łupież:((

Dział poświęcony wszelkim tematom i zagadnieniom związanym ze zdrowiem bądź też z szeroko rozumianą urodą.

Moderator: modTeam

BiOtiKa
Zaglądający
Zaglądający
łupież:((

Postautor: BiOtiKa » 01 wrz 2005, 13:49

Od zawsze pamietam ze mialam lupiez i nigdy nie moge sie go pozbyc... wszystkie szampony przeciwlupiezowe dzialaja do ok. polowy butelki potem znowu to samo... kiedys dzialal nizoral(chociaz wlosy sa po nim bardzo "tepe) i uzywalam raz na miesiac ale teraz juz nawet to nie dziala... moze macie jakis pomysl albo co polecacie.
"Śniezek" z glowy przeszkadza ale nie to jest najgorsze.. poprost przez lupiez wypadaja mi strasznie wlosy z calymi cebulkami nic juz ich nie ma prawie:( a wizyta u dermatologa nic nie pomogla
Awatar użytkownika
Yasmine
Weteran
Weteran
Postautor: Yasmine » 01 wrz 2005, 14:20

Nikola

Postautor: Nikola » 01 wrz 2005, 14:52

zrób sobie tygodniowa kuracje Nizoralem, jesli to nie pomoze to idz do jakiegos innego dermatologa.
Moja mama tez miala kiedys potworne problemy z łupezem i z włosami, ale znalazła specjaliste w Łodzi... widze ze jestes z Bydgoszczy, wiem ze to kawałek drogi, ale jesli chcesz naprawde pozbyc sie tego problemu to warto tam pojechac. Jesli chcesz więcej info to pisz na PM :)
marek1806
Zaglądający
Zaglądający
Postautor: marek1806 » 04 wrz 2005, 19:57

Kiedyś sorka na lekcji chemii nam mówiła że najlepszym sposobem na łupież jest zwykłe szare mydło. Naprawde je zachwalała. Spróbuj powinno pomóc.

Wróć do „Zdrowie i uroda”