mikaaa pisze:No a jak ktos lubi pieszczoty oralne ( tak jak ja) no to nie ma nic gorszego niż owłosiona muszelka u dziewczyn
GŁÓWNIE DO KOBIET - NADMIERNE OWŁOSIENIE...
Moderator: modTeam
- Sir Charles
- Weteran
mikaaa pisze:No a jak ktos lubi pieszczoty oralne ( tak jak ja) no to nie ma nic gorszego niż owłosiona muszelka u dziewczyn
bzdura

poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Tecge pisze:no a jak ja jestem facetem i po skomplikowanym zlamaniu musieli mi ogolic nogi przed operacja a teraz to normalnie horror sa tak dlugie i tak czarne ze szkoda gadac co mam robic? NIE CHCE MIEC ŁYSYCH ale chodzi o to zeby byly mniejsze bo chyba nadmiar wlasków czasami przeszkadza paniom?
Wlosy akurat na nogach, to dla mnie jak najbardziej na nogach odpowiada nawet nadmiar
- ksiezycowka
- Weteran
bo chyba nadmiar wlasków czasami przeszkadza paniom?
Pierwsze słyszę. A nie drugie!Moja kumpela nie znosi owłosionych męskich nóg, ale ona jest jednostką spaczoną i nie warto się tym przjemowac.
Generalnie nie spotkałam się z tym żeby dziewczyny nie lubily wlosków na nogach facetów. Nie masz co się przejmowac

heh ja to nawet za bardzo na nie uwagi nie zwracam a już na pewno nmi nie przeszkadzają jakie by nie były .
Spotkałam sie ostatnio z tym ze faceci gola wlosy pod pachami, nidgdy sie tym nie isntertesowałam i moze dlatego tak późno sie dowiedzialam ze faceci tam tez sie depiluja...
Spotkałam sie ostatnio z tym ze faceci gola wlosy pod pachami, nidgdy sie tym nie isntertesowałam i moze dlatego tak późno sie dowiedzialam ze faceci tam tez sie depiluja...
you touch me
in special places...
in special places...
- ksiezycowka
- Weteran
- Weteran
prosze jeszcze raz dziewczyny ktore byly w gabinecie na woskowaniu rak i bikini o napisaniu czy boli i o cenach i jak moze macie jakis gabinet godny polecenia:) ja po prostu obsesje na punkcie owlosienia, lubie byc gladka -wszedzie:) hihi bardzo chetnie usunelabym wlasnie wloski na rekach, mimo ze nie sa ciemne
nigdy tez nie uzywalam depilatora choc slyszalam ze gilette satin ice (ten wlasnie co chlodzi przed depliacja bo trzyma sie go w lodowce) jest bardzo skuteczny. Ale ja sie boje bolu wrr masochistka nie jestem 

- ksiezycowka
- Weteran
Mia pisze:bylas na woskowaniu w gabinecie kosmetycznym?
Tak, nie raz
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
moon pisze:A rzęsy, brwi? Boje sie
Brwi kiedys za bardzo wyregulowalam i tez niewiele zostalo
Ale chodzilo mi o glowe jako taka, lacznie z twarza, czyli brwiami i rzesami. A wydepilowane nogi, rece, bikini, tylko pod pachami nie - tam codziennie gole (nie nawidze wloskow dluzszych niz 1mm tam, nie potrafie sie nie golic codziennie)
To zalezy co woskujesz i w jakim gabinecie. Bo ceny sie roznia, a kosmetyczka kosmetyczce nierowna. Ja przez lata chodzilam do jednej kosmetyczki, ktora robila mi i oczyszczanie itd i potem wosk. Przyznaje, mimo, ze starala sie byc delikatna to i tak w niektorzych miejscach bolalo - jak np na samym dole lydki nad kostka, pod kolanem, bikini troche tez. Ale mozna sie przyzwyczic, ew. obslinic recznik
(wkladalam na wszelki wypadek kawalek do ust i zaciskalam na nim zeby
) Ale coz, trzeba cierpiec by byc piekna
Za nogi placilam chyba ok50zl a bikini ok20, ale jako ze caly sklep i gabinet jest przyjaciolki mamy, to mamy z mama znizke ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Sir Charles
- Weteran
jeszcze raz odswierzam temat. chcialabym sie dowiedziec czy ktos u kosmetyczki robil "brazylijskie bikini" woskiem. mam ochote sie wybrac na cos takiego bo wszystkie inne metody z powodu krostek odpadaja. no i jak golenie to prawie codziennie w lato a tego nie znosze. krottki sie rozcinaja i krwawi, powsaja nastemple wrrr. na takie brazylijskie bym poszla. ciekawa jestem ile kosztuje i czy baardzo boli czy tylko normalnie.
Z puzzli układałam sobie świat. Jedej części zabrakło! Tej z napisem: SZCZĘŚCIE