profil muzyczny na last.fm/my space

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
profil muzyczny na last.fm/my space

Postautor: Mijka » 24 mar 2008, 13:36

Ostatnio słucham i wyszukuje bardzo różnej muzyki, żeby się nie pogubić myślę nad stworzeniem muzycznego profilu. Na zasadzie zapisywania chociaż zespołów czy tytułów, które wpadną mi w ucho na radiowych audycjach, albo w internecie, żeby mieć je w jednym miejscu. Ma ktoś taki profil? Czy mi się dobrze wydaje, że to działa na takich zasadach, że dodaje się zespoły, których się słucha? Jest też chyba możliwość stworzenia playlisty na bloga, prawda?
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
lollirot
Weteran
Weteran
Postautor: lollirot » 24 mar 2008, 15:00

Na last.fm samo się dodaje. Instalujesz wtyczkę do programu, którym odtwarzasz muzykę i info pojawia się w Twoim profilu.
Ja mam profil już długo: http://www.lastfm.pl/user/mely_lavelle/
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
Awatar użytkownika
Mijka
Weteran
Weteran
Postautor: Mijka » 24 mar 2008, 17:00

lollirot pisze:Na last.fm samo się dodaje. Instalujesz wtyczkę do programu, którym odtwarzasz muzykę i info pojawia się w Twoim profilu

właśnie czytałam o tym, ale jakoś mi chyba nie wskoczyło. Pojawiła się innformacja, że na da się zimportować losty z biblioteki, ale mam nadzieje, że to się zmieni. Czy da się tam zrobić jakąś biblioteczkę? Bo z tego co widze utwory, jak są, to głownie 30sek do przesłuchania, a mi właściwie chodziło o to, żeby mieć gdzie zapisywać muzyczne inspiracje.
kokieteria to zachowanie, które ma dać drugiej osobie do zrozumienia, że spółkowanie jest możliwe, ale ta możliwość nie może być pewnością.
Awatar użytkownika
Haro
Weteran
Weteran
Postautor: Haro » 26 mar 2008, 14:41

O kurcze, ja nie moge takich rzeczy wrzucac bo mialbym na swojej liscie wykonawcow typu "Hot blonde deep throat" itp. <diabel>

Wróć do „Wszystkie inne tematy”