problem z gg
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
problem z gg
madra saseta przez przypadek wykasowala jakies tam niepotrzebne pliki zeby zrobic miejsce na dysku no i cale gg poszlo mi sie kochac... a oczywiscie nie pamietam hasla.... ani mejla.... i co ja mam teraz biedna zrobic?
da sie to jakos odzyskac? prosze help me 

Gdzie jestescie przyjaciele moi? Odplyneli w sinej mgle... Kogo to obchodzi kiedy boli?
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
Tylko Ciebie... kiedy idzie zle
jesli nie wykasowalas plikow z c:document and settings to wszystko da sie odzyskać 

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
wykasowalas wszystkie pliki z c:document and serttigs/twoj profil do kompa/gadu-gadu/twoj profil do gg/

Polecam serwis dla zaginionych i znalezionych zwierzaków http://zaginiony-znaleziony.pl/
Elspeth,
zapisz listę na dysku.
1. odinstaluj stare gg.
2. start => wyszukaj => i wpisz gadu gadu => usuń wszystko co ci sie pojawi
3. www.gadu-gadu.pl
4. Siciagnij i zainstaluj
5. Wpisz numer i hasło
6. Zaimportuj starą listę
7. Enjoy
zapisz listę na dysku.
1. odinstaluj stare gg.
2. start => wyszukaj => i wpisz gadu gadu => usuń wszystko co ci sie pojawi
3. www.gadu-gadu.pl
4. Siciagnij i zainstaluj
5. Wpisz numer i hasło
6. Zaimportuj starą listę
7. Enjoy
Prawdę trzeba wyrażac prostymi słowami.
- pani_minister
- Administrator
instaluję wers. 6,0 ale niestety nawet po wskazówkach Basha nie dalo rady mnie zalogować... Cholera...
Olivia jak będę zmuszona to będe korzystać przez tlena ale cholerka przecież tak nie powinno być prawda? Stan "startowy jest ustawiony na "dostępny"
Nie wiem, może jutro będzie ok. Njaśmieszniejsze jest że w pracy wszystko z tym kontem bylo ok...
Olivia jak będę zmuszona to będe korzystać przez tlena ale cholerka przecież tak nie powinno być prawda? Stan "startowy jest ustawiony na "dostępny"
Nie wiem, może jutro będzie ok. Njaśmieszniejsze jest że w pracy wszystko z tym kontem bylo ok...
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
Wróć do „Wszystkie inne tematy”