aaa pilne!
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
aaa pilne!
jakis czas temu wpadla mi w ucho piosenka z atkim wesolym refrenem "bo nie wazne co w tym zyciu sie dzieje, kazdy czlowiek jest lepszy gdy sie smieje" i cholera nigdzie nie moge tego znalezc, nawet tytulu a juz co dopiero sciagnac
gdyby ktos podeslal na asiczeq@o2.pl to bylabym zobowiazana 
- krackowiaczek
- Pasjonat
vangelis - OST z bladerunnera
haden and matheny - beyond the missouri sky (ten album nadaje sie tylko do jednego)
jesli juz wspomnieliscie stinga to moze byc album "soul cages" (np. kawalek "when the angels fall"... to jeden z jego bardziej spokojnych albumow), ponadto polecil bym "sister moon" z albumu "nothing like the sun" to chyba najleprza ballada stinga - pozycja absolutnie obowiazkowa.
teraz pozostajac przy stingu, polecilbym solowy album jego trembacza chrisa bottiego "when i fall in love" nadaje sie idealnie do "tych" spraw ;], ponadto jest tam jeden kawalek po prostu rewelacyjny, idelnie nadajacy sie na ranne wstawanie "po" - la belle dame san regrets" z udzialem stinga.
mam caaaala mase muzy, moglbym tak wymieniac i wymieniac.. jesli komus spodobaja sie moje typy moge jeszcze poszperac w pamieci.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”