A ze dzis sobie zakupilam lokowke, to chcialam zapytac kreci ktoras tak wlosy?
Jak sie czeslam na bal u fryzjera to loczki wychodzily slicznie wiec sie skusilam
Bede wdzieczna za wszystkie porady, lokowka w drodze dopiero
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mia pisze:lokowka w drodze dopiero
Mia pisze:Poszperalam na forum i byl temat o papilotach ale nie ma lokowkach
A ze dzis sobie zakupilam lokowke, to chcialam zapytac kreci ktoras tak wlosy?
Jak sie czeslam na bal u fryzjera to loczki wychodzily slicznie wiec sie skusilam
Bede wdzieczna za wszystkie porady, lokowka w drodze dopiero
Nepalczyk pisze:Co do samego tematu, osobiście lubię proste włosy, lub lekko pofalowane, dziewczyna musi mieć naprawdę specyficznie ładną twarz, aby ładnie się prezentować w kręconych włosach.
Dzindzer pisze:Zazdroszcze Ci Mia mozliwosci loczkowania sie, ja w loczkach nie wygladam za dobrze
Nepalczyk pisze:Co do samego tematu, osobiście lubię proste włosy, lub lekko pofalowane, dziewczyna musi mieć naprawdę specyficznie ładną twarz, aby ładnie się prezentować w kręconych włosach.
złotooka kotka pisze:Mia, takie cos kosztuje kolo 30zl?
Nepalczyk pisze:Włoski kręcicie żeby podobać się facetom, pod pretekstem, że niby robicie to dla siebie.
Mia pisze:a mi sie wydaje ze wygladam dobrze![]()
Coś w tym jestSir Charles pisze:Kręcą z powodu innych kobiet pod pretekstem podobania się facetom. Zresztą to samo tyczy się makijażu, ciuchów itd
Jawka pisze:Mnie "lokówkowe-loki" nie podobają się. Chyba, że masz naturalny skręt i lokówką go tylko podkreślisz.
Jawka pisze:Coś w tym jest
No ja mamMia pisze:no ale dobra, naprawde nikt nie ma lokowki?
Cold Princess pisze:a w jakim przedziale cenowym szukasz Mia ? TA jest bardzo sympatyczna
A Tobie co ten intelekt odebrało?:/ O posiadanie grzywki nie podejrzewam....Nepalczyk pisze:odejmujące nie tylko urodę ale i intelekt kobiety.
Na słuche, bez pianki. Dla podkreślenie używałam wosku do włosów. Nabłyszcza i podkreśla skręt.Mia pisze:no dobra, to jak uzywalyscie to na suche wlosy, z pianka?
Im mniejsze pasma tym krócej "dochodzą" i są mocniej skręcone.Mia pisze:wlosy sie dzieli na grube czy cienkie pasma?
Nola pisze:a niby dlaczego? wytłumacz mi to proszę
Jawka pisze:Im mniejsze pasma tym krócej "dochodzą" i są mocniej skręcone.
Tak, na "czuja"Mia pisze:mhm. a bede w stanie sobie zakrecic wlosy z tylu? czy nie bardzo?
bo na razie ciezko mi to sobie wyobrazic, jestem antytalencie jesli chodzi o czesanie
Jawka pisze:Prostownica ma obudowane blaszki, lokówka nie, więc łatwiej sie oparzyć.
Mia pisze:Nola napisał/a:
a niby dlaczego? wytłumacz mi to proszę
Nolaa prosze Cie
Mia pisze:dotychczas jak nie chcialo mi sie nawijac wlosow na papiloty, to po umyciu wklepywalam pianke i robilam warkocze na noc. Pozniej rozpuszcalam i mialam dekilaktne fale
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 369 gości