella.pl/index.php?page_id=15
Ja zaczynałam od aplikatorów, bo nie umialam założyć normalnie. Mi sie bardzo przydały. Są wygodne w użyciu.
wkłada się rurkę jaknajgłębiej a potem przesuwa sie drugą (wewnątrz tej którą włożyłyśmy) - to jest na zasadzie tłoków w strzykawce
- ta, która jest wewnątrz przesuwa właśnie tampon tam, gdzie powinien prawidłowo się znajdować. Wszystko wygodnie, szybko i czysto 
no własnie jak to działa?? tylko prosze sie nie smiac z mojej nie wiedzy...
wkłada się rurkę jaknajgłębiej a potem przesuwa sie drugą (wewnątrz tej którą włożyłyśmy) - to jest na zasadzie tłoków w strzykawce

Wszystko wygodnie, szybko i czysto
No właśnie, czysto, to chyba podstawowa zaleta aplikatorów. Przynajmniej nie panikujesz, że sie czymś zarazisz jak trzeba zmienic w publicznej toalecie o wątpliwej (zawsze bez wyjątku :563: ) czystości
Nikt nie zasługuje na twoje łzy, a ten, kto na nie zasługuje, na pewno nie doprowadzi Cie do płaczu.
Szczerze to używałam niewiele tamponów, jakoś przyzwyczaiłam się do podpasek. Nie myślałam tak na większe przerzucenie sie na tampony ale teraz po tym wychwalaniu może się przerzuce na nie.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
Ja tez uzywam tamponow i moge je smialo polecic. Ostatnio ginekolog kazal mi sie na podpaski przerzucic i bardzo to przezylam heh, bo kompletnie sobie rady z nimi nie dawalam no i ten dyskomfort zwiazany z "deska miedzy nogami". Hmm dobrze Agata ze sie spytalas bo ja tez zylam w niewiedzy hehe. Moze czas sprobowac?? Jest jakas roznica w cenie, miedzy tymi bez aplikatora i czy tylko tampax produkuje te z aplikatorem??
Jest jakas roznica w cenie, miedzy tymi bez aplikatora i czy tylko tampax produkuje te z aplikatorem??
Szczerze mówiąc... yyy nie wiem nawet bo dawno nie używałam tych z aplikatorem. Ale cenowo chyba ciut droższe i wydaje mi sie, ze jest ich mniej niz tych normalnych. Ale mogę się mylić, bo naprawdę to było chyba z 3 lata temu.
agata pisze:Szczerze to używałam niewiele tamponów, jakoś przyzwyczaiłam się do podpasek. Nie myślałam tak na większe przerzucenie sie na tampony ale teraz po tym wychwalaniu może się przerzuce na nie.
ja mam dokładnie tak samono ale chyba jednak zostane przy tym z czego korzystam,nie lubie zmian
No właśnie ja też zwykle nie lubie zmian. Ale nad zmianą się zastanawiam.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
Hyhy pisze:Triniti19 pisze:Od długiego czasu używam tylko Belli Perfecta. Jak dla mnie są one najlepsze i najodpowiedniejsze. Dyskretne i higieniczne. Na nie narzekać nie mogę.
to chyba reklama
Reklama nie, chociaż moge z czystym sumieniem je polecać.