foto-forum
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
foto-forum
na głównej stronie www.agnieszka.com.pl jest takie menu jak "poznajmy się", jest tam foto-forum. Wystawiłam tam swoją fotkę i chciałabym, abyście mnie ocenili:P Można to zrobić tutaj: http://www.agnieszka.com.pl/fotoforum/f ... ze&id=2850
zdjęcie jest trochę niewyraźne, ale wystarczy je kliknąć, to się powiększa;)
zapraszam;)
Pozdrawiam
zdjęcie jest trochę niewyraźne, ale wystarczy je kliknąć, to się powiększa;)
zapraszam;)
Pozdrawiam
- pani_minister
- Administrator
Brwi ma zupełnie normalne akurat, włosy faktycznie za dlugie, jakby je zgrabnie wyrównać i skrócić trochę, nabrałyby pewnie lepszego kształtu. Bezsensowne ciemne pzanokcie i ciemna kredka na oczach ze źle pociągnięta kreską, skoro już się czepiamy.
A poza tym: sympatyczna, świeża, młoda buźka szczuplutkiej dziewczyny. Nie przesadzajcie

A poza tym: sympatyczna, świeża, młoda buźka szczuplutkiej dziewczyny. Nie przesadzajcie
- ksiezycowka
- Weteran
Zawsze mnie zastanawialo po co kobiety noszą tak długie włosy ? (jak na tym zdjeciu) ani to ładnie nie wyglada , ani wygodne nie jest jak i psuje image kobiety .Rozumiem jakies warkocze ! koki ! , ale tak
?
Ladna kobieta zle "zrobiona" tyle powiem o tym zdjeciu , JA BYM CIE LEPIEJ ZROBIł , a co dopiero jakis ktos , kto sie na tym dobrze zna <browar>
oDWALIC MI SIE OD CIEMNYCH PAZNOKCI , ja akurat to lubie , oczywiscie musi współgrac z resztą <browar>
Zawsze mnie zastanawialo po co kobiety noszą tak długie włosy ? (jak na tym zdjeciu) ani to ładnie nie wyglada , ani wygodne nie jest jak i psuje image kobiety .Rozumiem jakies warkocze ! koki ! , ale tak
Ladna kobieta zle "zrobiona" tyle powiem o tym zdjeciu , JA BYM CIE LEPIEJ ZROBIł , a co dopiero jakis ktos , kto sie na tym dobrze zna <browar>
oDWALIC MI SIE OD CIEMNYCH PAZNOKCI , ja akurat to lubie , oczywiscie musi współgrac z resztą <browar>
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
chcesz oceny, proszę bardzo - za mocny makijaż przez który oczy wyglądają "za ciężko" i podkreślający cienie pod oczami. Włosy - coś powinno się z nimi zrobić, jakoś ładnie przyciąć np, bo tak wcale nie są ozdobą a raczej przeszkadzają. Taka moja opinia.
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Już się tłumaczę... jeśli chodzi o makijaż i paznoke... Tak jak napisałam w opisie zdjęcia, to zdjęcie było zdobione po jednym z konkursów tanecznych, a tam musiałyśmy mieć makijaż do stroju... na codzień woglę się nie maluje (tym bardziej na ciemno), zresztę od święta raczej też nie:P
[ Dodano: 2006-07-03, 09:24 ]
a ile byś mi dał patrząc tylko na zdjęcie??
[ Dodano: 2006-07-03, 09:24 ]
\Bash pisze:Z zdjęcia nie wynika jadnoznacznie![]()
a ile byś mi dał patrząc tylko na zdjęcie??
- Wstreciucha
- Weteran
- Weteran
didi_16 pisze: źle się czułam w krótkich, więc zaczełam zapuszczać od nowa, a teraz 6
To ja zapuszczałem 5 lat i miałem ledwo takie jak Sorin, a może krótsze.
didi_16 pisze:Tak jak napisałam w opisie zdjęcia, to zdjęcie było zdobione po jednym z konkursów tanecznych, a tam musiałyśmy mieć makijaż do stroju... na codzień woglę się nie maluje (tym bardziej na ciemno), zresztę od święta raczej też nie:P
No to dawaj inne zdjecie, bo Cię ten makijaż wyraźnie oszpecił.
soul of a woman was created below
no to proszę bardzo, to foteczka z moich urodzinek...
nie iwem jakie ma Sorin, ale ja ich wtedy nie ściełam na całkiem krótko, tylko do łopatek
Sir Charles pisze:o ja zapuszczałem 5 lat i miałem ledwo takie jak Sorin, a może krótsze.
nie iwem jakie ma Sorin, ale ja ich wtedy nie ściełam na całkiem krótko, tylko do łopatek
Ostatnio zmieniony 03 lip 2006, 11:03 przez didi_16, łącznie zmieniany 1 raz.
didi_16 pisze:miało być zdjęcie bez makijażu....
No, ale skoro Charlie pisze, że makijaż Cię oszpeca to miał na myśli "ładne zdjęcie bez makijażu".
Nie zrozum mnie źle, ale przy takiej "chudości" długie włosy nie wyglądają dobrze.
"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
didi_16 pisze:Olivia pisze:Miało być zdjęcie, na którym ładniej wyglądasz...
miało być zdjęcie bez makijażu....
A ja powiem tak...na tym zdjęciu wyglądasz całkiem ładnie...dopóki sie na nie nie kliknie

Widać,że naturalna z Ciebie dziewczyna,ale troche byś mogła o siebie zadbać

Wróć do „Wszystkie inne tematy”