Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze $$

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Paco
Bywalec
Bywalec
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze $$

Postautor: Paco » 20 kwie 2006, 21:57

Nie wiem czy to bylo ale ja pomomo licznych prob nie moglem tego znaleź w zasobach internetu. Mianowicie mam pytanie.. Chodzi pieniądze tak tak o kase.... jak wiadomo człowiek młody nie pracujący a potrzeby duże... jak Wy ten problem rozwiązujecie kiedy doskwiera mam deficyt... Kieszonkowe swojadroga bo nie zawsze one są ;/ Macie jakies formy zarabiania pieniedzy ? Skad czerpiecie kiedy macie isc z kims z dziewczyna :> Mam namysli sytuacje kiedy nie pracujacie jeszcze zawodowo. Roznoszenei ulotek, gazet ?? Jak Wy sie organizujecie ? Pozdrawiam <browar>
alexcool

Postautor: alexcool » 20 kwie 2006, 22:44

Pożycza sie, a później oddaje--> przynajmniej ja zazwyczaj tak robie :) kwestia tylko tego, od kogo..
silence
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: silence » 20 kwie 2006, 22:47

Mam kredyt syudencki <zalamka> a poza tym pracuje w kinie...tylko ja mieszkam z siostra nie z rodzicami i musimy sie utrzymac z naszych zarobkow :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 20 kwie 2006, 23:30

Teraz?Z tego co zarobiłam i mam na koncie. Troche sie uzbierało ;)
Jak nie chce leciec do bankomatu to prosze rodzicow.
A jak mialam lat 17ście to od nich tylko brałam. Ale nie naciagalam na kazda pierdole, bo "potrzeby duze" - bzdura. Potrzeby to ja teraz mam duze - poza szkola czas odkladac na mieszkanie jakby nie patrzec.
Awatar użytkownika
AMX
Uzależniony
Uzależniony
Postautor: AMX » 21 kwie 2006, 02:19

-zacznij handlować na Allegro.Zorientuj sie co dobrze schodzi,pochodz po bibliotekach, antykwariatach skup ksiązki i spyl na allegro.
-zacznij grać w STSie
-zacznij zbierać surowce wtórne
-idz do pracy dorywczej
-postaraj sie załapc na jakis wyjazd zagranice zeby cos sobie dorobić
Wy jeździcie, My latamy.
Awatar użytkownika
fish
Weteran
Weteran
Postautor: fish » 21 kwie 2006, 08:10

Przenoszę,
Mav zmień temat działu na "Miłość, uczucia - problemy" bo tu niedługo będzie, że pies kupki zrobić nie może.
"Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć." - Forrest Gump

Wróć do „Wszystkie inne tematy”