Od zawsze pamietam ze mialam lupiez i nigdy nie moge sie go pozbyc... wszystkie szampony przeciwlupiezowe dzialaja do ok. polowy butelki potem znowu to samo... kiedys dzialal nizoral(chociaz wlosy sa po nim bardzo "tepe) i uzywalam raz na miesiac ale teraz juz nawet to nie dziala... moze macie jakis pomysl albo co polecacie.
"Śniezek" z glowy przeszkadza ale nie to jest najgorsze.. poprost przez lupiez wypadaja mi strasznie wlosy z calymi cebulkami nic juz ich nie ma prawie:( a wizyta u dermatologa nic nie pomogla
łupież:((
Moderator: modTeam
http://agnieszka.com.pl/forum_php/viewtopic.php?t=3939
czy to tak trudno poszukac ?!
czy to tak trudno poszukac ?!
zrób sobie tygodniowa kuracje Nizoralem, jesli to nie pomoze to idz do jakiegos innego dermatologa.
Moja mama tez miala kiedys potworne problemy z łupezem i z włosami, ale znalazła specjaliste w Łodzi... widze ze jestes z Bydgoszczy, wiem ze to kawałek drogi, ale jesli chcesz naprawde pozbyc sie tego problemu to warto tam pojechac. Jesli chcesz więcej info to pisz na PM
Moja mama tez miala kiedys potworne problemy z łupezem i z włosami, ale znalazła specjaliste w Łodzi... widze ze jestes z Bydgoszczy, wiem ze to kawałek drogi, ale jesli chcesz naprawde pozbyc sie tego problemu to warto tam pojechac. Jesli chcesz więcej info to pisz na PM