Hej
Na wstępie przepraszam, jeżeli taki temat już istnieje na forum, ale nie udało mi się do niego dotrzeć. Mam takie o to pytanie. Jaki jest wasz stosunek do typowych seks spotkań? Bez jakichś głębszych pobudek, tylko i wyłącznie dla czystej przyjemności.
Seks spotkania
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Seks spotkania
Żyje się raz
Z mojej strony - każdy sam wybiera co, z kim, jak i kiedy robi.
Tam zaraz niemoralne. Zwykłe uciechy cieleśnie. Dla niektórych nie do przełknięcia, a dla innych normalka.
Jeśli masz ochotę, to nie przejmuj się gadaniem o moralności, tylko rób to, z czym czujesz się szczerze dobrze.
Jeśli nie masz ochoty, nie daj się namówić choćby kijami.
Jeśli spróbowałaś ale czujesz się źle, to zastanów się czy:
- może w ogóle tego nie chciałaś, tylko ktoś/coś Cię przekonało - lepiej do tego nie wracać
- może masz ochotę, ale zjadają Cię wyrzuty sumienia i wykłady o moralności - olej
Nie lubię narzucania innym naszej moralności, bo jednak każdy z nas jest inny, ma inny bagaż doświadczeń, inne preferencje, inny charakter.
Tam zaraz niemoralne. Zwykłe uciechy cieleśnie. Dla niektórych nie do przełknięcia, a dla innych normalka.
Jeśli masz ochotę, to nie przejmuj się gadaniem o moralności, tylko rób to, z czym czujesz się szczerze dobrze.
Jeśli nie masz ochoty, nie daj się namówić choćby kijami.
Jeśli spróbowałaś ale czujesz się źle, to zastanów się czy:
- może w ogóle tego nie chciałaś, tylko ktoś/coś Cię przekonało - lepiej do tego nie wracać
- może masz ochotę, ale zjadają Cię wyrzuty sumienia i wykłady o moralności - olej
Nie lubię narzucania innym naszej moralności, bo jednak każdy z nas jest inny, ma inny bagaż doświadczeń, inne preferencje, inny charakter.
-
- Początkujący