Więc jaka jest wasza ulubiona marka? Moja ulubioną jest mercedes. Niestety nie mam jeszcze, ale moze kiedyś...
Nie lubie samochodów sportowych, wole limuzyny - one tez są szybkie, ale za to o wiele wygodniejsze :wink:
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
mariusz pisze:Jaki wiemy mężczyźni myśla tylko o jednym - o samochodach![]()
mariusz pisze:orshe Cayen...niestety juz nie aktualne ,kupilo sobie dwoch sasiadów
Gdzie ty mieszkasz
taka mała acz "treściwa" mieścinaostatnio nawet padła tu 6 w Totka 6.8 mln zł... co do autek to zauważyłem ze hopla maja u mnie wszyscy na tym punkcie...gdzyby drogi pozwalały :565: to pojawiłyby sie i szybkie niskopodłogowce...
Szczerze mowiac to duze auta SUV mi sie nie podobają. Wolę duże limuzyny typu mercedes e klasa.
cubasa pisze:A ja uwielbiam Mercedesy okularniki. Klasa E, S i ich modele - obojetnie, aby okular
radomir pisze:i nissan skyline tylko na japonski rynek...ech
byłem na wakacjach na wyścigach na 1/4 mili , widzialem te fury (tylko , ze zwykle m3 a nie m3 gtr) , ale najwieksze wrazenie na mnie zrobily dwa samochody przygotowane specjalnie do drag racingu tzn subaru i evo VII jak staneły razem kolo siebie to bulgot silników (niezle podkreconych juz silnikow) czułem na calym ciele , a po calych zawodach , to mialem problemy ze sluchem tzn brzeczało mi caly czas w uszach...artek17krk pisze:m3 gtr, supra, evo VIII
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 323 gości