Jestem glupia, bo nie rozumiem. To co, Ci co nie zdali beda mieli ta mature jako zdana ? Tego jednego przedmiotu im sie nie zalicza ? Nie wpisuje ? Takie osoby moga skladac papiery na studia ?

KE ?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Yasmine pisze:To co, Ci co nie zdali beda mieli ta mature jako zdana ? Tego jednego przedmiotu im sie nie zalicza ? Nie wpisuje ? Takie osoby moga skladac papiery na studia ?
Yasmine pisze:No, ale teraz zalozmy, ze ktos zdawal geografie no i oblal. Teraz ma mature jako zdana. A ta geografie rekrutuje mu sie na studia, wiec nie moze sie starac o te studia ?
sadi pisze:Jakby luzie naprawde tak sie przejmowali tak jak wy tylko tu piszecie to nie bylibysmy tu gdzie jestesmy, sluzba zdrowi by nie padala itp. itd.
a to gdzie wyczytałeś?? w gwiazdach??sadi pisze:Swietych z siebie nie robcie
sadi pisze:Swietych z siebie nie robcie ;DD
Jawka pisze:a co ma piernik do wiatraka??
Troska?sadi pisze:wiec po co ta wasza sztuczna "troska" o biednych maturzystow i to cale gadanie ze amnestia jest do dupy bo co ci ludzie beda robic? ;DD
Hyhy pisze:ja nie wiem jak 1/5 polakow nie zdala tego, chyba nie mogli ich rozczytac:
Hyhy pisze:Sama kwestia matury - ktos kto mial 70% pkt ze zwyklej jest sredniakiem. Ktos kto mial 62% pkt z rozszerzonej - odpowiada sredniakowi z normalnejlol i jest w wyzzym przedziale. Jednym slowem mozna smialo powiedziec ze wszyscy sredniacy ze zwyklej matury sa na wysokim poziomie rozszerzonej. Po ch... to dzielic wiec?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 211 gości