pończochy
Moderator: modTeam
-
- Uzależniony
Jarek pisze:Nie, czarne wyglądają niechlujnie, a białe zawsze czysto i świeżo. To samo dotyczy bielizny (jak sama nazwa wskazuje z resztą). Czarne-to tak jak by się chciało zamaskować nieswieżość-taka jest moja opinia.
Nie, białe wyglądają jakby się chciało zostać dziewicą, dziewice nie chodzą w pończochach.
Białe mogą wygladać dobrze na murzynce, na białej Kobiecie tylko czarne lub stalowe. dla extrawaganckich - granatowe lub czerwone.
KOCHAJ...i rób co chcesz!
-
- Uzależniony
- Uzależniony
- Bywalec
Podkolanówki takie jak na zdjęciu które wkleiła Sarah nie podobają. Wole już zwykle najnormalniejsze skarpetki.
Pończochy - nie nosiłam ich za często (ledwie 3 razy) ale są wporządku. Są zarówno podniecające (działają na mężczyzn) jak i praktyczne (choćby w toalecie nie trzeba się bawić z nimi).
Rajstopy - osobiście lubie je choć może nie są takie podniecające (dla mężczyzn) ale mi pasują.
Pończochy - nie nosiłam ich za często (ledwie 3 razy) ale są wporządku. Są zarówno podniecające (działają na mężczyzn) jak i praktyczne (choćby w toalecie nie trzeba się bawić z nimi).
Rajstopy - osobiście lubie je choć może nie są takie podniecające (dla mężczyzn) ale mi pasują.
"Wczuj się w smutek usychającej gałązki, gasnącej gwiazdy i konającego zwierzęcia,
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"
lecz przede wszystkim odczuj ból i smutek człowieka"