szymon200 pisze:Otoz znam dziewczyne z ktora sie przyjazie juz dlugi czas
Moze nie jest obiektywnie smieszne, ale mnie rozbawiło i to bardzo
Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Adamek224 napisał/a:
Widac bylo ze cos miedzy nami iskrzylo tak mi przynajmniej moofi moj kolega.
Jacek napisał:
To coś to hormony kolego a nie miłość, bo nawet jeśli wierzyć w miłość od pierwszego wejrzenia, to gwarantuję Tobie że człowiek naprawdę zakochany nie odczuwa potrzeby natychmiastowego współżycia.
Imperator pisze:Że brzydka to nie bardzo wypada mówić. Nie jej wina, że smokiem się urodziła. Ale jeśli o siebie nie dba i śmierdzi, to już inna para śmierdzących kaloszy.
Prędzej można powiedzieć "jesteś pusta jak bęben maszyny losującej przed losowaniem"
Mona pisze:Andrew pisze:ile razy to mam zawsze pisac ? i przypominac o tym ?
Zawsze pisac, bo wszystko się zmienia
runeko pisze:Andrew pisze:ludy pierwotne musiały by w swej całej masie trafic do piekła , czy to wobec powyzszego było by sprawiedliwe ? wszak oni do dziś wierza w totemy
Fajne to takie
Adamek224 pisze:Idąc za rączke powiedziala mi ze jestem fajny i w ogóle .
moon pisze:Zabilam drukarke![]()
Autentycznie nie wiem skad bo nie z pojemnika z tuszem leci cos co wyglada jak ciemna krew <boje_sie>
moon pisze:Mona, to czemu napisalas ryba?
moon pisze:Cytat:
Moon bo ryba to Ty !
Ale ja nie jestem wcale podobna do Fisha
moon pisze:Łukasz84 napisał/a:
Moon rozumiem, że z okazji piątku 13-szfka Ci spadła na głowę prawda?
A to czemu? Jestem tylko o rok mlodsza od mojej mamy kiedy rodziła mego braciszka
pani_minister pisze:mrwa napisał/a:
Czy jak ja juz urodzilam dziecko
Jako pierwszy facet na świecie, który urodził potomka, masz prawo brać, co tylko chcesz
sadi pisze:No to gratulki ;DD
Kup snickerska i jak to mowia "jedziesz dalej" ;DD
Blazej30 pisze:ciekawe jak tam runeko pewnie ją zasypało
Sir Charles pisze:Pewnie tak.. będą jej szukać pod sniegiem, dzielny bernardyn wyczuje ledwo co bijące serce, wpierniczy się z banieczką tego likieru, a Runeko "Nosz madafaka, wypier**aj z tym syfem, ja tu mam swojego whiskacza
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 264 gości