TedBundy pisze:"chłopacy to są w burdelach. My jesteśmy młode wilki"
Cycat z cycatów...

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Zenon_Zmyłer pisze:Jest cos specjalnego, mam krem po goleniu bez alkoholu czy uzywac zwyczajnie perfumu?
MarcinekTata pisze:A ja właśnie jestem po próbie. Udało sie
Dzindzer pisze:rozwaliło mnie to, az sobie te listeczki wyobraziłam
Camile pisze: Zauwazylem, ze dziewczyny niekiedy nie lubia rozmow, ktore w jakis sposob zmuszaja do wyterzenia szarych komorek, wola przyslowiowa "gatke, szmatke" Oczywiscie zalezy to od tematu rozmowy miejsca i towarzystwa. Nie mniej taka tendencje zauwazylem.
Wujo Macias pisze:Czego ja chce? jednorazowego sexu z przygodnymi panienkami. Czemu? Prosta sprawa- bo wtedy poczulbym, ze atrakcyjne ze mnie ciacho . Taki swoisty rodzaj adoracji. Sam sex jest fajny, ale w tym wypadku dla mnie ma znaczenie drugorzedne. Pierwszorzedny jest dla mnie natomiast ten banan na ryju nad ranem, lub chwile po.
Tak jak dla niektorych stworzenie zwiazku z kobieta stanowi problem, natomiast bez zadnych przeszkod umieja wyhaczac laski, tak ja mam na odwrot. Wzglednie latwo umiem nzalezc panny chetne na cos dluzszego plus ja sie generlanie sprawdzam jako dlugodystansowy partner, czy jak to tm nazwac. Natomiast taki typowy podryw na dyskach sfinalizowany sniadaniem u jakies foki to dla mnie wyzsza jazda,wnie do ogarniecia.
Blazej30 pisze:Magik napisał/a:
ktory jest dobrym kochankiem
jak mam to przekazać podczas niezobowiązującej rozmowy przy barze Mam nosic obciłe leginsy czy jak
be-be pisze:Sorry za to ze moze sama zaprzeczam sobie w niektorych momentach ale to moj 1 raz na forum...dzieki za odp:]
agna 24 pisze:W TYM MIEJSCU CHIALAM PODZIEKOWAC BLAZEJOWI, ZA TO ZE GODZINAMI SLUCHA MOICH ZALOW I WATPLIWOSCI.
I CHCIALAM ROWNIEZ PRZEPROSIC CIE BLAZEJKU, ZE w ogóle NIE CZYTAM TWOICH POSTOW.
PRZESYLAM WIELKIE BUZIAKI
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Agnieszka i 168 gości