mrt Napiszę to, co wkrótce napisze Andrew: będziesz starsza, to zrozumiesz

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
TFA pisze:Czasem napisze naprawde madrego posta, a czasem az rece opadaja, nie wierze ze ma az tak skrajny umysl.
Ja tam nigdy jakoś na Betusię nie wpadałam. Ale intryguje mnie, dlaczego chcesz tu w ogóle coś zaczynać od nowa...betusia pisze:Wstreciucha - nie zostałam zdemaskowana, sama się zdemaskowałam i przyznałam do wszystkiego bez bicia. Po prostu chce zacząć wszystko od nowa, albo i nie. Co w tym złego. W życiu to rzeczywiście źle żyje ten co wciąż zaczyna od nowa - ale na forum.. trzeba dać człowiekowi życiową szanse.
mrt pisze:Jeśli nie, to będą banować do skutku za to wszystko.
..Seks oralny kojarzy mi się mimo wszystko ze zwierzętami.
Moje suczki dwie - czasami same się tam wylizują, albo nawzajem jak jakieś lesbijki.
Nie mogę oderwać się od tego skojarzenia w trakcie tego typu konfiguracji francuskich...
Ale nie żeby mnie te skojarzenia brzydziły - po prostu seks oralny to nawet na miano seksu prawie nie zasługuje w każdym razie jest jego formą o tysiąc razy niższą niż normalny seks..
runeko pisze:Poza tym przeciez betusia pisala, ze ma dwa psy na utrzymaniu...
madziorka.m pisze:Astorre pisze:A ja uważam, że seks można zacząć uprawiać dopiero wtedy, kiedy przestanie się popełniać takie "bolesne" błędy ortograficzne...
ja błędy robie a uważam, ze na seks jestem gotowa. A Adrew do konca życia miałby bez seksu życ?![]()
Dzindzer pisze:kamil25 napisał/a:
a moja dziewczyna 15 (jest wyrośnięta)
bo to, ze wyrosnieta to niby o czym ma swiadczyc, że wysoka jest, czy ze juz jej sopre cycki wyrosły
tajemnica33 pisze:W życiu zwykle chodzi albo o seks albo o pieniądze. A to drugie można na swój sposób sprowadzić do kwiatka.
Ważny jest też samochód - bo przecież czymś trzeba wozić ukochaną po świecie.
Jak samochodu nie ma to beznadzieja jest.
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 287 gości