Tatoo

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

lidia
Bywalec
Bywalec
Tatoo

Postautor: lidia » 25 kwie 2006, 19:58

Chciałabym sie dowiedziec co sądzicie na temat tatuaży? Czy podobają sie wam czy nie zabardzo. I co sądzą mężczyźni o kobietach z tatuażami?
Kto z was zdecydowal sie na tego typu ozdobę na swoim ciele?
Rozmawialam ostatnio ze swoimi znajomymi, zdania są podzielne ale gdzies znajdują malą linie porozumienia a chcialabym zobaczyc jakie są reakcje ludzi z rożnych środowisk. Nie proszę tu o rady czy zrobić sobie dziare czy nie bo nie o to mi chodzi.

Dziekuję za każdą wypowiedź ;)
Tyrese
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Tyrese » 25 kwie 2006, 20:01

Awatar użytkownika
TFA
Weteran
Weteran
Postautor: TFA » 25 kwie 2006, 20:27

Zalezy do czego Ci ta dziara, jak po to zeby byc bardziej "sexi i vampy" i zeby podobac sie facetom to sobie daruj. Efekt moze byc odwrotny. Jesli chcesz zrobic bo jakis tatoo podoba sie Tobie i bedziesz sie fajniej czuc to nie widze problemu. Ja osobiscie wole czyasciutkie naturalne cialko kobiety, dla mnie tatuaze sa zbedne choc mi nie przeszkadzaja. na pewno nie dodaja urody. Ale sa takie co ujmuja np. oblesne, oklepane tribale nad tylkiem <belt>
Ręce me do szabli stworzone, nie do kielni.
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 25 kwie 2006, 21:07

TFA pisze:Ale sa takie co ujmuja np. oblesne, oklepane tribale nad tylkiem

dokladnie. Jakas mania tego. Na szczescie ja wtedy nie uleglam modzie :).
Awatar użytkownika
sophie
Weteran
Weteran
Postautor: sophie » 25 kwie 2006, 21:52

Nie ma po co kolejny raz zakladac tematu, zwlaszcza gdy poprzednia wersja jest i zostala doklejona do istniejacego topicu o tatuazach. Ten zamykam.

Wróć do „Zdrowie i uroda”