Niech zyje bal :)

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 lut 2006, 00:11

Mia pisze:kobiety maja to do siebie ze komentuja (szczegolnie na takich balach) stroj innych kobiet.

Niekoniecznie. MI tam zazwyczaj mój czy koledzy komentuja te cyrkowe kreacje co poniektórych <lol>

Ale moze faktycznie o co innego chodzi nam. Daj fote.
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 26 lut 2006, 00:20

Mia ciesze sie, ż bal sie udał, ze jestes zadowolona, ze miałas inne ciuchy niz wiekszośc. Koniecznie wrzuc foty bo jestem bardzo ciekawa.
a snilas mi sie tańczyłas namietnie tango z jakims obłędnie przystojnym facetem, tańczyliście na stołach, takich połaczonych, co tworzyło jeden abbbrdzo szeroki stół, na kazdym końcu ktos podawał ci jakis alkohol.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 lut 2006, 01:12

Z jednej strony chciałem iść też ale z drugiej daleko więc nie poszedłem :) Szkoda bo mógłbym cie poznać Miu ;) Jak było?

szkoda ze Ciebie i Teda nie bylo, bo swietna okazja zeby sie poznac :) Fajnie bylo, tanialam z dr Grzonka :P hihi, wychodzilam jako ostatnia :)

moon pisze:MI tam zazwyczaj mój czy koledzy komentuja te cyrkowe kreacje co poniektórych .lol.

serio? zwykle facetom to zwisa ;) szczegolnie dodatki :P a zeby komentowal to musi byc naprawde kosmiczne :P

Dzindzer pisze:Koniecznie wrzuc foty bo jestem bardzo ciekawa.

beda pewnie kiepskiej jakosci, ale zobacze co sie da zrobic. Ja sama tego szczytu tecniki nie posiadam :P

Dzindzer pisze:a snilas mi sie tańczyłas namietnie tango z jakims obłędnie przystojnym facetem, tańczyliście na stołach, takich połaczonych, co tworzyło jeden abbbrdzo szeroki stół, na kazdym końcu ktos podawał ci jakis alkohol.

<wow> Dzin :D :D szkoda ze tak nie bylo :P :P ale sen fajny :D tez chce taki :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 26 lut 2006, 01:33

Mia pisze:zwykle facetom to zwisa

Szczegóły tak ale i tak znakomita wiekszosc zostaje obdażona komentarrzem. Toz zawsze tak było. Nigdy nie słyszałas? :|
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 26 lut 2006, 01:36

Szczegóły tak ale i tak znakomita wiekszosc zostaje obdażona komentarrzem. Toz zawsze tak było. Nigdy nie słyszałas? co?

nie wlasnie, a z samymi facetam sie trzymam ;) obgaduja figury, biust, ogolny wyglad, ale ciuchow w ogole ;)

Wróć do „Zdrowie i uroda”