opisz osobę powyżej
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
- ksiezycowka
- Weteran
- Pasjonat
moon, ma zdecydowanie niewyparzony język, bezprecedensowa, bezpośrednia i odważna osoba - służy radą, jak trzeba to pojedzie po całości, ale potrafi też pogłaskać po głowie
Bardzo pozytywna jak dla mnie <browar>
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
blacknessie, kobieta z głębi duszy. Parę jej postów przeczytałem i wyrobiłem se raczej pozytywną opinię o niej. Nie znam jej za bardzo. Widziałem parę zdjęć - niezła z niej kobietka, całkiem ładna. <browar>
Żyję tym co czuję, z życia biorę to, co mi smakuje.
Szukam i znajduję. Nie dołuję, kiedy mi brakuje.
Lubię, siebie lubię, co chcę robię i co myślę mówię.
Prostą idę drogą i niczego już nie boję się.
Imperator chwilami bardzo mi przypomina mojego chłopaka z charakteru
hehe. Cenię za odwagę w słowach, zawsze mówi to co myśli, zabawny, rozsądny, pewny siebie. Potrafi postawić na swoim i sie tego trzymać, ale również wrażliwy. Odpowiedzi adekwatne do pytań
Mimo, iż nie znam go bliżej, cenię jego zdanie i lubie czytac wypowiedzi. Pozytywna osoba
.
Ostatnio zmieniony 22 lut 2006, 21:28 przez Martyna, łącznie zmieniany 1 raz.
impek - nieprzeprzeciętnie potrafi rozbawić, niekoniecznie grzecznie ;-) przesympatyczny, wrażliwy, zdolny do poświęceń. ma swoje zdanie, ale cudzego potrafi cierpliwie wysłuchać. przy tym przystojniak
całym swoim sposobem bycia zachęca do poznawania dalej :-)
[ Dodano: 2006-02-22, 21:26 ]
Martyna mi się wcięła. ale to nic, bo nie znam i nie jestem w stanie absolutnie nic napisać. nie rzuciła mi się w oczy nigdy :-)

całym swoim sposobem bycia zachęca do poznawania dalej :-)
[ Dodano: 2006-02-22, 21:26 ]
Martyna mi się wcięła. ale to nic, bo nie znam i nie jestem w stanie absolutnie nic napisać. nie rzuciła mi się w oczy nigdy :-)
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
nie przynależę i nie wierzę
i chociaż idę ciemną doliną
zła się nie ulęknę i nie klęknę.
a niczego mi nie brak
lollirot pisze:Martyna mi się wcięła. ale to nic, bo nie znam i nie jestem w stanie absolutnie nic napisać. nie rzuciła mi się w oczy nigdy :-)
Bo ja taka niewidoczna jestem
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Haro, nie znam zbyt dobrze, po postach mogę stwierdzić jedynie, ze wrażliwy chłopak, kochający dzieci

lollirot, ostatnio rzuciła mi się na oczodo... yy... oczy.
Miałem okazję ją trochę bliżej poznać. Jeszcze nie mam w czaszce gotowego opisu jej osoby ale mogę powiedzieć, że zacna z niej kobita i da rade pogadać. Drugie wrażenie zdecydowanie lepsze od pierwszego (także pozytywnego ale tylko lekko)
Poznawać dalej! <browar>

Poznawać dalej! <browar>
- blacknessie
- Pasjonat
Haro, wg mnie bardzo dojrzały mimo młodego wieku, czytając Jego posty często podziwiam Go za "tok myślenia" oraz trafność spostrzeżeń. Przy tym wydaje się być bardzo sympatyczny i otwarty... No... do tańca i do różańca 
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."
blacknessie, bardzo pozytywna, ciepła, dobra, taka... kochana :-) dobry duszek. wzbudza moją sympatię, ale nie zainteresowanie. jest, na mój gust oczywiście, zbyt delikatna. warto czasem wysunąć pazurka ^^
pan nie jest moim pasterzem
a niczego mi nie brak
a niczego mi nie brak
lollirot nie da sie ukryc ze zabawowa z niej kobieta
mysle ze teraz bede jeszcze bardziej uwaznie czytac jej posty. No i mam nadzieje ze damy rade morze piwa razem wypic. Wrazenie - bardzo pozytywne, aczkolwiek nie mowie tu o "powaznych" pogadankach, bo takich nie mialam z nia na razie przyjemnosci prowadzic
<browar>
Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- ForsakenXL
- Maniak
natasza mimo że jest starym wyjadaczem forum, to niebardzo ją kojarzę, bo sam jestem tutaj od niedawna. Niemniej jednak z tego co zdążyłem zauważyć to bardzo pozytywna i konkretna kobietka. Nie popada w skrajności, umie dojżeć odrobinę romantyzmu stąpając jednocześnie twardo po ziemi. Ma piekno w oku ![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![:] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw?Trzeba tylko umieć je popełniać!
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień"
~George Bernard Shaw
- ksiezycowka
- Weteran
- Uzależniony
[b]Eisenritter nie umiem zapamietac nicka. Eis cholernie błyskotliwy, ciepły i lekko ironiczny. Jest baaaardzo kulturalny, co budzi mój podziw. Lubie czytac jego posty zwłaszcza o seksie, bo sposób w jaki o tym mówi, otwary szczery jednak nie wulgarny, i to podejscie do kobiet <rozmarzyłam sie>. Mam wrażenie, że jest taki ponadczasowy, wie czego chce, pełen profesjonalizm i finezja.
Bardzo polubiłam i chciała bym kiedys poznac <browar>[/b]
Bardzo polubiłam i chciała bym kiedys poznac <browar>[/b]
Dzindzer-pisze pogrubioną, co zlewa Jej się z opisem i psuje cały efekt. Wciąż przesiaduje na wszystkich innych tematach, za mało udziela się na tematycznych ( co widać po ilości postów i po wyszukiwanych wynikach), dlatego nie wiem, jaka jest. Na początku bardzo mi się spodobała, ale z czasem jakoś wyblakła. A szkoda. 

"Miarkuj złość.
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Po gniewu cienkim lodzie nie kręć się
Bo on za chwilę może trzasnąć"
Martyna ciesze sie ze nie zapomina o forum
Osoba z ktora mozna o wszystkim pogadac i sie nie czerwienic
Wydaje mi sie ze jest osoba z otwartym umyslem, nie zamknieta w jakis tam swoich odgornie przyjetych przekonaniach. Bardzo sympatyczny uzytkownik. No i z jaka fantazja 

Non! Rien de rien... Non ! Je ne regrette rien !
- Sir Charles
- Weteran
Sir Charles, Uważa, że jest inteligentny. To bujda, że studiuje prawo. Mówi tak, bo jest ogromnie zakompleksiony. Zdjęcia które zapodaje na forum, to tak naprawdę zdjęcia jego brata. Pozwolił mu on je wstawić za dwie paczki mocnych i lipę z miodem.
Tak naprawdę skończył mechanika ledwo na 3.0. Zarabia roznosząc ulotki, oraz sprzedając precle, jak jest ciepło. Czasem się przejdzie na uczelnie, żeby nie było, oraz przeglądnie książkę jakąś mądrą - a nóż coś zrozumie. Cały Charlie. Zdemaskowałem go!
Podobają mu się umięśnione kobiety. To umiłowanie do siłaczek wywodzi się stąd, że mama mu kiedyś opowiadała o Stasi Bozowskiej jako wielkiej siłaczce, spodobało mu się. Gardzi słabymi, kruchymi kobietkami. Lubi czuć bata nad sobą. Cały Charlie.
<browar> <browar>
Tak naprawdę skończył mechanika ledwo na 3.0. Zarabia roznosząc ulotki, oraz sprzedając precle, jak jest ciepło. Czasem się przejdzie na uczelnie, żeby nie było, oraz przeglądnie książkę jakąś mądrą - a nóż coś zrozumie. Cały Charlie. Zdemaskowałem go!

Podobają mu się umięśnione kobiety. To umiłowanie do siłaczek wywodzi się stąd, że mama mu kiedyś opowiadała o Stasi Bozowskiej jako wielkiej siłaczce, spodobało mu się. Gardzi słabymi, kruchymi kobietkami. Lubi czuć bata nad sobą. Cały Charlie.

Wróć do „Wszystkie inne tematy”