jedno juz naprawiłem ! drugiego nie dam rady potrzebne specjalistyczne narzedzia

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
a po coAndrew pisze:a mnie, ze mechanicy mają długi weckend i kto mi kurde naprawi auto ?
mrt pisze:Wkurza mnie, że jest Święto Pracy i nie mam co robić. Dostaję urlopowej frustracji. Czas przecieka mi przez palce, a ja dostaję kota <wsciekly> Z dodatkowych zajęć też nici, bo UFO chore.
I w ogóle lipa straszna.
Bo pochodów nie ma (tzn. są, ale w formie szczątkowej i wstyd na nie chodzić, bo jest ogólna nagonka), a ludzka energia została i nie ma gdzie jej upchać. Powinni festyny porobić albo co, jakieś akcje, bo się można zabić własną pięścią.Andrew pisze:popieram nie ma to jak za komuny , przepiekne pochody pierwszomajowe , mnustwo kolorów , ludzi , kolorowo , dookoła same imprezy , ze ciezko sie było zdecydowac na którą isc , cały dzien coś sie dzialo , a teraz ? swieto umarło po kiego grzyba je trzymac ? byłem na równicy w Wisle - o zgrozo ! jechalem tam dwie godziny ! sped ludzi totalny , a na górze ? nic - zupełnie nic - zero przygotowan do takiego stanu rzeczy .
szukam mu klientow i za to dostaje polowe jego prowizji.Dzindzer pisze:ciekawe czym ty sie z nim dzielisz, a moze i lepiej nie wiedziecagna 24 pisze:moj doradca dzieli sie ze mna np swoja prowizja...ale ja jestem uprzywilejowana.
Mati_00 pisze:a mnie właśnie wkurzył brak powietrza w przedniej tym razem oponie w rowerze
złotooka kotka pisze:To nie mogles sobie napompowac?
złotooka kotka pisze:Tylko scisnac wezyka trza mocniej
Mati_00 pisze:co?
złotooka kotka pisze:Wezyk zakladamy na wentyl, przytrzymujemy paluchem i pompujemy. Cale lata tak robilam.![]()
Marissa pisze:madziorka.m napisał/a:
Marissa napisał/a:
user
czy userka? bo martwie sie ze moze o mnie chodzic, chociaz mam nieco inne podejrzenia...
User
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 326 gości