Od tego tyje jak cholera - nie jem w ogoleOlivia pisze:Do piwa najlepsze są paprykowe chipsy.

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
sophie pisze:3cia jubilatka?
Elspeth pisze:hehehe ale po co czekoladki jak co druga kobitka jest na diecie? chociaż w sumie ja nie jestem
Olivia pisze:A może następna impreza?
moon pisze:Od kiedy? Mysle ze np domowej szrlotki bys nie odmowila
moon pisze:Jak nie ma smialosci pytac to ma smialosc przyjsc? Jak chce czemu nie ale niech chlopa nie bierze. Takich ludzi poznawac to ja nie chce. Sorry.Blazej30 pisze:ga24 prosiła mnie żebym zapytał was czy też może przyjść. Sama nie ma śmiałości zapytać...
A moge chociaz ja wiedziec z kim przyjdziecie?mrt pisze:A z kim - to dla co poniektórych będzie niespodzianką. Trudno, wyda się.
Mamy 24 osoby wiec. Agny na razie nie licze osobiscie niech sie deklaruje.A wiec Al. Jerozolimski 1 przy samym moście przy Muzeum.mrt pisze:I gdzie to spotkanie w końcu?
Przystanek przy Rondzie de Gola [nie wiem jak sie pisze] o nazwie "Muzeum Narodowe".
Godzina 19sta strart choc watpie zbey ktos byl punktualnie.
Mamy rezerwacje na poziom -2, na -1 niestety juz byla zrobiona rezerwacja.
Na moje nazwisko chociaz watpie zeby Wam bylo potrzebne
[ Dodano: 2006-11-14, 22:20 ]
20% znizki dla studentow czy jakos tak.
4 zł piwo dla studenta, 5 normlanie.
mrt pisze:A ja nie. Po prostu bała się odrzucenia - co w tym dziwnego? Pamiętaj, że to mają być urodzinyElspeth pisze:A co do Agny24-pytanie poprzez kogoś czy może przyjść uważam za dziecinne.
FlyingDuck pisze:może by tak w ogóle zrobić listę kto skąd jedzie? 6 godzin w pociągu to trochę jest, starczy na dobry beforing
Dzindzer pisze:no nie smiej sie, nie wolno sie smiac ze szczerosci ludzkiej
moon pisze:Dobrze, wiec Ciekawski, ja, 2 solenizantki, Mrt z kimstam. Hardcore , Kotka z mezem, Impek, Katerina z facetem, Olivia, Cubasa, Fish.
a Charlie ?
Unlucky nie bedzie, Dzindzer tez nie.
O kims zapomnialam ?
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 222 gości