Najpierw studniówka, potem hotel

Tu można wypowiadać się na wszystkie inne tematy jakie przyjdą Wam do głowy.
Posty w tym dziale nie są naliczane.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam

Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 05 lut 2010, 21:25

w kwesti owego muszenia jeszcze. Człowiek tak jak srac musi tak i kochac sie, uprawiac sex tez .W zaleznosci jednak od libido tzw. ile tego musi ? innymi słowy jesz wiecej, wiecej srasz ! wiecej pijesz wiecej sikasz itd. I nie prawdą jest, ze hamowanie sie przed sexem w imie "iż zwierzeciem nie jestem " nie przynosi skutków ubocznych - bo przynosi !!
poszukuje radia CEZAR - QUADRO unitry diora
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 05 lut 2010, 23:06

Ted musisz zrozumieć jedną ważną sprawę.

Są ludzie, ktorzy maja dwadzieściakilka lat. Mają bogatych starych.
Dużo kasy. Są atrakcyjni fizycznie. Inteligentni.
Jeżdżą fajnymi brykami. Uprawiają fajny seks.

Pogódź się z tym, że tak nie miałeś
i życie nie jest sprawiedliwe.
Będzie Ci łatwiej.

może nie przepadamy za sobą Tomasso, ale tera to przybiję Ci piątkę...i to z piwem ;) <piwko>
Fuck it all! Fuck this world!...
Fuck everything that you stand for!...
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2010, 10:40

Andrew pisze:srac nam wolno !! choc to obrzydliwe , ale sexić nie - choc to nie jest obrzydliwe ....

sranie, jak i inne czynności fizjologiczne wykonuje się w intymności, a nie publicznie. Podobnie jak i seks. Odzieranie tej delikatnej sfery z intymnej otoczki jest żenujące.

Andrew pisze:Ludzie podobni tobie spowodowali idiotyzm w zyciu ludzi

proszę, nie bełkocz, pisz po polsku, bo ani tego nie da się konstruktywnie rozumieć, ani czytać :/

Maverick pisze:nie sadzisz ze to wynika z tego ze im po prostu zazdroscisz?

ale czego mam im zazdrościć? :)

Maverick pisze:jaka by byla Twoja postawa gdybys w odroznieniu od obecnej sytuacji mial takie wziecie ze od dawna moglbys sobie pozwolic na przygodny seks z kim tylko chcesz

miałem trochę takich okazji w ostatnim czasie. I co z tego? nie dopasuję relatywnie zasad do zastanej rzeczywistości. Im więcej pieniędzy, tym więcej różnego rodzaju cichodajek i kur. ewek się kręci. Nie interesują mnie takie jazdy

Tomasso pisze:Są ludzie, ktorzy maja dwadzieściakilka lat. Mają bogatych starych.
Dużo kasy
. Są atrakcyjni fizycznie. Inteligentni.
Jeżdżą fajnymi brykami. Uprawiają fajny seks.
.

nie bądź śmieszny. Lans jakichś nuworyszy ma mnie frustrować? Lans za nie swoje pieniądze to obciach i wiocha najgorszego sortu. Jedynie własne osiągnięcia, a nie firemka zostawiona przez starych. Sukces od postaw cieszy najbardziej.
http://www.facebook.com/LKSPogonLwow

Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!

http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lut 2010, 10:52

Leśny Dziadek pisze:
Andrew pisze:srac nam wolno !! choc to obrzydliwe , ale sexić nie - choc to nie jest obrzydliwe ....

sranie, jak i inne czynności fizjologiczne wykonuje się w intymności, a nie publicznie. Podobnie jak i seks. Odzieranie tej delikatnej sfery z intymnej otoczki jest żenujące.

Andrew pisze:Ludzie podobni tobie spowodowali idiotyzm w zyciu ludzi

proszę, nie bełkocz, pisz po polsku, bo ani tego nie da się konstruktywnie rozumieć, ani czytać :/

A gdzie tu jest mowa o sexie publicznym ? ja juz rozumiem dlaczego Ty mnie nie rozumiesz [:D]

[ Dodano: 2010-02-08, 10:55 ]
Leśny Dziadek pisze:
Maverick pisze:jaka by byla Twoja postawa gdybys w odroznieniu od obecnej sytuacji mial takie wziecie ze od dawna moglbys sobie pozwolic na przygodny seks z kim tylko chcesz

miałem trochę takich okazji w ostatnim czasie. I co z tego? nie dopasuję relatywnie zasad do zastanej rzeczywistości. Im więcej pieniędzy, tym więcej różnego rodzaju cichodajek i kur. ewek się kręci. Nie interesują mnie takie jazdy

Ale znowu nie rozumiesz ! Nas wszystkich też takie jazdy nie interesują ... I nie chcodzi nam o cichodajki i kurewki , a o kobiety , które mają ochote na sex z całkiem innych powodów [:D]
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 lut 2010, 10:56

Leśny Dziadek pisze:Lans jakichś nuworyszy ma mnie frustrować?

W szkole wpędzał Cie w kompleksy, teraz Cie frustruje do tego stopnia, że stajesz sie słownie agresywny. To Ty jesteś smieszny

Nie każdy kto ma pieniądze sie lansuje. Nie każdy jest jak ty
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2010, 11:11

Andrew pisze:a o kobiety
, które mają ochote na sex z całkiem innych powodów [:D]

znudzone mamusie, niedowartościowane 30-tki, wczesne rozwódki. Wiem, wiem, takich też dostatek.

Dzindzer pisze:W szkole wpędzał Cie w kompleksy, teraz Cie frustruje do tego stopnia, że stajesz sie słownie agresywny

co mnie frustruje, rany boskie? Sporo z nich już dawno prześcignąłem. To mnie frustruje? Ich powinno frustrować 8)

Awatar użytkownika
Zaq
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Zaq » 08 lut 2010, 11:46

Leśny Dziadek pisze:
Andrew pisze:a o kobiety
, które mają ochote na sex z całkiem innych powodów [:D]

znudzone mamusie, niedowartościowane 30-tki, wczesne rozwódki. Wiem, wiem, takich też dostatek.
Są jeszcze młode kobiety, przed ślubem, bez kompleksów, znające swoją wartość i biorące od życia to czego chcą. Tylko Ty strasznie boisz się silnych kobiet.

Leśny Dziadek pisze:co mnie frustruje, rany boskie? Sporo z nich już dawno prześcignąłem. To mnie frustruje? Ich powinno frustrować 8)
Ted, daj spokój. Tu nie trzeba być psychologiem. Sam dajesz z siebie czytać jak z książki.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2010, 11:47 przez Zaq, łącznie zmieniany 1 raz.
"Znacznie lepiej poruszać się po tej drodze z piwem i chipsami w ręku, z dużą ilością seksu i nad grób dotrzeć wycieńczonym i zużytym, ale z okrzykiem: Było warto! Cóż to była za wspaniała podróż!"
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 lut 2010, 16:43

Leśny Dziadek pisze:Ich powinno frustrować 8)

Może powinno, może nie powinno. Ale oni mieli i mają to gdzieś.

Zaq pisze:Tylko Ty strasznie boisz się silnych kobiet.

Nie tylko silnych :)
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 08 lut 2010, 16:57

Ted - wiesz z jakich powodów ! miedzy innymi ?? z takich , ze widzą pięknego faceta, elokwentnego , zabawnego , radosnego nie gadajacych pierdół !!
Dokładnie tak jak Ty - gdy widzisz sliczną kobiete z przywarami poprawnymi , to ochote bys na taka miał i miałes - tylko , ze nigdy taka Ciebie nie chciała !! stad urodziło sie w tobie to - co urodziło <przytul>
Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 08 lut 2010, 17:49

No niestety Ted - nikogo nie przegoniłeś. Niby w czym? W zazdrości i w zgrzytaniu zębami?
Każdy tutaj wie, że jestes sfrustrowany, bo wiesz, że wiele w życiu straciłeś.
Sex zaczales uprawiac pozno, ale nie dlatego, bo tego chciales.
Po prostu zadna kobieta nie wykazywala nawet odrobiny zainteresowania Twoją osobą. No sorry stary, ale tak jest, taka prawda.

Tutaj na forum próbujesz szpanować kasą, sugerujesz, że jestes fachowcem i robisz interesy.
Guzik prawda. Budujesz tutaj mit Teda-inteligenta, a to swiadczy tylko i wyłącznie o Twoich kompleksach. Nie masz się czym chwalić? Co by powiedziala Twoja zona, gdyby zobaczyla Twoje posty na forum? Chyba by się przewrocila.

Jest mnóstwo ludzi, którzy osiągnęli więcej niż Ty - a do tego maja powodzenie u płci przeciwnej, są atrakcyjni (nie tylko fizycznie), lubiani, kreatywni, mają kasę.

Pogódź się z tym. Zawsze będą lepsi i gorsi od Ciebie. Żyj, a nie rywalizuj.

[ Dodano: 2010-02-08, 18:00 ]
Serio nie mam zamiaru Ci juz dokuczac. Po prostu na poczatku mnie to bardzo smieszylo, ale coraz bardziej jest mi Ciebie żal. Weź się w garść chłopie!
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2010, 18:35

Zaq pisze:Są jeszcze młode kobiety

słusznie, bo im lat będzie przybywać, tym większe ciśnienie na rodzinę będzie narastać. A spaprana opinia, jak smród po gaciach, będzie się ciągnąć. Ale jak się powiedziało A, trzeba powiedzieć B i ponieść konsekwencje swej "zabawy bez ograniczeń" Czyli albo zaciążą z jakimś przygłupem, który kopnie je w dupę od razu jak o tym się dowie, albo do 40-tki będą wysiadywać w knajpach, tęsknym wzrokiem wodząc za nowym adoratorem, który akurat ich jeszcze nie miał. A w duchu zagryzać zęby z wsciekłości za zmarnowaną młodość.

Zaq pisze:bez kompleksów

słusznie, bez kompleksów. Moralnych, mentalnych, intelektualnych szczególnie.

Zaq pisze:Tylko Ty strasznie boisz się silnych kobiet.

gdybym tak się zachowywał, z taką bym się nie ożenił :)

poprawiaj mi dalej humor, Tomasso. Coraz zabawniejszy się robisz.

Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 lut 2010, 18:46

Leśny Dziadek pisze:Ale jak się powiedziało A, trzeba powiedzieć B i ponieść konsekwencje swej "zabawy
bez ograniczeń"
No i mogą potem mieć świetnego faceta, fajne życie zawodowe i kochającą rodzinę. Bywa.

Ted,nie o tym jest top chyba? Wracajcie do sedna, bo to już do śmietnika się bardziej nadaje.
Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 08 lut 2010, 18:48

Ted - tylko, że ja Ci juz nie dokuczam. No bo po co?

To Twoja opinia czy jestes z silna kobieta czy nie. Moze to Ty jestes po prostu slaby?
Do tej pory kazda byla slaba? Za silna? Jak to bylo? ;)

[ Dodano: 2010-02-08, 18:49 ]
hehe co do tematu - niech ludzie robia jak chca.
Ich zycie, ich wola - co to kogo obchodzi?
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 lut 2010, 19:30

a nie publicznie. Podobnie jak i seks. Odzieranie tej delikatnej sfery z intymnej otoczki jest żenujące.

seks w zamkniętym pokoju, to seks publiczny? :>

Leśny Dziadek pisze:Jedynie własne osiągnięcia, a nie firemka zostawiona przez starych. Sukces od postaw cieszy najbardziej.

czyli jak ojciec zostawił synowi firmę dającą w hugo siana, to mają rzucić i zaczynać od zera? nikt nie jest głupi Dziadku...Ty byś tak zrobił? teoretycznie, odpowiedz mi na pytanie. na pytanie czy rzuciłbyś taką firmę, nie czy byś się lansował merolem, tylko czy byś porzucił taki interes...

Leśny Dziadek pisze:Wiem, wiem, takich też dostatek.

pod oknem też skandują Twoje imię? :D

Leśny Dziadek pisze:A spaprana opinia, jak smród po gaciach, będzie się ciągnąć.

przepraszam, o jakiej opinii mówimy? to że dla ludzi o poglądach podobnych do Twoich, będzie to szmira, to chyba takie kobiety mało to obchodzi...bo obraca się w towarzystwie normalnych ludzi :)

Tomasso pisze:co to kogo obchodzi?

no widzisz Tomasso, są tacy jak Ted, którzy chcą zmieniać świat, bo ludzie o wolnych poglądach, są jak sól w oczach :( niestety...smutne, ale no prawdziwe
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2010, 19:53

księżycówka pisze:Ted,nie o tym jest top chyba? Wracajcie do sedna

ano nie o tym do końca, ale na argumenty trzeba odpowiedzieć :)

Mati pisze:na pytanie czy rzuciłbyś taką firmę, nie czy byś się lansował merolem, tylko czy byś porzucił taki interes...

po pierwsze, zakładając, iż przez X najbliższych lat moja spółka będzie cały czas się rozwijać, nie zostawię jej moim ewentualnym dzieciom, jeżeli się nie przekonam, iż charakteryzują się podobnym do mnie podejściem do pracy i zaczną z niskiego szczebla. Tego chciałbym ich nauczyć. Podejścia do swoich obowiązków.

Mati pisze:ludzie o wolnych poglądach, są jak sól w oczach

wolne poglądy, Mati? Ty kpisz, czy o drogę pytasz? <diabel> Tego typu poglądy są obowiązujące w dzisiejszym świecie. Płyną z mediów, z łamów prasy, z programów rozrywkowych, z wypowiedzi celebrytów. Na jedno kopyto. One są wolne? :) W czym? One są powtarzane, jak zachowania lemingów. Wolna myśl jest z reguły kontrowersyjna i "staje okoniem", w opozycji do masy.

Smile8
Pasjonat
Pasjonat
Postautor: Smile8 » 08 lut 2010, 19:56

Swoimi wypowiedziami tak niszczycie Leśnego Dziadka ,ze az mnie niekiedy sie robi glupio, ale trzeba przyznac ze jak sie to czyta to wychodzi z tego niezly odstresowywacz ciezkiego dnia :-)
W roku pańskim 1314
patrioci ze Szkocji, zagłodzeni i w mniejszości, zaatakowali pola Bannockburn,
Walczyli jak waleczni poeci,
Walczyli jak Szkoci
i wywalczyli sobie wolność.
Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 08 lut 2010, 20:07

Ted a jaka spolke masz? Pochwal się [:D] Masz strone www? :)

Ja bym w sumie nie wzial dziewczyny do hotelu po studiowce.

NA CHATE BYM JA WZIAL!!! <diabel>
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 08 lut 2010, 20:21

wybacz, Tomasso, ale moja reklama tutaj nie ma wielkiego sensu. Raz, mam dosyć zleceń, dwa - mało tutaj widzę potencjalnych klientów.

Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 08 lut 2010, 20:32

Ted nie ściemniaj. Naprawde tutaj nikt nie wierzy w ani jedno Twoje słowo.
Odpowiedz tylko: czy Twoja spółka ma strone www? :)
Awatar użytkownika
Mati
Maniak
Maniak
Postautor: Mati » 08 lut 2010, 20:41

Leśny Dziadek pisze:po pierwsze, zakładając, iż przez X najbliższych lat moja spółka będzie cały czas się rozwijać, nie zostawię jej moim ewentualnym dzieciom, jeżeli się nie przekonam, iż charakteryzują się podobnym do mnie podejściem do pracy i zaczną z niskiego szczebla. Tego chciałbym ich nauczyć. Podejścia do swoich obowiązków.

gadaj z dupą to cie osra...dziennikarz i nie umiesz odpowiedzieć na proste pytanie? czy udajesz tylko?... <zalamka>

zapytam raz jeszcze...rzuciłbyś taki interes i otworzył własny od zera? załóżmy, że tatuś dorobił się fortuny i ufa, że jesteś zajebistym dyrektorem...
Awatar użytkownika
Dzindzer
Moderator
Moderator
Postautor: Dzindzer » 08 lut 2010, 20:42

Leśny Dziadek pisze:Tego chciałbym ich nauczyć. Podejścia do swoich obowiązków.

A czy tego nie uczy sie od małego ??
No chyba, że chcesz zaczac w chwili kiedy potomek bedzie mógł juz pracować

Smile8 pisze:ale trzeba przyznac ze jak sie to czyta to wychodzi z tego niezly odstresowywacz ciezkiego dnia :-)

Albo w trakcie pracy :)
Awatar użytkownika
shaman
Weteran
Weteran
Postautor: shaman » 08 lut 2010, 20:43

Leśny Dziadek pisze:sranie, jak i inne czynności fizjologiczne wykonuje się w intymności, a nie publicznie. Podobnie jak i seks. Odzieranie tej delikatnej sfery z intymnej otoczki jest żenujące.
Ale czasami w trasie nie ma siły, trzeba się zatrzymac, polecieć w krzaki i sobie ulżyć. Bez odzierania, bo nie na środku jezdni przecież. Jakby to wyglądało. Potem.
Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 08 lut 2010, 20:58

HAHA Shaman wymiatasz!!!!! :)

[ Dodano: 2010-02-08, 21:00 ]
Aha - Ted - bycie piarowcem w takiej firmie jak Twoja nie jest szczytem chwały.
To tak jak być informatykiem w szkole specjalnej.

A strone www macie naprawdę kiepską :)

[ Dodano: 2010-02-08, 21:04 ]
A wracając do tematu to takie rozdziewiczanie po studniowce to w USA tradycja! :)
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 08 lut 2010, 21:19

Tomasso pisze:A wracając do tematu to takie rozdziewiczanie po studniowce to w USA tradycja!
Dennie głupia jak dla mnie. Ja rozumiem chęć wspólnej nocy po balu żeby noc była jeszcze bardziej wyjątkowa i magiczna, ale leźć bo nowomodne tradycje i inni tak robią? To już głupota.
Tomasso
Entuzjasta
Entuzjasta
Postautor: Tomasso » 08 lut 2010, 21:22

Ja nie mowie, ze polska mlodziez ma tak robic :)
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 08 lut 2010, 23:45

Leśny Dziadek pisze:nie zostawię jej moim ewentualnym dzieciom, jeżeli się nie przekonam, iż charakteryzują się podobnym do mnie podejściem do pracy i zaczną z niskiego szczebla

<lol> ...Taa, jasne. Jak będziesz miał swoje dzieci to będziesz na kasę dla nich cięty 100x bardziej, niż jesteś teraz dla siebie. :)

A co do tematu... Ponoć 80% dziewczyn ma już pierwszy raz za sobą przed studniówką, więc chyba taki hotel to dla nich umiarkowana atrakcja IMHO, a koszty wcale niemałe. :)
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
Andrew
Weteran
Weteran
Postautor: Andrew » 09 lut 2010, 02:29

Ted ponad wszystko to co juz tu zostało nnapisane , to chyba zazdrosci innym jak temperamentu , tak duzego libido.
Awatar użytkownika
ksiezycowka
Weteran
Weteran
Postautor: ksiezycowka » 09 lut 2010, 06:56

Tomasso pisze:Ja nie mowie, ze polska mlodziez ma tak robic
Top jest właśnie o tym. Co mruczysz pod nosem to Twoja broszka.
PFC pisze:Ponoć 80% dziewczyn ma już pierwszy raz za sobą przed studniówką, więc chyba taki hotel to dla nich umiarkowana atrakcja IMHO, a koszty wcale niemałe. :)
Nie wiem czy 80%, ale nawet jakby odnieść się do tego z artykułu
Spośród pacjentek dr Drosdzol, specjalizującej się w ginekologii dziewcząt do 18. roku życia, aż 60 proc. 16-latek ma pierwszy raz już za sobą.
i dołożyć, że cała masa współżyje, a u ginekologa nadal nie była to faktycznie. Koszty zaś stosunkowo niewielkie w stosunku do samej studniówki - sukienka, fryzjer, buty, dodatki itd. itd.
Awatar użytkownika
PFC
Weteran
Weteran
Postautor: PFC » 09 lut 2010, 11:28

Zależy jeszcze w jakim hotelu ta studniówka. W niektórych za noc się płaci kilka stów. W tym, gdzie odbyła się moja np. na dzień dzisiejszy jedna noc przy rezerwacji z dużym wyprzedzeniem to koszt od 216 do do 850 PLN.. I już wiadomo dlaczego Ted tego nie pochwala. [:D]
Szczecin Floating Garde 2050 Project.
Awatar użytkownika
Ted Bundy
Weteran
Weteran
Postautor: Ted Bundy » 09 lut 2010, 11:43

studniówki w hotelach to idiotyzm, swoją drogą. Szkolna aula (jak np. w moim przypadku), sala gimnastyczna, a nie struganie wielkich dorosłych w stylu "zastaw się a postaw się". Żałość bierze.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”