Nikt ;P
łeeee
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
i zastosowałaMia pisze:nie wiem czemu wczesniej przeczytalam skape ciuchy
Yasmine pisze:co zrobily
Blazej30 pisze:aaa mia fajnego masz kumpla
no co Typrzepraszam Was, ze wpadl, ale czesto wyjezdza i rzadko sie widzimy. Mam nadzieje, ze az tak bardzo nie przeszkadzal
na prawo od kraju kobiet nieczepiających sięOlivia pisze:A gdzie to jest, ten Awganistan?
Blazej30 pisze:Olivia, a dlaczego Ciebie nie byłoPrzestraszyłaś się blazeja
![]()
Olivia pisze:Jak zapewne wiecie, miałam być ostatnim razem, no ale moon się rozłożyła.
Olivia pisze:A mam się kogo bać?
a może blazej nie ma żadnych oczekiwań wobec kobietImperator pisze:W sumie ja się nie dziwie, że Błażej tak się ożywił. Możliwe, że te jego całe problemy wzięły się z tego, że w złym towarzystwie sie obracał. Ryba woli pływać w wodzie, ale w jakimś syfie już nie.
<browar>
czytaj - wymagań wobec kobiet z którymi przebywaMia pisze:lol, a Angelina to co?
Blazej30 pisze:a może blazej nie ma żadnych oczekiwań wobec kobietImperator pisze:W sumie ja się nie dziwie, że Błażej tak się ożywił. Możliwe, że te jego całe problemy wzięły się z tego, że w złym towarzystwie sie obracał. Ryba woli pływać w wodzie, ale w jakimś syfie już nie.
<browar>skoro nie ma wymagań nie ma też stresu że nie wypali.
może nie wszyscy to potrafią, ale ja naprawdę potrafię podejść do kobiety na luzie. Są świadkowieWujo Macias pisze:ludzie majacy problemy z laskami zawsze maja etap wmawiania sobie, ze "ja juz niczego nie oczekuje, jest mi dobrze!".
to mam nadzieję że dobry jesteś w czymś innym.przynajmniej nie umrzesz z głoduWujo Macias pisze:wujo Macias: psycholog-ginekolog amator.
Toz mowilam ze ja taka sama jestem przeciez ;PBlazej30 pisze:mon "słońce mazowsza" zaskoczyła mnie - w pierwszym wrażeniu nieśmiała, wręcz milcząca, unikająca spojrzenia w oczy. Na szczęście rozkręciła się przy mnie. Inteligentna, wyszczekana, chuda. Coś jednak w tym jest że forum to zwierciadło - po drugiej stronie wszystko jest na odwrót.
Blazej30 pisze:fajnego masz kumpla
Ty i brak wymagan?Blazej30 pisze:a może blazej nie ma żadnych oczekiwań wobec kobietskoro nie ma wymagań nie ma też stresu że nie wypali.
Mati_00 pisze:nie wiem czemu, ale szczególnie Błażeja
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 190 gości