Jak ktos ostatnio widzial jakis dobry horror to napiszcie tutoł.
Proponuje ogladnać " Ciemność " i " Zły Skret " - daja rade
A z takich horrorow co sie ogladalo jak mały byłem to najwiekszym kozakiem dla mnie jest laleczka Chucky i "Władca lalek"
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
gracja pisze:Poza tym - klasyczne horrory Alfreda Hichcocka - geniusza w swojej klasie
Chociaż lubie horrory to tylko jedna rzecz na świecie mnie przeraziła i do dnia dzisiejszego ta myśl jest przerażajaca. W "Terminatorze I" ten szkielet wlokący sie za Sarą Conor na końcu filmu (sceny gdy wylazł z płonącej ciężarówki i szadła za nimi). Fakt że wygladał jak szkielet człowieka, nieubłagany, świecące czerwone gały, i ten nienaturalny sposób w jaki szedł, chód czegoś co przypominalo człowieka a nim nie było. Nieustępliwy w swym celu. Niesamowite
DeLijKa pisze:Może to nie jest horror ale po "Oszukać przeznaczenie (I i II)" miałam dziwne wrażenie że i mi się coś takiego przytrafi, takie dziwne zbiegi okoliczności
DeLijKa pisze:Może to nie jest horror ale po "Oszukać przeznaczenie (I i II)" miałam dziwne wrażenie że i mi się coś takiego przytrafi, takie dziwne zbiegi okoliczności...
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 80 gości