Co Was wkurza?
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Kiedys taki zasapany dziadek stanal nade mna. Caly autobus pusty, ale ten musial stanac nade mna i sapac. Popatrzylem na niego i odwrocilem wzrok. Uslyszalem "Taka jest ta dzisiejsza mlodziez. Bydlo pie*dolone. Ustapilbys starszemu miejsca gowniarzu". Odpowiedzialem tylko, zeby "starszy otworzyl oczy i zobaczyl, ze caly aubotus jest pelen pustych miejsc". Zlapal mnie za kurtke i zaczal szarpac cos tam belkoczac. Wstalem tylko na chwile. Zlamalem mu wtedy nos chyba. Zaluje, ale nie bedzie mnie nikt dotykal i obrazal.
-
- Pasjonat
Haro pisze:Uslyszalem "Taka jest ta dzisiejsza mlodziez. Bydlo pie*dolone. Ustapilbys starszemu miejsca gowniarzu
no to by usłyszał wiązankę, gdyby mi taki tekst sprzedał

http://www.facebook.com/LKSPogonLwow
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
Reaktywowany w 2009 r. Razem przywróćmy świetność tej historycznej drużynie!
http://www.piotrlabuz.pl/
http://michalpasterski.pl/
http://www.mateuszgrzesiak.pl/
- jamaicanflower
- Maniak
Haro pisze:A stoj sobie stara kur*wo jak glupia bylas w mlodosci i starym ustepowalas!
Haro pisze:Zlamalem mu wtedy nos chyba. Zaluje, ale nie bedzie mnie nikt dotykal i obrazal.
...ani Twojej dziewczyny

A wkurza mnie to, że na studiach robią z nami, co chcą. Najpierw w okolicach świąt Bożego Narodzenia zmienili nam profil studiów z lic. na mag., potem dołożyli 6 przedmiotów dodatkowo, a dziś wpadł sobie rektor na zajęcia i oświadczył, że musimy mieć odrobiony miesiąc praktyk, by ukończyc studia <wsciekly> Mówi to niecałe 3 miechy przed końcem <wsciekly> No, ja

// Life is...
zatraconyŚwiatNagichSłów,PudłoStarychMyśli,
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
chcęWiedziećPierwszaJakiJestŚwiatBezNocy
jakiŚwiatBezNocy
więcWyjęSzeptemDoWieczornegoMilczenia
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
- ksiezycowka
- Weteran
TedBundy pisze:no to by usłyszał wiązankę, gdyby mi taki tekst sprzedał Język miewam często baaardzo bogaty
Nigdy nie wdaje sie w pyskowki z pustakami. Chcesz sobie pogadac na moj temat to nawijaj, ale tylko mnie dotknij, chocby palcem, to do konca zycia bedziesz walil konia stopami. Dziadek przegial pale i mnie ponioslo.
wkurzyłam się mocno wczoraj.przyjaciółka zapomniała o moich urodzinach.ogólnie to nie wiem za bardzo,co z tym wszystkim zrobić.ja tu wysłuchuję ciągle tej samej nudnej historii o koledze,który w ogóle na nią nie zwraca uwagi,staram się wykazywać jakieś zainteresowanie,co jest trudne,bo w ogóle go nie znam i na oczy nie widziałam(ona studiuje w innym mieście,więc widujemy się rzadko),a ona ma mnie w dupie,kiedy mam urodziny.echh,jestem mocno censored.
Chaos is a friend of mine
Olej te "przyjaciolke".
[ Dodano: 2007-03-20, 16:39 ]
Wkurza mnie melodia ktora leci w tle reklamy Hubby Bubby o smaku arbuzowym cos tam. Wyprowadza mnie z rownowagi normalnie
I wkurza mnie, ze nigdzie w Polsce nie znajde zadnego napoju o smaku arbuzowym (w Niemczech jest Fanta). I wkurza mnie ze Lift o smaku gruszkowym zniknal. Ehh, ale sie wkurzam
[ Dodano: 2007-03-20, 16:39 ]
Wkurza mnie melodia ktora leci w tle reklamy Hubby Bubby o smaku arbuzowym cos tam. Wyprowadza mnie z rownowagi normalnie

I wkurza mnie, ze nigdzie w Polsce nie znajde zadnego napoju o smaku arbuzowym (w Niemczech jest Fanta). I wkurza mnie ze Lift o smaku gruszkowym zniknal. Ehh, ale sie wkurzam
Haro pisze:Olej te "przyjaciolke".
też mi się wydaje,że to nie ma już większego sensu,ale jakieś sentymenty się mnie trzymają jeszcze-przyjaźniłyśmy się razem 3 lata,więc nie tak łatwo po prostu to zakończyć.od początku roku to już drugi raz,kiedy mocno mnie wkurzyła,inne mniejsze już chyba pominę.żal mi tego jeszcze,ale nie sądzę,żebym mogła długo wytrzymać...
Ja mam przyjaciela o jakis 17 lat. W zyciu tyle razy mnie zawiodl, ile razy sie pozinej zrehabilitowal. Ale o moich urodzinach NIGDY, nawet podczas najwiekszej klotni, nie zapomnial! I zawsze mialem w nim wsparcie kiedy mialem problemy, zawsze rade jakas rzucil, chociaz czesto niezgodna z moimi zasadami. Wiem jedno - ZAWSZE chce dla mnie dobrze! I jest mi jak brat! A Twoja przyjaciolka mysli tylko o wlasnej dupie. Powiedz Jej, zeby znalazla sobie inna husteczke do wyplakiwania swoich zali, dla Ciebie ta przyjazn nie istnieje i chyba nigdy nie istniala.
- pani_minister
- Administrator
Haro pisze:A Twoja przyjaciolka mysli tylko o wlasnej dupie.
Bo zapomniała o urodzinach?

pani_minister pisze:Bo zapomniała o urodzinach? Moje rodzina ma w tym względzie skleroze totalną, ja też to odziedziczyłam i notorycznie zapominam. I to oznacza, że na przykład mamusi nie kocham, albo ona mnie?
Usprawiedliwianie tej dziewczyny Twoja skleroza mija sie z celem. Jakos nie zapomniala o tym, zeby po raz n-ty zadzwonic czy nawijac c-f n.t. swojej nieszczesliwej milosci? zametanowany leb, inaczej tego nie nazwe.
- pani_minister
- Administrator
Nie twierdze, ze maja mi zamawiac zyczenia w radiu czy oplacic msze za moje zdrowie, ale zwykle "Wszystkiego najlepszego" potrafi dac na prawde duzo radosci i pozwala widziec, ze ktos jednak o Tobie mysli. Dla mnie urodziny to data, kiedy na swiat przyszla wazna dla mnie osoba. Wiec wypada o nich pamietac.
- ksiezycowka
- Weteran
Bacardi jest.Haro pisze:wkurza mnie, ze nigdzie w Polsce nie znajde zadnego napoju o smaku arbuzowym
To po pierwsze malo a po drugie jakies pamietanie uraz jakis jesli o przyjaciolke chodzi?Dla mnie nie do pomyslenia.c-f pisze:przyjaźniłyśmy się razem 3 lata,więc nie tak łatwo po prostu to zakończyć.od początku roku to już drugi raz,kiedy mocno mnie wkurzyła

Wkurza mnie to ze jestem zmeczooona. I ze moj nie ma ciagle czasu

- jamaicanflower
- Maniak
Dziewczyno, niepoważna jesteś. Zastanów się tylko, czy to z powodu tego, że nazywasz kogoś przyjaciółką, czy odbierając mu ten status z powodu zapomnienia o urodzinach i kilku innych, pewnie równie blahych powodów. Dla mnie przyjaźń to taka więź, w której ogromnie zależy mi na drugim człowieku, kiedy tęsknię i martwię się, choćbyśmy żyły w innych światach, wybrały i szły już całkiem inną drogą, a tak właśnie jest, to z nikim nie czuję się tak dobrze, jak z nią. No i przyjaźń opiera się czasowi. Bo bywa, że spotykamy się po miesięcznym czy dłuższym niewidzeniu, a rozmowę rozpoczynamy, jakby po przerwaniu ostatniego zdania w pół słowa. Dodajemy tylko jakieś szczegóły (nowy chlopak, studia, zainteresowanie
), ale to, co najważniejsze, co się w człowieku nie zmienia, wiemy przecież od zawsze! Ja po 9 latach przyjaźni i 13 znajomości mogę na palcach jednej ręki policzyć rzeczy, które byłyby w stanie rozbić naszą przyjaźń, a i tak nie jestem pewna czy dałyby radę
I żeby nie było, że łatwo mi pisać, to dodam, że w tym roku Basiaczek też mi nie złożył życzeń. Po prostu wpadła, posiedziałyśmy, pogadałyśmy i było jak zawsze wspaniale
A ja dopiero na drugi dzień, gdy sobie wspominałam i myślałam, jakie mam szczęście, że moja przyjaźń z podstawówki tak dobrze się trzyma, zdałam sobie sprawę, że ona, cholera, mi życzeń nie złożyła
Uświadomiłam jej to i miałyśmy niezły ubaw
A propos, wkurza mnie, że nie możemy się spotykać tak często, jakbyśmy tego chciały
I żeby nie było, że łatwo mi pisać, to dodam, że w tym roku Basiaczek też mi nie złożył życzeń. Po prostu wpadła, posiedziałyśmy, pogadałyśmy i było jak zawsze wspaniale
A propos, wkurza mnie, że nie możemy się spotykać tak często, jakbyśmy tego chciały

// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
- jamaicanflower
- Maniak
napisalas to pod moim postem i myslalam, że to do mnie
i z wrazenia zapomnialam co napisac
Biedactwo moje dżindżerkowate

Co się dzieje, żeś taka smutna, hm?
// Life is...
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
WysypiskoLudzkichSił
iZałzawionyKrzakPytań
międzyMarzeniami,ASnem
jakiŚwiatBezNocy
...but a dream //
-
- Weteran
Biedna kocinka.

off// w razie potrzeby kontaktu pisac na zlotooka_kotka@o2.pl
- kot_schrodingera
- Weteran
pani_minister pisze:No fakt, prawdziwa przyjaźń wszak na tym polega, żeby sobie życzenia punktualnie składać Nie wiem, jak Ty Haro, ale ja o swoich urodzinach też zapominam. A żeby się jeszcze w swoje urodziny fochować na innych, bo nie rozpieścili mnie należycie, to już w ogóle psychoza
jamaicanflower pisze:Dziewczyno, niepoważna jesteś. Zastanów się tylko, czy to z powodu tego, że nazywasz kogoś przyjaciółką, czy odbierając mu ten status z powodu zapomnienia o urodzinach i kilku innych, pewnie równie blahych powodów.
ale na mnie najechaliście
Chaos is a friend of mine
Wróć do „Wszystkie inne tematy”