włoski na rękach
Moderator: modTeam
-
- Weteran
Zwlaszcza po zmoczeniu np. na basenie. Blee...
Zwlaszcza po zmoczeniu np. na basenie. Blee...
off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
ja czasami sobie wydepiluje ale kremem, ostatnio zaopatrzylam sie w depilator i jak co to bede depilatorem jechac. a co do wrastania to mi bardziej wrastaly po gopleniu maszynka niz po depilatorze, tylko ze jeszcze sie nie przyzwyczailam do bolu od depilatora
. aha jeszcze chcialam zwrocic uwage na rozjasnianie wlosow: wyobrazmy sobie kogos z ciemna karnacja, jeszcze dodatkowo opalona osoba, a na renkach ma swinsko blad wloski
, mysle ze to wyglada gorzej niz ciemne geste wlosy. mysle ze jak co to juz lepiej kremem pojechac ;p

Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE
Kermit pisze:ej... dziewczyny... czy waszym facetom przeszkadzaja te wloski?
znaczy ja mam bardzo jasne i skape na rekach,ale jakbym miala cieme to pewnie by mi to przeszkadzalo
-
- Weteran
Ale mi tak.
Ale mi tak.
- ksiezycowka
- Weteran
Mia pisze:Joasia pisze:Mój powiedział że golenie rąk to straszny bład
a niby czemu blad?![]()
Moim zdaniem blad, bo odrastaja ciemniejsze. Lepiej woskiem je potraktowac jesli juz
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Już wyjaśniam
Uważa że depilacja (nie wiem jakie bierze metody pod uwagę - raczej specem nie jest) rąk jest bez sensu bo:
1. włosków w ogóle nie czuć
2. włosków w ogóle nie widać (według niego to ja ich wcale nie mam
widać faceci nie zwracają na nie uwagi)
3. miał traumatyczne przeżycie, że dotknął ręki dziewczyny której dosłownie troszeczkę włosy odrosły i podobno to bardzo obleśne bo szorstkie.
moon ja też mam męskie podejście
Uważa że depilacja (nie wiem jakie bierze metody pod uwagę - raczej specem nie jest) rąk jest bez sensu bo:
1. włosków w ogóle nie czuć
2. włosków w ogóle nie widać (według niego to ja ich wcale nie mam

3. miał traumatyczne przeżycie, że dotknął ręki dziewczyny której dosłownie troszeczkę włosy odrosły i podobno to bardzo obleśne bo szorstkie.
moon ja też mam męskie podejście

-
- Weteran
Jak komu. Mi widac bardzo
Joasia pisze:dotknął ręki dziewczyny której dosłownie troszeczkę włosy odrosły i podobno to bardzo obleśne bo szorstkie.
Po kremie nie odrastaja szorstkie. Tylko po maszynce.
Gdybym miala delikatnie owlosione rece to bym nic z nimi nie robila. Depiluje tylko dlatego, ze mam za duze.