Pomysły na wyjmowania z oczu np rzęs?
Moderator: modTeam
Pomysły na wyjmowania z oczu np rzęs?
Od dwóch dni mam coś pod powieką i za nic nie idzie tego wyciągnąć. Podejrzewam rzęsę lub ziarenko piachu...Macie jakieś sprawdzone sposoby?Probowalem juz plukac i podnosic powieke itp., a juz chyba wiecewj nie wytrzymam...
"...jak wiele nauki płynie z oczu i uśmiechu niewiasty." - Arturo Perez-Reverte
- Sir Charles
- Weteran
- Weteran
fifi - chyba masz racje bo bylem u okulisty i powiedzial ze ciala obcego juz nie ma (pozostal tylko duch). Zauwazyl tam jakies podraznienie rogowki i przypisal masc.zel itp.Zrobili tez opatrunek - wygladam jak bym z wojny wrocil - pol twarzy w plastrach (dziwne ze subtelniej nie potrafia?), noga w bandazu - skrecona...ufff a to dopiero poczatek wakacyjnych szalenstw.
z tym opatrunkiem to moze po to zeby oko nie wysychalo pod wplywem powietrza (tak bardzo)...
a z kostką to juz pisalem w watku o kontuzjach... na koszu skrecilem i mam bandaz zalecony i odciazanie nogi... (tyle ze po dwoch dniach kustykania nagle zaczalem sprawnie sie poruszac i to wystarczylo zeby dwa razy wybrac sie na plaze pic, wloczyc sie po nocy po miescie.. Chociaz sobie nie potancze przez tydzien conajmniej
. Poszedlbym sobie na jakąś jumprezę.
A w sobote mam planowany wyjazd na domek nad jezioro... i mam nadzieję, że oko wróci do używalności.. i nic więcej sobie nie zrobię bo to juz jest grecka tragedia w moim wykonaniu
a z kostką to juz pisalem w watku o kontuzjach... na koszu skrecilem i mam bandaz zalecony i odciazanie nogi... (tyle ze po dwoch dniach kustykania nagle zaczalem sprawnie sie poruszac i to wystarczylo zeby dwa razy wybrac sie na plaze pic, wloczyc sie po nocy po miescie.. Chociaz sobie nie potancze przez tydzien conajmniej

A w sobote mam planowany wyjazd na domek nad jezioro... i mam nadzieję, że oko wróci do używalności.. i nic więcej sobie nie zrobię bo to juz jest grecka tragedia w moim wykonaniu