Ma to byc 1 samochod.
Tani w utrzymaniu.
Do nauki jazdy dla mnie
Cos innego byscie zaproponowali w tym stylu - maly nienajgorszy przyjemny ciekawy w razie jakby wjechal w drzewo to nic sie nie stanie
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
bardzo drogie części... niby auta dobre- nie psują się czesto ale jak już coś padnie to uuuuuuu.....Miltonia pisze:jakas corolla
Te z Polski są porozbijane naszymi dziurawymi drogami. Jeśli samochód sprowadzany z zachodu nie jest rozbitkiem zawsze będzie lepszy od krajowego.Miltonia pisze:Jak w tej klasie, to moze jakas corolla? Albo astra II? Jakos nie jestem przekonana do tych sprowadzanych. Zwykle spotkania z drzewem nie wytrzymaja w calosci. I nie mowie o sprasowaniu, ale o tym, ze sie rozpadaja wtedy na czesci, z ktorych zostaly zlozone. Naprawde trzeba dobrze woz sprawdzic. Wolalabym gorszy z pozoru, ale kupiony w Polsce.
Hyhy pisze:Najlepiej japonskie
Podziekuje za opla, peugeota.
odradzam, to nawet blachy porządnej nie maTedBundy pisze:Mazda 323
może i nie do zajeżdzenia ale to samochody dla "pasjonatów", mlodzi wolą bardziej efektowne...TedBundy pisze:VW Passat
wynalazekHaro pisze:A moze Mitsubishi Colt?
taniej kupisz, a plus auta to to, że wyposażenie ma pełne. Nie miałam, nie jeżdziłam ale słyszałam raczej pozytywy...Hyhy pisze:hondy civic 1.4 6 letniej i kupic ja mniej wiecej za ok 20 tys
Jawka pisze:może będę tendencyjna ale mając 20 tys. w kiesznie wybrałabym mercedesa 124
Kubek pisze: Niedawno znajomi niemal równocześnie kupili Passaty TDI (obaj z 1998)... jeden dał 27tys. u pośrednika drugi 2.900 Euro u Niemca na wsi (stargował zdaje się 300 Euro, bo właściciel chciał 3200).
Odrobina latania i konieczność wzięcia 3ch dni urlopu zwróciły się w postaci oszczędności około 1/3 ceny (bo trzeba doliczyć opłaty wszelkie), kupienia autka serwisowanego w salonie i o mniejszym przebiegu a za to lepszym wyposażeniu.
no Ople mają swoje plusy: są tanie, częsci mają tanie, mają małe silniki... ale chyba więcej nie widzęAndrew pisze:Ja juz jezdzilem wieloma samochodami z racji tego ze nimi handluje , i nie mogę sie po prostu zgodzic z jakas dziwną opinią złą na temat opla !
nie znajdziesz nic konkretnego spalającego mniej.Hyhy pisze:Samo spalanie to 10 l w lpg to wedlug mnie calkiem sporo mimo ze gaz tani:)
to nie samochód, to tragedia jestHyhy pisze:seicento
ja bym poszukała jakieś mazdy jak mercedesa nie chceszHyhy pisze:co byscie tu dodali?
TedBundy pisze:12 kawałków to masz już niezłą 10-12 letnią Beemk
(o Seju-przyp TB)Jawka pisze:to nie samochód, to tragedia jest
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 177 gości