superwomen
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
shaman pisze:Masz coś takiego o facetach? Ja też chcę wyleczyć kompleksy.
a wystarczyło zapłacić mandat za brak biletumrrrr...!
Ja polecam zerknac:
http://www.youtube.com/watch?v=lmhjj1Vu2IU
tank girl pisze:To ja dla zakomplexionych panów
pani_minister pisze:Po wrzuceniu w youtube'a zapytania photoshop makeover cuda wyskakują![]()
pani_minister pisze:tank girl, z całym szacunkiem, ale przecież właśnie wrzuciłaś odpowiednik wyretuszowanej i zrobionej w każdym calu modelki
c-f pisze:spójrzcie na ostatnią sesję kwaśniewskiej w "VIVIE". wygląda ładnie, ale pewnie dlatego ,że przypomina każdego tylko nie siebie.
shaman pisze:<hahaha> Umieram.
On jest inny. On jest naturalny. On naprawdę kopie. Na pewno. Bo JA go lubię.
Jesteś słodka
shaman pisze:Zapewne chodziło o znikomy retusz sprawności fizycznej. Rozumiem
tank girl pisze:Tak, dokładnie. Uznaj to za skrót myślowy. Ale i twarzoczaszkę ma facet taką, że korekt nie wymaga takich, jak np. ten tłusty wieprz Travolta Nie używa też, póki co, kosmetyków liftingujących, jak niektóre gwiazdy. Ogólnie Statham jest mrr i wymiata. W odróżnieniu od Vina D. np.
shaman pisze:Mów mi jeszcze, nie przestawajSzkoda, że nie interesuję się kompletnie życiem celebrities
shaman pisze:Twoja Stathamomania jest cudowna, taka dziewczęca
pani_minister pisze:kotka, a nie uważasz, że retuszowanie jest cholernie odtwórcze? Ja na przykład pracę grafika w Playboyu uważam za zajęcie dość nudne...
moon pisze:Ok to ja mam pytanie - co ten temat ma na celu?
moon pisze:ja nie wzdychalam nigdy na widok takowych, bo wiadmo ze to przerobione.
moon pisze:Czesto widuje takie osoby zwyczajnie na ulicy.
moon pisze:Wiec te co maja kompleksy niech sie lepiej wezma za siebie, a nie pocieszaja ze gwizdy nie sa piekne.
Gdzie? <boje_sie>tarantula pisze:Jest temat o sraniu
A czyli pitu pitu bez celu. Kumamtarantula pisze:Luzna pogadanka, zadne poradz mi bo mi zle.
moon pisze:A tak w ogole to taki temat juz byl ;DD
moon pisze:Gdzie? <boje_sie>
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 251 gości