Tak, o kuprach ptaków. Co Cię tak dziwi?
a co jest ciekawego w kuperku ptaka?
księżycówka pisze:Tak,np.je karmić nad Wisłą?
lepiej nie, jeszcze ich porwie smok

Moderatorzy: ksiezycowka, modTeam
Mijka pisze:Z pdostawami bym nie ryzykowała, jak się źle sam nauczysz, to potem ciężko będzie Cię naprostować.
Mijka pisze:Babcia dziś narzekała, że nie mam męża, i że może jakaś Oaza, albo chociaż wycieczka z PTTK, bo za jej czasów, tam porządni ludzie chodzili
Eh, Mati. Musiałbyś poznać Impka żeby zrozumieć jak wiele zastosowań może mieć dupa jakakolwiek.Mati pisze:a co jest ciekawego w kuperku ptaka?![]()
Matko, skąd takie ciśnienie na parowanie się? Ja naprawdę tego nie rozumiem. Nie masz męża to może Oaza? Ze skrajności w skrajnośćMijka pisze:Babcia dziś narzekała, że nie mam męża, i że może jakaś Oaza, albo chociaż wycieczka z PTTK, bo za jej czasów, tam porządni ludzie chodzili. Ech, dobrze, że humor mi dopisuje
księżycówka pisze:Nie masz męża to może Oaza? Ze skrajności w skrajność
księżycówka pisze:Eh, Mati. Musiałbyś poznać Impka żeby zrozumieć jak wiele zastosowań może mieć dupa jakakolwiek.
Mijka pisze:bo tam na pielgrzymki i spotkania sensowni
Mati pisze:jedno drugiemu przeczyżartuje oczywiście...
Mijka pisze:Dzięki. W sumie jak się nie uda, to będę w potrzebie mocnych antydepresantów
Mijka pisze:Babcia dziś narzekała, że nie mam męża, i że może jakaś Oaza, albo chociaż wycieczka z PTTK, bo za jej czasów, tam porządni ludzie chodzili. Ech, dobrze, że humor mi dopisuje
księżycówka pisze:Eh, Mati. Musiałbyś poznać Impka żeby zrozumieć jak wiele zastosowań może mieć dupa jakakolwiek.
Imperator pisze:Mijka pisze:Babcia dziś narzekała, że nie mam męża, i że może jakaś Oaza, albo chociaż wycieczka z PTTK, bo za jej czasów, tam porządni ludzie chodzili. Ech, dobrze, że humor mi dopisuje
Oaza to pielgrzymki i wyjazdy, czyli mnóstwo okazji do seksu. A seks sprzyja związkom.![]()
![]()
trzeba było babci powiedzieć, że zwłaszcza księża sa bardzo seksiMijka pisze:Babcia dziś narzekała, że nie mam męża, i że może jakaś Oaza, albo chociaż wycieczka z PTTK, bo za jej czasów, tam porządni ludzie chodzili.
księżycówka pisze:Napiłabym się teraz takiego cieplutkiego Twojego wina
Dzindzer pisze:Piłam kiedyś. Było bardzo delikatne a właściwie delikatne i lekko mdławe
księżycówka pisze:Może kiedyś? Ja chcę teraz! ;P
księżycówka pisze:Nie dam rady się za nic sensownego zabrać. Nie dziś, nie po takim dniu.
Aniess pisze:musiałam gdzieś wyrazić swoją frustrację
Wróć do „Wszystkie inne tematy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 262 gości